Hur man Ställer Innehåll Restriktioner på Xbox

0
48
bez_bretelky/Shutterstock

Alla moderna spel plattformar är fullt utrustad media-enheter, kan få tillgång till spel, musik, videor och webbplatser av alla slag. Gräns gammal innehåll och blockera eller begränsa åtkomst till Xbox med hjälp av en Microsoft Familj.

Hur du Begränsa Appar, Spel och material På Xbox

För att blockera specifika appar och spel efter betyg, vill du skapa ett gratis Microsoft Family Group för att ge ditt barn en egen kostnadsfria Microsoft-konto. Detta barn konto erbjuder ytterligare kontroller för Windows 10, och kan användas för att skapa en lätt-att-hantera barn profil på din Xbox.

RELATERAT: Hur man Använder Föräldrakontroll Windows 10

När du har skapat den barn-kontot kan du navigera med valfri webbläsare till ditt Microsoft-Familjen. Scrolla ner för att hitta det konto för vilket du vill ställa in innehåll begränsningar. Öppna “Fler Alternativ” i drop-down-menyn och välj “Innehåll Begränsningar.”

Du kan automatiskt blockera alla appar och media baserat på ålder, betyg genom att ställa in lämplig ålder för detta barn konto. För att göra detta använder du “Tillåt att program Och Spel som är Specificerade För” drop-down-menyn under “Apps, Spel och Media.” Välj den ålder du hitta lämpliga för detta konto, och kom ihåg att detta kommer att gälla för allt innehåll för denna användare i Xbox, Windows 10 PC eller Android-enhet som kör Microsoft Launcher. Du kan se mer information om betyg för olika typer av media genom att klicka på “Visa Accepteras Betyg” – länken.

Under dessa åldersgränser, du kan se vilka appar och spel har varit tillåtna eller blockerade. När du ställer in en åldersgräns, du måste manuellt godkänna alla appar och spel barnet konto försöker ladda ner som överstiger den åldersgrupp som du har angett. Du kan ge detta godkännande antingen direkt via ditt Microsoft-Familjen, Gruppen eller genom e-postmeddelande som du får när detta barn konto försök att komma åt en begränsad appen eller spelet.

Du kan hitta alla utestående krav på framsidan av din Microsoft-Familjen. Klicka på “Godkänn” eller “Förneka” som önskat. Du kan lära dig mer om appen eller spelet i fråga genom att klicka på dess titel.

Om du vill blockera en app eller ett spel som laddats ner tidigare, du kan blockera det från “Activity” – fliken i ditt Microsoft-Familjen.

Hur du Begränsa Surfning På Xbox

Med hjälp av en Microsoft Familj Grupp barn konto för att blockera åtkomsten till webbinnehåll kommer att tillämpa inställningar till vilken enhet som helst med detta konto loggar in, inklusive din Xbox, Windows 10, och alla Android-enheter som använder Microsoft-Launcher.

Att blockera hemsidor för ett barn konto, kan du hitta det konto som du vill reglera i ditt Microsoft-Familjen instrumentpanelen, välj “Fler Alternativ” och klicka på “Innehåll Begränsningar.”

Bläddra ner till “Surfa” och kontrollera att “Blockera Olämpliga Webbplatser” toggle är aktiverad.

Du kan visa alla blockerade eller tillåtna webbplatser i utbyggbart menyerna nedan. Om du alltid vill blockera eller tillåta en viss webbsida, skriv in webbplatsens adress i rutan och klicka på plus – ( + ) – ikonen. Om du vill blockera alla webbplatser undantag av dem som anges under “Alltid Tillåtet,” se till att “Tillåt Endast Dessa Webbplatser” är ikryssad.

Oavsett om du försöker att hålla känsliga ögon bort från explicit innehåll eller bara vill ställa mer exakta gränserna för apps och spel på Xbox i ditt hem, Microsoft Familj Grupper kan ge insyn tillförlitliga kontroller som gör just detta.

LÄS NÄSTA

  • “Hur Snabbt leta efter Emoji på Windows-10
  • “Hur man Lägger till Nya Knappar till Microsoft Office Ribbon
  • “Hur Schemalägga Tweets på Twitter Webbplats
  • “Hur Revision Ditt Linux-System är Säkerhet med Lynis
  • “Avkodning CPU Recensioner: A Beginner’ s Guide to-Processor Villkor