De 10 Beste Evernote-Sjablonen

0
41

Evernote is uitstekend voor het organiseren van je leven, maar door het gebruik van Evernote sjablonen, kunt u het organiseren van het proces zelf nog makkelijker. Aan ons, de beschikbare sjablonen zijn gemakkelijk één van het platform is de meest krachtige functies.

We hebben trawled door enkele van de beste Evernote sjablonen geven u een lijst van de beste beschikbare.

Een aantal van deze sjablonen zijn handig voor bepaalde gevallen, maar er is zeker gaat om ten minste één op deze lijst die u kunt gebruiken voor het verbeteren van uw werk of het dagelijks leven.

Het Gebruik Van Sjablonen Op Evernote

Met een Evernote-sjabloon is heel eenvoudig.

 1. Eerste open Evernote.
 2. Na dat, klik of tik op Nieuwe Opmerking.
 3. Op de volgende pagina, niet het type of voer niets in. In plaats daarvan, kunt u de sjabloon optie die hier wordt weergegeven. U wordt dan naar de pagina sjabloon.
 4. Gebruik de zoekbalk bovenaan om de sjablonen te zien in dit artikel. U vindt al deze sjablonen, ongeacht uw huidige apparaat of Evernote plan.

Eisenhower Matrix

De Eisenhower Matrix sjabloon voor Evernote zal u helpen bij het organiseren van uw taken, zodat u daadwerkelijk een proces voor het krijgen van alles voltooide. Als u een overweldigend aantal van de taken te voltooien, dit sjabloon wordt schop je in actie.

Op de Eisenhower Matrix Evernote sjabloon hebt u vier secties:

 • Urgent/Belangrijk
 • Belangrijk, niet Urgent
 • Dringend, Niet Belangrijk
 • Niet Dringend, Niet Belangrijk

U kunt eerst het organiseren van al je taken in een van deze vier delen. Na, heb je een duidelijker beeld hebben van wat u hoeft te doen. Er wordt gesuggereerd dat u de volledige urgent/belangrijk taken delegeren, urgent/niet belangrijk taken naar anderen en stel specifieke data voor belangrijke maar niet urgente taken.

Taken die niet belangrijk of urgent kan worden weggegooid of achtergelaten voor als de andere taken zijn allemaal compleet.

Gewoonte Tracker

Het is moeilijk om bij te houden hoe lang het zal duren voor er een gewoonte vast te houden op het gemiddelde, omdat iedereen zo verschillend is. U kunt echter ten minste het gemakkelijker maken om uw eigen nieuwe gewoonten met dit Evernote gewoonte tracker sjabloon.

Alles wat je doen is het openen van de sjabloon, schrijf je een uitdaging of een nieuwe gewoonte, en kom terug om te controleren elke dag tot 30 dagen zijn. Zodra u klaar bent met het 30 dagen je terug kunt kijken en overwegen te starten met een nieuwe sjabloon, of stop als je voelt dat de gewoonte is een tweede natuur geworden.

Weekly Review

De weekly review Evernote sjabloon is een grote keuze voor het helpen om opnieuw te organiseren van uw leven op een wekelijkse basis. De template zal u helpen om met elkaar van alles wat er gebeurde in de week, na te denken en voor te bereiden op de komende week.

De weekly review-sjabloon is opgesplitst in een aantal secties. Vanaf de bovenkant tot de onderkant, hebben we het volgende:

 • Verzamelen
 • Helder
 • Review
 • Reflecteren
 • Opmerkingen

Je begint met het verzamelen van alles om je fysiek dat moet worden gescand en geupload online. Nadat u duidelijk uw ruimtes – het begint met het opruimen van uw fysieke werkruimte, ervoor te zorgen dat alles op de juiste plaats. U schakelt uw digitale werkruimte door te krijgen door uw postvak in en het opruimen van taken links op de productiviteit van software.

U vervolgens beoordelen je week in de review sectie, reflecteren op hoe het ging en hoe je je voelt, en voor te bereiden opmerkingen voor volgende week.

Doel Tracker

Met het doel de drijver van de sjabloon, kunt u duidelijke doelen voor het komende jaar en mark hun voortgang per maand. Bijvoorbeeld, als u van plan bent om geld te besparen en gewicht te verliezen, kunt u het meten van uw voortgang op een maand-tot-maand basis om de werkelijke waarde van hard werken elke dag. Het is een leuke manier te houden met uw doelstellingen, maar ook een geweldige herinnering aan hoe ver u bent gekomen.

Het doel tracker template kan aanpassen aan de nieuwe kolommen toevoegen voor het beheren van meer doelen, of u kunt de maanden of weken, of geef ze een andere labels.

