[Update] Google is Veelbelovend Nest Bewust Abonnees Nest Hubs, maar het Versturen van Codes voor Mini ‘ s

0
45
Jason Fitzpatrick

Abonnees van de nieuwe Nest Bewust plannen werden verrast op dinsdag bij Google verzonden codes voor gratis Nest Hubs en Mini ‘ s. Hoewel sommige codes niet werken op het eerste, deze problemen werden snel opgelost. Vreemd, anderen werden aangeprezen gratis een smart-display, maar eindigde met een Assistent-luidspreker voor in de plaats.

Update: Een Google-woordvoerder heeft ons de volgende verklaring over deze kwestie. Het blijkt dat het bedrijf de oplossing van het probleem en sturen Nest Hubs aan klanten.

We zijn ons bewust van dit probleem en zijn met de in aanmerking komende beïnvloed klanten om hun Nest Hub. Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

Verschillende lezers hebben doorgestuurd naar ons e-mail reclame (zie hieronder), zond tot hen, van de Google Store op juni 1, 2020, dat belooft een gratis Nest Hub als ze upgraden naar een nieuw Nest Bewust plan. Maar bij de onderschrijving, ze kreeg codes voor gratis Nest Mini ‘ s in plaats.

Hieronder is een screenshot van de promotionele e-mail de kleine lettertjes. In het Google belooft de ontvanger “een gratis Nest Hub (houtskool kleur alleen) binnen 3 weken” abonneren om een nieuw Nest Bewust of Nest Bewust Plus jaarplan tussen 1 juni 2020 en 30 juni 2020.

Google ‘ s kleine lettertjes zegt dat het aanbod is alleen beschikbaar “zolang de voorraad strekt,” maar we vonden het bewijs dat Google verzonden Nest Mini-codes voor degenen die al had ingeschreven Nest Bewust jaarplannen op hetzelfde moment als die met Aware Plus de jaarlijkse plannen. Als zodanig, de verandering in de promotie-items niet weergegeven te worden in verband met de voorraad.

Het is niet duidelijk waarom de abonnees ontvangen Nest Mini-codes wanneer dat product was niet vermeld eenmaal in de promotionele e-mail. We hebben bereikt naar Google voor commentaar en zal het bijwerken van de post, wanneer horen we weer terug.