Codering Voor Kinderen: De Beste Sites Voor Kinderen Om Te Leren Programmeren

0
47

Technologie is overal. Voor kinderen, het leren van code die hen kunnen helpen bij het verbeteren van het oplossen van problemen en computational thinking skills. Het kan ook de verbreding van hun carrière kansen in de toekomst en geven hen een middel tot het uiten van hun creativiteit en ideeën op een unieke manier.

Leren hoe de code is als het leren van een vreemde taal moeten spreken. Jongere kinderen leren sneller dan volwassenen, omdat hun hersenen nog in ontwikkeling zijn en gemaakt om te leren.

Tenzij ouders weten hoe ze moeten een beroep doen op andere middelen om te leren coderen voor kinderen. Gelukkig zijn er tal van lage kosten en gratis codering voor kinderen websites beschikbaar op de markt vandaag.

JR Code Avengers

JR Code Avengers is een van de verschillende Code Avengers Cursussen. Het is een online platform dat wordt gebruikt om kinderen te leren hoe u in de code.

Er zijn drie opties om uit te kiezen op basis van leeftijd en niveau van de ervaring:

  • Fundamenteel voor kinderen van vijf tot elf met geen ervaring.
  • Intermediair voor kinderen in de leeftijd tussen de tien en vijftien met enige elementaire kennis van codering.
  • Geavanceerde voor de leeftijd van dertien tot zestien met meer dan een basiskennis van het programmeren.

JR Code Avengers een abonnement vereist. Kies uit individuele, ouder of leraar. De cursussen zijn niet gratis, maar bieden een gratis proefperiode van 30 dagen.

De drie prijzen lagen zijn $29 per maand, $25/maand voor een periode van zes maanden plan (gefactureerd semi-jaarlijks voor $150), en $20 voor een volledig jaar plan (jaarlijks gefactureerd voor $240). Ze bieden de volgende functies:

  • Onbeperkt toegang tot meer dan 500 lessen.
  • Meer dan 100 begeleide projecten en quizzen.
  • Toegang tot Code Avengers’ cloud-opslag.
  • Certificaten voor de voltooiing van de training.
  • Exclusieve Slack kanaal.

Code Bestrijden

Code Combat is een codering spel voor kinderen in de leeftijd van vijf door zeventien. De kern niveaus zijn gratis. Aanvullende niveaus beschikbaar voor maandelijkse abonnementen.

Deze gratis codering voor kinderen spel leert JavaScript en Python codering met behulp van tekst-gebaseerd programmeren. Kinderen spelen door middel van de verschillende niveaus van een role-playing game.

De lessen beginnen met concepten zoals syntaxis, methoden, loops, en variabelen. Het spel is voorzien van leuke afbeeldingen om kinderen te helpen leren om code.

Het biedt ook de mogelijkheid voor hen om verbinding te maken met andere spelers in de gemeenschap en deel te nemen in een team sport.

Khan Academie

Khan Academy is een non-profit organisatie die biedt lessen voor elke student overal. Het biedt de praktijk oefeningen, persoonlijk leren en instructie video ‘ s om empowerment van leerlingen om te studeren in hun eigen tempo.

De Khan Academy ‘ s missie is om de wereld-klasse en gratis onderwijs gericht op docenten, ouders, leerlingen en studenten.

Gepersonaliseerd onderwijs kunnen ouders en leraren om te helpen met het identificeren van hiaten in de vooruitgang. Khan biedt een breed scala van codering cursussen voor kinderen, zoals JavaScript, HTML en CSS.

De Khan Academy heeft ook basic programmeren tutorials die kinderen leren hoe te bouwen graphics, animaties en interactieve visualisaties,

Lightbot

Lightbot is een puzzel spel gebaseerd op de programmering. Het vereist het toepassen van programmatische logica op te lossen niveaus.

Het is beschikbaar via een browser met Flash ingeschakeld of als een betaalde app voor Android, macOS, iOS en Windows.

Het is ontworpen voor het eerst programmeurs en behulpzaam, voor kinderen van alle leeftijden om te leren hoe je de code. Kinderen hebben plezier met het spelen van de spelen, terwijl het leren van het programmeren van de logica, zoals overbelasting, sequencing, recursieve lussen, procedures en voorwaarden.

