Hur man Ställer App och Spel Gränser på Xbox

0
42
Shane Trotter/Shutterstock

Microsoft Familj Grupper låter dig begränsa åtkomsten till specifika appar och spel för enskilda konton på din Xbox. Du kan snabbt ställa in ett barn konto eller ytterligare begränsningar för att skydda oskyldiga ögon från explicit innehåll.

För att begränsa åtkomsten till specifika appar och spel på Xbox, du måste först skapa ett Microsoft-Familjen. När du gör detta, kommer du att kunna skapa ett barn-konto.

Du måste sedan logga in på detta konto på din Xbox. För att komma igång, slå på din Xbox och tryck på Xbox-knappen i mitten av handkontrollen för att öppna guiden. Navigera till din avatar uppe till vänster för att få tillgång till “Logga In” – skärmen, och välj sedan “Lägg till Ny.”

Logga in på barnets konto och välja om du vill fortsätta installationen genom Microsoft Familj i en webbläsare eller på En Xbox. Om du väljer det förstnämnda, skriv din e-postadress. Du kommer att få ett e-post som kommer att styra dig till det största navet i ditt Microsoft-Familjen. Där kan du också ställa bredare innehåll begränsningar för barnet konto.

Om du väljer att fortsätta på Xbox En, kommer du att bli ombedd att logga in på ditt Microsoft-konto. Beroende på vilken enhet du väljer, kommer resultaten att vara den samma.

Nästa, välj om du vill att ditt barn ska kunna logga in i appar från tredje part. Microsoft Services Agreement, Microsoft integritetspolicy, eller ytterligare information om tredje part apps, välj lämpligt alternativ på höger.

Gå igenom anvisningarna för att bekräfta ditt samtycke, och skriv sedan en gamertag för barn-konto.

Nästa, du väljer en av tre nivåer av säkerhet som kommer att diktera hur barnet konto loggar in på Xbox och kommer åt dess innehåll och inställningar. Du kan välja “Inget Hinder”: “Be för Min Nyckel” eller “Lås upp Det.”

Eftersom du har använt barn-konto som du skapat i Microsoft Familj Gruppen för att skapa barn profil på Xbox, kan du navigera till ditt Microsoft-Familjen i alla webbläsare för att ställa specifika gränser på appar och spel.

Väl där väljer du det konto som du vill reglera, och klicka sedan på “App och Spel Gränser.” Det är också där du kan visa, att godkänna eller neka alla utestående krav för att få tillgång till skyddade appar och spel.

Om du vill aktivera tidsfrister för specifika spel, se bara till att den “tidsfristerna” alternativet ändras På.

Även om det här är aktiverat, spel fortfarande har ingen tid till att börja med. Du måste växla-Om det här alternativet till höger om varje spel för att aktivera standard tidsfrist på en timme.

Du kan också ändra tidtabellen för vardagar och helger individuellt genom att klicka på ett spel eller en app för att utöka sin meny. Använd reglaget för att välja hur länge kan detta konto att använda för varje app. Använda “Låt Från” och “Till” drop-down menyer för att skapa ett tidsfönster inom vilket varje app kommer att vara tillgänglig.

För att blockera ett konto för att ladda ner, spela, eller få åtkomst till en app, klicka bara på “Blocket-App.” Om du vill se på vilken enhet som en app är installerad, bara håll muspekaren över någon av ikonerna under “Installerade På.”

RELATERAT: Hur man Använder Föräldrakontroll Windows 10

Dessa kontroller kan hjälpa dig att sålla ut specifika spel eller appar som du finner olämpligt för vissa familjemedlemmar. Men håll i åtanke att de flesta digitalt kunniga barn kan, och kommer, att hitta en work-around för de flesta restriktioner sina föräldrar skapa.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Skapar en Egen Zoom Bakgrund
  • “Hur man Söker inom Sms på iPhone eller iPad
  • “Hur Hantera Din LinkedIn sekretessinställningar
  • “Hur Snabbt leta efter Emoji på Windows-10
  • “Hur man Lägger till Nya Knappar till Microsoft Office Ribbon