Het Gebruik van Microsoft Office Pannen met de Hand in Plaats van de schuifbalk

0
49

Oudere versies van Microsoft Office had een zichtbaar “panning hand’ – optie waarin je kunt bladeren door bestanden met behulp van uw muis. De functie nog niet is zichtbaar sinds ongeveer Office 2010, dus hier is hoe te maken van deze super-handige functie weer beschikbaar zijn.

Wat Is een “Panning Hand?”

De pannen met de hand is een tool in sommige applicaties in Microsoft Office (en Internet Explorer) dat verandert de muisaanwijzer in een handje en kun je houd de linker muisknop ingedrukt, en sleep de pagina omhoog en omlaag of naar links en rechts in plaats van met behulp van de schuifbalken of de muis wiel.

In oudere versies van Office, de panning hand was zichtbaar op de top van de schuifbalken. Door Office 2013, verdwenen uit de standaard interface, maar de functionaliteit is er nog steeds als je het nodig hebt.

Het is vooral handig voor lange documenten of grote spreadsheets die uit de rechterkant. De pannen met de hand is erg nauwkeurig en te slepen kunt u de pagina in alle richtingen, diagonaal inclusief, dat is waarom het is een populaire tool voor het navigeren in grote spreadsheets die ga zowel naar beneden en over te brengen.

Je zou kunnen hebben gemerkt, we zeiden het was een populaire tool voor het navigeren in grote spreadsheets. Dit is zo omdat, helaas, de pannen met de hand is niet langer beschikbaar voor Excel, maar het is nog steeds beschikbaar voor OneNote, Word en Outlook.

Hoe Maak ik de “Panning Hand” Zichtbaar?

De pannen met de hand niet kan worden toegevoegd aan de bovenkant van de schuifbalken weer—waarvan wij denken dat is jammer, want het is echt handig, maar het kan worden toegevoegd aan het lint of de werkbalk snelle toegang. Het proces om dit te doen is vergelijkbaar voor beide, maar we gaan toevoegen aan de werkbalk snelle toegang. Als je het wilt toevoegen aan het lint, dan hebben we aanwijzingen voor.

We gaan gebruik Word in dit voorbeeld, maar de instructies zijn dezelfde in OneNote en Outlook.

Open het Word-toepassing, klikt u op de pijl-omlaag op de werkbalk snelle toegang en kies vervolgens “Meer Commando’ s.”

Selecteer de pijl naast “Populaire Commando ‘s” en kies “Opdrachten die Niet In Het Lint” uit het dropdown.

Scroll naar beneden naar de “Panning Hand” commando en selecteer het. Klik op de knop “Toevoegen” en selecteer vervolgens “OK”.

Het hand-symbool zal nu zichtbaar zijn in de werkbalk snelle toegang.

Om het te gebruiken, klik gewoon op het pictogram van een hand en de cursor verandert in een hand. Houd de linker muis of trackpad ingedrukt en sleept u de pagina.

Om terug te keren naar de normale cursor, klik op het handje te klikken in de werkbalk opnieuw of druk op de ESC-toets.

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van Microsoft Office Pannen met de Hand in Plaats van de schuifbalk
  • “Het Veranderen van Mappen in de Command Prompt in Windows 10
  • “Hoe Slepen en Neerzetten Tussen Apps op een iPad
  • “4K-Monitoren de moeite Waard voor het Algemeen Gebruik van de Computer?
  • “Het Beheren van Windows Defender van de Meldingen op Windows 10