Bespaar Geld

De makkelijkste manier om geld te besparen is om te houden op de top van uw uitgaven en begrijpen precies hoeveel je te besteden hebt om te voldoen aan een set besparingen doel. Dit is dus niet zo gemakkelijk te doen zonder enige vorm van visuele begeleiding, en het geld besparen sjabloon is een geweldige manier om te krijgen in de visuele hulp.

Er zijn twee tabellen in dit sjabloon – de eerste is een tabel voor het tonen van uw spaargeld doel, beginsaldo en eindsaldo per maand. De tweede is een tabel die je kan gebruiken om bij te houden elke rekening. In de tweede tabel zijn er rijen voor het bijhouden van de verwachte kosten ten opzichte van de werkelijke kosten, zodat u snel kunt zien waarom u niet op uw bestedingslimiet vast. De tabellen kunnen worden gekopieerd en geplakt voor elke maand.

Frequent Flyer Nummers

Dit Evernote sjabloon wordt genoemd frequent flyer nummers, maar we beschouwen het als een grote sjabloon voor het bijhouden van contactgegevens van personen of bedrijven. Of u met het beheren van groepen van mensen of hebben regelmatig contact met verschillende bedrijven, dit template zal u helpen bij het beheren van jezelf.

Standaard heeft u drie tabellen voor het hotel, luchtvaartmaatschappij, en verhuur bedrijven. U kunt eenvoudig de naam van elke tabel en wijzigen van de inhoud, dan het verstrekken van informatie, zoals telefoonnummers en opvang van notities.

Cornell Opmerkingen

Met de Cornell opmerkingen sjabloon, kunt u de uitvoering van de Cornell opmerking strategie met gemak. Met deze strategie, het idee is dat je alleen noteer de belangrijkste woorden of zinnen tijdens het maken van notities. Handig voor wanneer je in een lezing of een vergadering en er is een bijzonder snelle doorstroming van het gesprek.

Je hebt ook een groter gedeelte voor de iets langere noten, maar u wordt geadviseerd om belangrijke zinnen hier en nog steeds houden de lengte van de noten tot een minimum te optimaliseren.

Dagelijks Opladen

Een van de beste manieren om op de top van uw leven elke dag weer te geven. Op die manier kunt u terug kijken en trots zijn op het werk dat je hebt gedaan, en jezelf voor te bereiden voor de volgende dag.

Met het dagelijks opladen sjabloon, dit wordt het gemakkelijk. U kunt kopiëren en plakken van de vragen voor iedere dag, dus dat je het allemaal op één plek. De vragen die standaard zijn als volgt:

 • Hoe was mijn dag? Prestaties? Uitdagingen?
 • Heb ik gedij of gewoon overleven?
 • Waren relaties bloeiende of overleven?
 • Wat gaf mij energie?
 • Wat heb ik geleerd vandaag?

Natuurlijk zijn deze vragen richten zich meer in de richting van zelf-verbetering en zelf helpen, maar kunt u overschakelen op de vragen naar wat je gevoel past. We denken dat de vragen in het dagelijks opladen sjabloon zijn een geweldige plek om te beginnen, hoewel.

Social Media Agenda

Het maken van regelmatige content op platforms als Twitter, Instagram, YouTube, en zelfs LinkedIn kan helpen om jezelf of je bedrijf in de voorkant van nieuwe ogen, effectief en gratis.

De grootste moeilijkheden met het managen van je social media te houden op de top van al uw berichten, en ervoor te zorgen alles is crossposted. Om het makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van de Evernote-social media kalender rijen voor elke dag en kolommen voor elk social media platform, die allemaal kunnen worden aangepast.

2020 Maandelijkse Agenda

Iedereen heeft een agenda-app op hun telefoon, maar hoe velen van u daadwerkelijk houden van? Met de europa 2020-maandelijkse agenda Evernote sjabloon, je bent in staat om actief te voegen en bij te houden van elke kalenderdag van het jaar.

Het is zo eenvoudig als het wordt met dit sjabloon, maar soms is de eenvoud van wat het beste werkt voor de productiviteit. En omdat het direct in Evernote, kan het delen van dezelfde ruimte als elke andere productiviteit van de documenten die u hebt opgeslagen.

Samenvatting

Wij hopen dat deze lijst van Evernote sjablonen heeft bewezen nuttig te zijn. Als je nog meer tips voor het gebruik van Evernote effectief, waarom niet laat een reactie hieronder en wij zullen u zo snel als we kunnen. Als je nieuwsgierig bent, kunt u ook meer informatie over sommige van de andere apps beschikbaar voor het beheren van taken.