De Beste DIY Home Improvement Apps van 2020

0
42
Zivica Kerkez/Shutterstock.com

Of u nu uw keuken verbouwen of het ontwerpen van de perfecte achtertuin uitje, het is van cruciaal belang om te beschikken over alle nodige tools bij de hand. Met deze handige DIY home improvement apps, zult u in staat om te meten, te bouwen, of shop vanuit je smartphone.

Bespaar jezelf tijd, geld, en de geestelijke gezondheid door het downloaden van een huis verbetering van de app. Velen van hen zelfs laten het bestellen van accessoires, meubels, inrichting, of zelfs contact met een professional uit de app binnen een kwestie van minuten. Met deze, moet je krachtige tools, ongelooflijke bronnen van inspiratie, en alles wat je nodig hebt om alle projecten op uw to-do list gedaan voordat de zomer voorbij is.

Voor Algemene Reparaties

Elizaveta Galitckaia

De meeste kleinschalige reparaties en upgrades zijn eenvoudig genoeg om uzelf als u weet hoe. Met deze middelen kunt u leren hoe om een project te doen, zie de tips van de expert, en tools bij de hand voor het meten van en het uitvoeren van berekeningen.

 • WikiHow (iOS/Android): Met gratis how-to gidsen over vrijwel elk onderwerp, waaronder begrepen reparaties, leven hacks, en DIY-projecten, onder andere, wikiHow kunt u door middel van een verscheidenheid van taken van het ontstoppen van een douche drain om het installeren van een sprinklerinstallatie.
 • DIY Tip Genius (Android): Soms heb je een goed idee, maar het moet nog een beetje advies over het uitvoeren van het goed; deze app is geweldig voor het verstrekken van tips (en het beroepsgeheim) voor de casual hobbyist. Met meer dan 3800 mensen tips spanning categorieën, zoals schilderen, verzorgen van het gazon, en verbouwing van de adviezen die kan maken of breken uw project is slechts een paar stappen afstand.
 • iHandy Timmerman (iOS/Android): Deze eenvoudige app bevat vijf handige timmerman meetinstrumenten: een schietlood, een oppervlakte, een waterpas, een bar, een gradenboog, en een liniaal. Het hebben van deze gemeenschappelijke instrumenten alle in de plaats is handig voor doe-het-reparaties en ervaren aannemers.
 • Home Improvement Calcs (iOS): Met meer dan 250 soorten rekenmachines, kunt u gemakkelijk bepalen leveren hoeveelheden voor alle soorten projecten, van hoe veel beton is verplicht in te vullen een posthole aan hoeveel stenen paver bakstenen nodig zijn voor het voltooien van een traject. Resultaten kunnen worden weergegeven als decimalen of fracties, en u kunt besparen favoriete berekeningen voor gemakkelijk toekomst bekijken.
 • Foto Maatregelen (iOS/Android): foto ‘ s van een kamer in uw huis, let op de metingen, en sla het op. Deze foto ‘ s zijn handige verwijzingen bij de hand te hebben als je aan het winkelen voor meubels of in gesprek met een aannemer.

Voor de Planning en Schilderen

Rawpixel.com

Proberen voor te stellen een nieuwe indeling van de ruimte of de verf van de kleur en het plegen van om het te stressvol is, en u niet wilt dat om tijd te verspillen of geld overdoen dingen als je uiteindelijk niet leuk vinden. Deze apps kunnen helpen geven u een beetje vooruitziende blik door vrijwel vloer lay-outs ontwerpen en testen van verf kleuren geven je op zijn minst een ruw idee van hoe ze eruit zien voordat u zich verbinden tot iets.

 • Plattegrond Maker (Android): Maak gedetailleerde, nauwkeurige plattegronden voor uw verbouwing of aangepaste woning bouwen, en het ontwerp van lay-outs voor de individuele kamers en hele verdiepingen van uw huis. U kunt definiëren dimensie lijnen en wijzigen van afstanden en maten, en de app berekent automatisch in ruimte -, wand -, en het niveau van gebieden. Toevoegen deuren, elektrische, en zelfs meubels, neem dan een 3D rondleiding van uw huis zodra je klaar bent om te zorgen dat alles stroomt.
 • Home Design 3D (iOS/Android): Als u wilt in kaart brengen van uw huis exterieur en interieur, digitaal om te zien hoe het eruit zou zien als je verbouwd, dit is uw app. U kunt een 3D-model van je huis, dan is het testen van plattegronden, het tekenen van een ruimte-indeling in 2D, openingen creëren en toevoegen van muren, selecteer meubilair en decor, en zelfs zien hoe uw huis eruit zou zien, op verschillende tijden van de dag met variabele verlichting.
 • Project Color—De Home Depot (iOS/Android): Verkennen verf kleuren en trends, mix en match combinaties, en vrijwel probeer kleuren voordat je het koopt monsters. Zie hoe uw favoriete kleuren verf kijk in de app monster kamers, of een foto van uw eigen ruimtes om te zien hoe ze er uitzien, met behulp van augmented reality. Als u houdt van wat je ziet, klikt u op om de aankoop van de verf direct via de app van uw lokale Home Depot Opslaan.
 • Benjamin Moore Kleur Portefeuille (iOS/Android): Vergeet stalen! Kijk door honderden van de vennootschap kleuren verf en als je er een vindt die u bevalt, kunt u vrijwel proberen de kleur te zien hoe het eruit zou zien in uw huis. Gewoon kiekjes van de ruimte die je wilt schilderen, tik vervolgens op een muur en de app zal een overlay van de kleur.

