Hur Överför Din Facebook Foton och Video på Google Bilder

0
43
Facebook, Google

Som en del av Överföringen Projektet, Facebook har byggt ett verktyg som tillåter dig att skicka en kopia av dina foton och videor till Google Bilder. Funktionen är tillgänglig i hela världen för alla med en Facebook-och Google-konto för att använda. Här är hur det fungerar.

Börja med att besöka Facebook skrivbordet webbplats från din Windows-10 PC eller Mac. Från det, klicka på pilen som finns i det övre högra hörnet av fönstret och sedan välja “Inställningar och Sekretess.”

Alternativt kan du bege dig direkt till Facebook foto och video överföring verktyg webbplats och hoppa över ett par steg.

RELATERAT: Facebook Lanserar ett Verktyg för att Överföra Foton och Videoklipp till Google Bilder

Nästa, klicka på knappen “Inställningar”.

Välj “Din Facebook-Information” – alternativ i rutan på vänster sida av menyn.

Klicka på “Visa” knappen som motsvarar att “Överföra En Kopia Av Dina Foton Eller Videor.”

Du kan nu välja om du vill överföra dina foton och videor. Välj “Välj Resmål” drop-down-knappen och klicka sedan på “Google Bilder.”

Välj om du vill exportera och överföra en kopia av dina Facebook-foton eller videor. Tyvärr, du kan bara etablera en överföring på en gång. Klicka på knappen “Nästa” när du har gjort ett val.

Ange ditt Facebook-lösenord för att autentisera dig själv.

Du måste nu markera det Google-konto som du vill överföra bilder och videoklipp till. Du kanske har till förnyad autentisering dig själv och logga in på ditt konto.

Bidraget Facebook tillstånd för att lägga upp foton och videor till dina Bilder i bildbiblioteket genom att klicka på “Tillåt” – knappen.

Bekräfta ditt val genom att välja “Tillåt” – knappen en andra gång.

När allt är inställt att gå, klicka på den blå “Bekräfta Transfer” – knappen.

En kopia av dina Facebook-foton eller videor är nu som överförs till Google Bilder. Du kan kontrollera förloppet för överföringen i den “Aktivitet” – avsnitt. Du kan behöva vänta flera timmar (eller dagar) för att allt för att göra sin väg över till Google ‘ s photo backup service.

Om du överför dina foton och videor så att du kan ta bort ditt Facebook-konto, du kommer också vill hämta en säkerhetskopia av varje bit av information i sociala nätverk har på dig.

RELATERAT: Någonsin Undrar Hur Mycket Facebook Vet Om Dig? Här är Hur att Se

LÄS NÄSTA

  • “Hur Överför Din Facebook Foton och Video på Google Bilder
  • “Hur man Skapar en Egen Zoom Bakgrund
  • “Hur man Söker inom Sms på iPhone eller iPad
  • “Hur Hantera Din LinkedIn sekretessinställningar
  • “Hur Snabbt leta efter Emoji på Windows-10