Pak een Gerenoveerde PowerBeats Pro voor $110 Uit

0
39
Apple/Beats

Klaar om te rocken? Best Buy is de verkoop van gerenoveerde PowerBeats Pro echte draadloze oordopjes voor $140. Dat is $110 van de normale verkoopprijs en de laagste prijs die we hebben gezien voor de PowerBeats Pro. Als je het niet erg met behulp van een paar gerenoveerd oordopjes, dan maak je klaar voor een luisterervaring die beter is (maar goofier kijken) dan de AirPods Pro.

Er is alleen één nadeel. Best Buy is alleen de verkoop van het mos-gekleurde PowerBeats Pro voor $140. Andere gerenoveerde kleuren zoals Navy, Zwart en Ivoor, een $60 tot $80 korting.

Best Buy is gerenoveerd PowerBeats Pro oordopjes komen met een laden geval, vier oordopje maten, en een Lightning-naar-USB-A-oplaadkabel. Ze hebben een 90-dagen garantie van de fabrikant, samen met de basic-Best-Buy-terug-beleid.

Kopen bij BestBuy