Voor Tuinaanleg

1000 Woorden/Shutterstock.com

Met een prachtige, goed aangelegde tuin is wenselijk, en het kan net zo leuk om vast te leggen hoe uw tuin eruit zal zien als het zal zijn om er van te genieten. Deze apps zijn geweldig voor het ontwerpen van uw tuin ontsnappen of uw gehele erf tot in het kleinste detail, voordat u naar een bouwmarkt om planten te kopen en versnelling.

 • Huis aan de Buitenkant (iOS): U kunt tik op en sleep een van de app-700 met de hand getekende elementen voor het maken van de perfecte tuin of volledige werf landschapsarchitectuur ontwerp. De app maakt het gemakkelijk om het plannen van paden, vlonders, knipsels, kampvuren, en zelfs bloemen, kunt u deze verplaatsen of te ruilen voor iets anders, totdat je droom erf ziet er perfect uit.
 • Tuin Ontwerper (Android): Plan uw achtertuin retraite door te slepen en neer virtuele landschapsarchitectuur elementen zoals vlonders, bestrating, struiken, en hekwerk rond op het scherm. Er zijn meer dan 1.000 objecten om uit te kiezen—en u kunt de tweak item kleuren en maten, zodat u kunt experimenteren met verschillende lay-outs en planten tot u hebt opgenomen, alles wat u wilt en het lijkt magazine klaar.
 • iScape Landschap Ontwerpen (iOS): Als u hulp nodig hebt bij het visualiseren en de planning van uit de tuin of de tuin van uw dromen, download iScape. Met de gratis app kunt u een fotorealistische of virtuele weergave van uw nieuwe tuin, en het bouwen van uw eigen oase voordat je het.

Voor Inspiratie en Winkelen

Vadiar/Shutterstock.com

Nu het leuke gedeelte—shopping! Met uw reparaties, upgrades en verbouwing gedaan, is het tijd om het vinden van de perfecte meubels, tapijten, inrichting en andere kleine details die je een plek ziet er geweldig uit. Geen ideeën hebben en op zoek zijn naar inspiratie? Laat deze apps worden uw muse.

 • Pinterest (iOS/Android): Hoewel de meeste mensen kennen het als de website waar droom bruiloften en vakanties zijn gepland, het is een uitstekende bron voor het vinden van inspiratie voor zo ongeveer alles, met inbegrip van huizen en tuinen. Blader door duizenden foto ‘ s van het prachtige landschap, de thuisbasis van exterieur en interieur. Plus, er zijn vele handleidingen en links voor het kopen van dingen die je ziet (en vallen in liefde met) direct vanuit de app.
 • Houzz (iOS/Android): Deze app is een one-stop-shop voor het vinden en opslaan van ideeën voor de indeling, het meubilair en inrichting ideeën, het vinden van de perfecte professionals komen uw renovatie en inrichting dromen uitkomen, en winkels voor het meubilair en de inrichting die u altijd al wilde.
 • RoOomy (iOS): in staat om iets uit te proberen voordat u het koopt is de naam van RoOomy het spel. De app helpt u bij het ontdekken van nieuwe interieur trends en biedt virtuele kamer staging waar u kunt vrijwel “try out” meubilair en inrichting in een 3D-rendering of augmented reality. U kunt ook klikken op de items die u wilt kopen.
 • Chairish (iOS): kunt U kopen van nieuwe en gebruikte meubels, of verkoopt u op de zending. De site heeft een stijlvolle, moderne en vintage pakt samen met advies en inspiratie, en hoewel de site is een beetje prijzig, het is een geweldige plek om te vinden van het perfecte verklaring stuk (en winkelen).

Voor Deskundige Hulp

Andrey_Popov/Shutterstock.com

Als uw projecten uit de hand of u zich realiseert dat u niet volledig begrijpen hoe iets te doen, het is oke om te bellen in de professionals. Deze apps kunt u verbinding maken met een lokale professional in minuten.

 • HomeAdvisor (iOS/Android): De gratis app kun je alle soorten van lokale experts. De site is geweest rond voor een tijdje en Angie ‘ s List is de moedermaatschappij, dus het heeft veel van de doorgelichte contacten voor alle soorten projecten rond het huis. Met HomeAdvisor, kunt u eenvoudig vergelijken top-rated profs, krijgen vooraf, prijzen, video chat met pro ‘ s en plannen van afspraken.
 • Handige (iOS/Android): U kan het boek helpen voor taken zoals reparaties, meubel montage, of thuis diepe reiniging in 60 seconden. Handig ook kunt u verbinding maken met professionals voor de badkamer of keuken renovatie, houten vloer installatie, ongediertebestrijding, beton installatie, en andere projecten. Alle deskundigen in het Handige netwerk zijn achtergrond gecontroleerd en goedgekeurd door andere gebruikers.
 • LawnStarter (iOS/Android): Als het gazon zorg je hulp nodig hebt, kunt u vinden van de beste lokale experts snel en snel een offerte in minuten. Voer gewoon uw locatie, uw prijzen, kies uw service datum, vervolgens achterover te leunen en te ontspannen.

Met alle (of enkele) van deze nuttige apps gedownload op uw smartphone, hopelijk voel je je een beetje meer voorbereid op kleine reparaties aan het huis, tuinieren projecten, en thuis renovaties jezelf. Geen zorgen—je hebt dit!