Hoe u Problemen met Uw Apple Horloge de Hartslag Sensor

0
36
Wasin Kachapri/Shutterstock.com

Het Apple-Horloge is een grote fitness-tracking-apparaat, omdat het kan opnemen van uw GPS-positie en uw hartslag. Echter, als om wat voor reden je krijgt geen hartslaggegevens of het niet consequent wordt bijgehouden, hier is wat te doen.

Hoe het Apple-Horloge de Hartslag Sensor Werkt

Het Apple-Horloge maakt gebruik van groene LEDs gecombineerd met photodiodes voor het bijhouden van de bloedstroom door je pols. Bloed lijkt rood omdat het weerspiegelt rood licht en absorbeert groen licht (dat is natuurkunde voor u!). Dus, door te meten hoeveel groen licht wordt geabsorbeerd een paar honderd keer per seconde, uw Apple-Horloge kunt bijhouden wanneer uw hart klopt. Het kan detecteren een hartslag bereik van tussen de 30 en 210 slagen per minuut.

Het Apple-Horloge maakt ook gebruik van infrarood Led ‘ s voor achtergrond hartslag bijhouden.

Om de kracht van uw Apple-Horloge om te controleren uw hartslag, zet het op, en open de “Hartslag” app. Als je een meting na een paar momenten, betekent dat dat het probleem is waarschijnlijk gebonden aan hoe u het gebruik of draag uw Horloge.

Mijn Horloge detecteert mijn hartslag, zodat de sensor kan niet volledig worden afgebroken.

Als je het niet krijgen van een lezing, de hartslag kan worden gebroken of uw Horloge moet mogelijk opnieuw worden ingesteld. Ga vooruit naar de sectie over het opnieuw instellen van een Horloge voor instructies over hoe om dat te doen.

Het is niet leuk om te zien dat deze foutmeldingen na een run.

Zorg Ervoor Dat De Hartslag Bijhouden Is Op

Om de achtergrond hartslaggegevens, Pols Detectie moet worden ingeschakeld. Op uw iPhone, open het Horloge app, ga naar “Wachtwoord” en controleer of de “Pols Detectie” is ingeschakeld.

Als u afhankelijk bent van uw Apple-Horloge voor het bijhouden van uw hartslag tijdens het trainen kunt u niet gebruik maken van de energiebesparende Modus. Open de Horloge-app op uw iPhone, gaat u naar “Training” en controleer of de Power-Modus voor Energiebesparing is uitgeschakeld.

Controleer de Band en Positionering

Om consequent bijhouden van uw hartslag, uw Apple-Horloge moet kunnen detecteren. Als het niet correct gepositioneerd op je pols, zult worstelen om te krijgen van betrouwbare metingen.

Apple beveelt aan dat u uw Horloge is “strak, maar comfortabel.” Het moet blijven vast op zijn plaats tijdens het sporten, maar het moet niet afsnijden van de bloedtoevoer. Je nodig zou kunnen hebben om het vast een beetje voor de training, vooral als je niet graag het gevoel van een strakke band om uw pols gedurende de dag.

Terwijl de band wat u moet niet van invloed op de hartslag, het kan invloed hebben op hoe comfortabel uw Horloge wanneer je draagt het strak genoeg is om een goede hartslag. De Sport-Band -, Sport-Loop, Nike Sport-Band, en Nike Sport Lus zijn speciaal ontworpen om comfortabel tijdens het dragen strak tijdens het sporten. De Sport-Loops, in het bijzonder, zijn eenvoudig aan te passen als dat nodig is.

Andere bands, zoals de Lederen Lus of Staal Koppeling Armband, gewoon niet zo leuk als je zweten.

Dit werkte voor mij en mijn behaarde armen, op zijn minst, terwijl ik loop. Harry Guinness

Apple raadt u aan draag uw Horloge de bedrukte zijde naar boven op de bovenkant van je pols. Echter, vanwege mijn harige polsen, ik heb eigenlijk meer consistente hartslag metingen op de onderkant van mijn polsen als ik. Dit moet geen probleem zijn voor de meeste mensen, maar geef het een kans als je worstelt om te krijgen regelmatige metingen tijdens het hardlopen.

Factoren Die Van Invloed Zijn Op De Training De Hartslag Bijhouden

Een aantal factoren kan van invloed zijn op uw Apple-Horloge mogelijkheid voor het meten van uw hartslag.

Beweging, in het bijzonder de dynamische beweging, waardoor het moeilijker is voor uw Horloge op uw hartslag te meten. Het heeft een gemakkelijkere tijd het bijhouden van uw hartslag tijdens de regelmatige bewegingen zoals wandelen of hardlopen, dan tijdens onregelmatig workouts zoals boksen.

De Led ‘ s en sensoren bevinden zich op de onderkant van het Horloge. Als vuil, roet, of zweet bouwt, kan ze minder effectief. Geeft de onderkant van uw horloge een veeg met een schone vochtige doek.

Er zijn ook factoren die ervoor zorgen dat uw hartslag moeilijker te meten is. De sensoren detecteren oppervlak van de bloedstroom en als de bloedstroom wordt verlaagd om uw pols, het is moeilijker om het Horloge te lezen. Koud weer is een grote hier; theoretisch, dus zijn overhead gymnastische bewegingen of hijs-die gebruik maakt van compressie straps en op je armen.

Opnieuw Instellen Van Uw Apple-Horloge

Als na het proberen van de bovenstaande tips, je Horloge nog steeds niet nauwkeurig uw hartslag alleen detecteren als u de volgende stap is om te proberen te resetten.

Opnieuw instellen van een Horloge, open de ‘Instellingen’ app op en ga naar Algemeen > stel opnieuw in > Wis Alle Inhoud en Instellingen. Voer uw toegangscode in, en volg de aanwijzingen op het scherm voor het wissen van het Horloge compleet.

Dan, met behulp van de “Watch” – app op uw iPhone, moet u deze weer in te stellen.

Contact Opnemen Met Apple

Als u een harde reset niet het repareren van uw Apple Horloge, het is mogelijk dat de sensor is gebroken. Contact opnemen met Apple als bedrijf kan repareren of vervangen, of het voor u, als het nog onder de garantie valt.

LEES VERDER

  • “Het Verzenden van Notities voor Jezelf op Speling
  • “Het Beveiligen van Uw Linux-Server met fail2ban
  • “Kan Je iPhone Gehackt Worden?
  • “Hoe Je Facebook Foto’ s en Video van Google Foto ‘ s
  • “Het Maken van een Aangepaste Zoom Achtergrond