Samsung Is Nu de Verkoop van De $1,999 Roterende ‘Sero’ TV

0
47
Samsung

Als je altijd jezelf te denken, “als mijn TV had een portret modus” Samsung heeft het product voor u—de $1,999 Sero-TV. Het kan een mirror van je telefoon en, in sommige gevallen, automatisch roteren in een staande positie. Het bedrijf kondigde de TV weer in januari, en kunt u kopen vanaf vandaag.

Het concept is eenvoudig, als het niet een beetje belachelijk. Mensen nemen vaak verticale video ‘ s, en er is niets mis mee. Maar Tv ‘ s, met hun breedbeeld-installatie, slecht uitgerust zijn om weer te geven dat video. Je eindigt met lelijke zwarte balken.

De Sero-TV lost dat probleem op door te roteren. Ofwel met een druk op de knop of automatisch een mirror van je telefoon als u een Samsung-apparaat. Wanneer u klaar bent om regelmatig content, het kan draaien en weer terug.

Op $1,999, je krijgt niet veel van het scherm onroerend goed echter slechts 43-inch. Maar de geïntegreerde standaard is voorzien van een 4.1-kanaals -, 60-watt naar voren gerichte luidspreker systeem, zodat in ieder geval beter klinkt dan de meeste moderne Tv ‘ s.

U kunt kopen van het Sero vandaag op de Samsung site en in bepaalde winkels.

via De Rand