Hoe Mute Iemand op Facebook

0
54
Khamosh Pathak

Een aantal Facebook vrienden en familieleden kunnen heel vervelend zijn, maar je kunt niet gewoon ontvrienden hen. Wat als je wilt in contact te blijven maar niet willen zien van hun vervelende berichten? Hier is hoe te dempen iemand op Facebook.

Facebook geeft u twee opties: U kunt tijdelijk Snooze iemand ‘ s posten voor 30 dagen (te zien als je echt zou missen hun aanwezigheid), of u kunt ontvolgen ze te dempen hun berichten permanent. Maak je geen zorgen; beide veranderingen zijn omkeerbaar. De persoon zal niet op de hoogte dat u gedempt hen, hetzij.

Hoe Mute Iemand op Facebook

Het proces van het dempen van een persoon of een pagina is hetzelfde voor Facebook ‘ s website en mobiele apps. We worden met de Facebook mobile-app om u te begeleiden door het proces. (Hier is hoe om toegang te krijgen tot de nieuwe interface met donkere modus.)

Eerste, blader door uw news feed en vinden een post van de Facebook-gebruiker die u wilt dempen.

Hier tikt u op de “Menu” knop in de rechter bovenhoek van de post.

Nu, als u wilt tijdelijk dempen van een persoon of een pagina voor 30 dagen, tik op de “Snooze (Naam) Voor 30 dagen” knop.

Als u wilt uitschakelen van een persoon en verbergen dat de individuele berichten van uw feed, tik op de “Unfollow (Naam)” knop.

U kunt ook unfollow iemand van die gebruiker profiel pagina. Op de profiel pagina, selecteer “Vrienden” knop.

Tik in de lijst op de “Unfollow” knop.

Hoe Microfoon Iemand op Facebook

Na 30 dagen, Facebook zal automatisch de microfoon aan iemand die je had snoozed. Echter, u kunt de microfoon aan iemand zonder te wachten, of kiezen voor het volgen van hun berichten weer.

Dit proces is verschillend voor de Facebook website en mobiele apps.

Op de Facebook website, klik dan op de “Menu” knop van de werkbalk bovenaan het venster, en selecteer ‘Instellingen & Privacy” optie.

Hier klikt u op de “News Feed Voorkeuren” optie.

Uit het popup, klik op de “Sluit” – optie.

Hier klikt u op de “Follow” knop, naast de gebruiker die u wilt aanzetten.

Van de News Feed Voorkeuren pop-up, selecteert u de “Snooze” – optie te zien van alle gebruikers die je hebt uitgeschakeld.

Klik op de “Snooze” – pictogram naast hun naam aan het einde van de Snooze vroeg voor de Facebook gebruiker.

Op uw mobiele telefoon app, tikt u op de knop “Menu”. Hier, uit de “Instellingen & Privacy” optie, selecteer dan de “Instellingen” knop.

Nu, scroll helemaal naar beneden en selecteer de “News Feed Voorkeuren” optie.

Hier tikt u op de “Opnieuw verbinding maken Met de Mensen die Je hebt Unfollowed” optie.

De tik gewoon op een Facebook-gebruiker volgt weer.

Van de “News Feed Voorkeuren” – optie, kunt u kiezen voor de “Beheer Uw Snooze Instellingen” optie microfoon aan iemand.

Hier, tikt u gewoon op de “End Snooze” knop naast de naam van de gebruiker.

Geen gebruik wilt maken van Facebook meer? U kunt altijd wissen van je Facebook-account.

GERELATEERD: Hoe te Verwijderen van Je Facebook Account

LEES VERDER

  • “Het Verzenden van Notities voor Jezelf op Speling
  • “Het Beveiligen van Uw Linux-Server met fail2ban
  • “Kan Je iPhone Gehackt Worden?
  • “Hoe Je Facebook Foto’ s en Video van Google Foto ‘ s
  • “Het Maken van een Aangepaste Zoom Achtergrond