Swift Speeltuinen

Swift Speeltuinen is een gratis app voor de Mac en iPad. Het maakt het leren leuk en interactief en vereist geen kennis van codering.

Swift Speeltuinen is een perfect startpunt voor kinderen om te leren programmeren. Het ontwerp van de speeltuinen is om kinderen te helpen leren om code op een leuke manier.

Swift Speeltuinen is eenvoudig, boeiend en leuk en wordt geleverd met een set van Apple ontworpen lessen. Kinderen lossen interactieve puzzels in begeleid leren-code sessies om hen te helpen meester codering basis.

Kinderen experimenteren met een breed scala van uitdagingen, terwijl ze verkennen verschillende codering ervaringen. De speeltuinen bestaan van drones en robots die wacht op commando ‘ s. Als kinderen leren om code te schrijven, ze bepalen wat de robots en drones doen. Als kinderen de basis onder de knie, ze kunnen gaan om extra uitdagingen aan te gaan zoals ze gaan naar het volgende niveau.

Kodable

Kodable is een creativiteit en programmering app om kinderen te helpen leren core programmering voor kinderen van vier tot elf jaar.

De basisvorming is gratis. Kodable biedt ook een vaste vergoeding voor ouders die beschikt over een geavanceerde curriculum toegankelijk op elk apparaat. Kinderen gebruiken de computer science basis door de zelf-gerichte lessen. Ze maken en spelen met schattige personages.

Codering voor de kinderen begint op de Kleuterschool niveau. De leerlingen aan het lezen en schrijven van JavaScript. Als ze vooruitgang, kinderen bouwen hun eigen karakters, maken niveaus, en werkt samen met andere programmeurs.

Kodable cursussen worden georganiseerd, zoals een klaslokaal curriculum. Elke eenheid bestaat uit een docent script, een unplugged activiteit, onafhankelijke praktijk activiteiten, en een test of quiz op het einde.

Tynker

Tynker biedt een staalkaart van de online programmering gratis codering cursussen voor kinderen. Toegang tot de volledige bibliotheek van meer dan 40 tekst-gebaseerd, blok cursussen, en over 3,700 learning modules vereist een maandelijks abonnement.

Kinderen leren in een self-paced online omgeving. De programmering van de cursussen zijn ruimte-thema en spel-gebaseerd op ruimteschepen en buitenaardse wezens. Kinderen maken en bouwen van hun eigen apps en games in hun eigen tempo. Tynker is geschikt voor alle leeftijden en voor beginners tot gevorderd niveau programmeurs.

Stencyl

Stencyl is een gratis codering voor kinderen game creation software waar gebruikers kunnen publiceren Android, iPhone, Mac, Windows, iPad, HTML5, Linux en Flash games zonder code.

Kinderen van zes jaar en ouder bouwen van hun eigen games, karakters en werelden. Voor de jongere kinderen, de graphics zijn erg kindvriendelijk.

Meer gevorderde leerlingen krijgen een optie voor het bekijken en bewerken van de tekst-based code in de games die ze spelen. Ze zijn vereist voor het downloaden en set up software (software. De forums waardevolle steun.

Kinderen die genieten van game-ontwikkeling en ontwerp detail zullen genieten van het leren van een code met Stencyl.

Blockly

Blockly is een gratis bron die toegang geeft tot leuke codering spelletjes voor kinderen het beste geschikt is voor acht jaar en ouder. Het maakt gebruik van een block-gebaseerde aanpak te leren programmeren beginselen en JavaScript.

Studenten leren door middel van een reeks van blokken en puzzels. De educatieve spelletjes leren programmeren voor kinderen die geen voorafgaande codering ervaring.

Het doel van de spelen is voor kinderen om op te lossen lastige en leuke puzzels met behulp van een drag-and-drop functie voor het maken van een verhaal dat een probleem oplost. De puzzel stukken op het scherm. Kinderen voltooien van het verhaal, dat maakt het programma door het invullen van de puzzel.

Klaar Om Te Beginnen Uw Kinderen Codering?

In de moderne wereld van vandaag, iedereen weet dat het leren hoe de code geeft kinderen een been voor hun toekomst. Het kiezen van de bron het meest geschikt is voor uw kind hangt af van leeftijd, interesse en niveau van kennis.

De gratis en betaalde middelen bovenstaande, zodat u weet waar om te beginnen met het blootstellen van je kinderen te programmeren.