Het Beperken van Iemand op Instagram

0
74
Khamosh Pathak

Instagram is een geweldig platform voor het delen van je creativiteit, maar het kan ook een bron van ongewenste interacties van trollen en pestkoppen. Je kan de bescherming van uw account en controle op ongewenste interacties door het beperken van bepaalde mensen op Instagram.

Hoe Werkt het Beperken Functie op Instagram Werk?

Beperken, wordt een nieuwe privacy-functie in Instagram. Zodra u beperken iemand, hun reacties op je Instagram berichten zijn alleen zichtbaar voor hen (en niet voor het publiek).

Als u wilt, kunt u hun reactie met behulp van de “Zie de Opmerking” knop. Vanaf hier kunt u het goedkeuren van de reactie openbaar te maken, kunt u deze verwijderen, of u kunt ervoor kiezen om helemaal negeren.

Een gebruiker met beperkte rechten kunnen ook niet direct bericht dat je op Instagram DM. Hun berichten zullen worden verplaatst naar het Bericht Verzoeken, en je ontvangt geen meldingen van hun account.

U kunt de gelezen berichten van het Bericht Verzoeken, maar ze zal niet in staat zijn om te zien wanneer u zijn bericht hebt gelezen of wanneer u actief op Instagram.

De schoonheid van deze functie is dat de gebruiker met beperkte rechten worden niets wijzer. Ze weten niet dat u beperkt hen. Ze zullen nog steeds in staat zijn te bekijken en zoals je posts en in staat zijn om uw verhalen.

In wezen, je Instagram account voor ze zal gaan naar een alleen-lezen modus. Ze zullen in staat zijn om uw updates, maar zal niet in staat om te communiceren met hen, of met u.

Het Beperken van Een Instagram Gebruiker

Er zijn een paar manieren om het beperken van een Instagram-gebruiker, met inbegrip van hun profiel of van een opmerking. Deze methode werkt op de iPhone app, de Android-app en de Instagram website.

GERELATEERD: Hoe Gebruik je Instagram op het Web Van Uw Computer

Om te zorgen dat een gebruiker van hun profiel, ga eerst naar hun profiel en tik op de Menu-knop in de rechterbovenhoek.

Selecteer hier het “Beperken” optie.

Als dit de eerste keer dat u gebruikmaakt van de functie, je ziet een beetje uitleg over de beperking van een gebruiker. Vanaf hier, tik op de “Beperken Account” knop. Je hoeft niet om dit te doen de volgende keer.

Nu, Instagram zal je vertellen dat de gebruiker is beperkt. U kunt tikken op de “lees Meer” knop voor meer informatie. Tik op de “Sluiten” knop om terug te gaan naar hun profiel.

U kunt ook het beperken van een gebruiker proactief van uw post commentaar sectie. Vind de opmerking voor de gebruiker die u wilt beperken en veeg naar links op het. Van daar, tik op de “Report” knop.

Hier, tik op de “Beperken” optie voor het beperken van het account.

Mocht je van gedachten veranderen en wilt omkeren van de instelling, kunt u terug gaan naar hun profiel, tik op de drie puntjes Menu-knop en kies de “Unrestrict” optie.

Zoals we hierboven al zei, het Beperken van functie geeft u de controle over de interactie. Als u wilt stoppen met iemand van het bekijken van uw activiteit, u kunt verbergen van uw Instagram Verhalen van hen, ze blokkeren van je Instagram-account helemaal, of u kunt overschakelen naar een eigen account verder te beperken ongewenste blootstelling.

GERELATEERD: Hoe Iemand Blokkeren op Instagram

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van Microsoft Office Pannen met de Hand in Plaats van de schuifbalk
  • “Het Veranderen van Mappen in de Command Prompt in Windows 10
  • “Hoe Slepen en Neerzetten Tussen Apps op een iPad
  • “4K-Monitoren de moeite Waard voor het Algemeen Gebruik van de Computer?
  • “Het Beheren van Windows Defender van de Meldingen op Windows 10