De Beste uitrusting voor het Opbergen van Uw Koffie

0
51
Oksana Shufrych/Shutterstock.com

De beste koffie is verse koffie. Als je bonen (of tuin) zitten en blootgesteld aan lucht en vocht, ze verliezen wat waardevol smaak. Laat ze niet te lang, en ze muf en smerig. Als je van plan bent om de inspanning van het maken van goede koffie thuis, moet je ervoor zorgen dat je opslaan van uw grondstoffen goed.

Laten we eens kijken naar de beste gear voor de job.

Hoe Bewaar Uw Koffie

Maar eerst—een quick primer voor het opbergen van uw koffie.

De beste vorm om koffie op te slaan in de hele bonen. De toegenomen oppervlakte van voorgemalen koffie betekent het meer is blootgesteld aan de lucht en zo gaat verlopen sneller. We raden je echt aan pak een goede koffiemolen en maal de bonen net voordat je brouwsel.

Maar of u uw koffie bewaren als hele bonen of tuin, je moet nog naar kijken. Het moet bewaard worden in een koele en droge plaats. Echt, je koffie moet overal worden opgeslagen dat het uit de buurt van direct zonlicht en uit de buurt van de kachel, en waar er geen risico op het krijgen van vocht.

Ook, zorg ervoor dat u niet kopen te veel koffie. Een week of twee ‘ s levering is het juiste bedrag in te houden op de hand. En je risico op het krijgen van verouderd zijn.

Er is absoluut geen noodzaak om te houden van uw koffie in de koelkast. Op zijn best, het zal niet het verschil maken. In het slechtste geval, de koude zal zorgen dat het vocht in de lucht al in de container te condenseren demping—en verpest—uw koffie. Als u behoefte aan een verlenging van uw koffie in de opslag van het leven, zeggen omdat je weg gaat op vakantie of u per ongeluk besteld te veel wordt, kunt u in de vriezer voor een paar maanden in een gesloten zak met de lucht eruit geperst. Gewoon laten ontdooien voor het brouwen.

Wat te Zoeken in een Goede Koffie Opslag Gear

Dus, als het gaat om koffie opslag gear, je bent op zoek naar een container die kunnen helpen je drie dingen doen:

  • Houden van de lucht uit de buurt van uw koffie.
  • Houd uw koffie afkoelen.
  • Houd uw koffie vocht-gratis.

Dit betekent dat het moet worden:

  • Luchtdicht. Dus geen lucht in, terwijl je het op te slaan.
  • Waterdicht. Dus het kan niet vochtig, zelfs als u per ongeluk splash de container tijdens het uitvoeren van de tap.
  • Ondoorzichtig. Om te voorkomen dat uw koffie krijgt per ongeluk reroasted als u laat het aan de maat in het zonlicht.
  • Goed kijken. Je gaat op zoek naar je koffie container elke dag (of zelfs een paar keer per dag) voor een lange tijd. Het is de moeite waard het nemen van de tijd om te krijgen waar je van houdt.

Het is ook vermeldenswaard dat de hersluitbare zak met een CO2-klep die de meeste specialty koffie is er in is echt een goede manier om koffie op te slaan. Als je gaat om te krijgen een speciale container, zorg ervoor dat ze beter is dan de originele verpakking!

De Beste Container voor het Opslaan van Hele Koffiebonen: Airscape Keramische Koffie Container

Airscape

Vers geroosterde hele bonen bevatten veel CO2. Dit is waarom wanneer u brew met net-gebrande bonen van de koffie “bloemen” en geeft een belasting van gas wanneer u voor het eerst water toevoegen. Het is noch een goede noch een slechte zaak, maar het is iets wat je moet beheren. Het is de reden dat de meeste goede koffiebranders pakket van hun koffie in zakken die een CO2-klep.

Dat is de reden waarom de Airscape Keramische Koffie Container is ideaal voor het opslaan van hele bonen. Het heeft een tweede gepatenteerde innerlijke-deksel met een one-way CO2 klep waarmee je bonen uit-gas—zonder dat de lucht weer in.

Afgezien van dat, het Airscape is gewoon een prachtig koffie container. De keramische zal verzetten tegen een beetje warmte van de keuken en houd uw bonen lekker koel. En, met de twee deksels, het is extra vocht bestendig. Het zal niet misstaan in elke keuken—en het zal houden uw koffie lekker.

Het Airscape is verkrijgbaar in een aantal maten, maar we raden het kleine model. Het kan slaan op een 8oz tas koffie zonder ruimte voor extra lucht. Als je grotere tassen, ga met het medium.

Het beste voor de Hele Bonen

Airscape Keramische Koffie en Voedsel voorraadbus, 4 Kleine Gepatenteerde Luchtdicht Binnenste Deksel Uitstoot van CO2 en Behoudt Voedsel Versheid – Geglazuurde Keramiek met Bamboe Top – Kobalt Blauw

Het Airscape ‘ s slimme dubbele deksel kunt de CO2-out zonder dat de lucht in. Perfect voor het opslaan van hele koffiebonen.

Shop Nu

$28.39
Meer aanbiedingen

De Beste Container voor het Opslaan van Gemalen Koffie: Miir Koffie Canister

Miir

Met alle extra oppervlakte, je moet echt voorzichtig zijn over het verhuren van uw voorgemalen koffie worden blootgesteld aan de lucht. Het echt zal gaan verlopen veel sneller dan het hele bonen.

Gelukkig, de Miir Koffie Bus doet een groot werk van het minimaliseren van hoeveel lucht wordt opgeslagen bij de koffie. Als het Airscape, het maakt gebruik van een tweede innerlijke-deksel—echter, de Miir de accordeon van deksel is ontworpen om uit te breiden in te vullen een extra lucht in de ruimte. Gewoon druk het naar beneden op de top van uw grond, en zij zullen opgesloten in een bijna-vacuüm.

Anders, de Miir teken alle dozen die wij naar op zoek bent: het is goed kijken, waterdicht, ondoorzichtig, en kan het bezit van een tas koffie. Koopt u uw koffie gemalen, het is de container voor u.

Kopen

De Beste Reis-Koffie Container: Film Canisters

Amancio de Algemene

Ik reis nooit zonder mijn Aeropress en verse koffie bonen. Ik heb geprobeerd alle soorten opslagsystemen, maar de beste die ik heb gevonden is het heel simpel: film canisters. Een ieder zal over 13g van hele bonen en een beetje meer voorgemalen koffie: perfect van een kopje serveren. Er is gewoon geen behoefte om de zaken compliceren meer dan nodig is.

Het beste voor de Opslag van Koffie, Terwijl U Reist

35mm Witte Plastic Film Canister met Deksels, Pack van 50. Perfect voor Alka-Setzer Raketten, Geocaching Containers

Niet over de zaken compliceren. Een film canister is de beste manier om koffie op te slaan op de weg.

Shop Nu

$11.95
Meer aanbiedingen