Hoe Je Facebook Foto ‘s en Video van Google Foto’ s

0
44
Facebook, Google

Als onderdeel van de Data-Overdracht Project, Facebook heeft gebouwd, een tool die u toelaat om te sturen u een kopie van uw foto ‘s en video’ s van Google Foto ‘ s. De functie is wereldwijd beschikbaar voor iedereen met een Facebook-en Google-account te gebruiken. Hier is hoe het werkt.

Beginnen met een bezoek aan Facebook ‘ s desktop website van uw Windows-10 PC of Mac. Van daar, klik op het drop-down pijl te vinden in de rechterbovenhoek van het venster en selecteer ‘ Instellingen & Privacy.”

U kunt ook met het hoofd recht naar Facebook foto-en video-overdracht gereedschap site en ga een paar stappen.

GERELATEERD: Facebook Lanceert een Hulpprogramma voor het Overzetten van Foto ‘s en Video’ s van Google Foto ‘ s

Klik vervolgens op de “Instellingen” knop.

Selecteer “Uw Facebook Informatie” optie in het venster aan de linkerkant van het menu.

Klik op de “View” knop die overeenkomt met “de Overdracht van Een Kopie Van Uw Foto’ s Of Video ‘ s.”

U kunt nu kiezen waar u wilt overzetten van uw foto ‘s en video’ s. Selecteer de “Choose Destination” drop-down knop en klik vervolgens op “Google Foto’ s.”

Kies deze optie als u wilt exporteren en een kopie van je Facebook foto ‘s of video’ s. Helaas, je kan enkel vaststellen één transfer per keer. Klik op de “Next” knop als je eenmaal een keuze heeft gemaakt.

Voer uw Facebook wachtwoord in om u aan te melden.

U zult nu moet u de Google-account die u wilt overbrengen van de foto ‘s of video’ s om. Je zou kunnen hebben om andere referenties jezelf en meld u aan bij uw account.

Subsidie Facebook toestemming voor het toevoegen van foto ‘s en video’ s uw Foto ‘ s bibliotheek door te klikken op de “Toestaan” knop.

Bevestig uw keuze door het selecteren van de “Toestaan” knop voor een tweede keer.

Wanneer alles is ingesteld om te gaan, klikt u op de blauwe “Bevestigen ” Transfer” – knop.

Een kopie van je Facebook foto ‘s of video’ s worden nu overgebracht naar en door Google Foto ‘ s. U kunt de voortgang van de overdracht in de “Activiteit” sectie. Je zou kunnen hebben om de wacht enkele uren (of dagen) voor alles wat te maken zijn weg naar Google ‘ s foto back-up service.

Als u de overdracht van uw foto ‘s en video’ s uit, zodat u het kunt verwijderen van je Facebook account, zult u ook wilt downloaden, een back-up van elke informatie die het sociale netwerk heeft op u.

GERELATEERD: Ooit afgevraagd hoeveel Facebook Kent U? Hier is Hoe om te Zien

LEES VERDER

  • “Hoe Je Facebook Foto’ s en Video van Google Foto ‘ s
  • “Het Maken van een Aangepaste Zoom Achtergrond
  • “Hoe om te Zoeken in Sms-Berichten op de iPhone of iPad
  • “Het Beheren van Uw LinkedIn-Privacy Instellingen
  • “Hoe Snel Zoeken naar Emoji op Windows 10