Wat Is Reddit Goud?

0
38

Sinds het voor het eerst gelanceerd in 2005, de social sharing-site Reddit is uitgegroeid tot een must-bekijk de site voor miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het is het middelpunt van een oneindig aantal niche-communities (goede en slechte), waar gebruikers kunnen delen van berichten, afbeeldingen, video ‘ s en meer met andere, gelijkgestemde gebruikers.

Voor de echte Reddit verslaafden, een speciaal abonnement service is beschikbaar, die maak van de Reddit-kijkervaring. Deze dienst, voorheen Reddit Goud, maar nu hernoemd naar Reddit Premium, biedt verschillende voordelen die voorbehouden zijn aan de normale Reddit gebruikers, als we een nadere toelichting.

Wat Is Reddit Goud?

Als je ooit “vergulde” voor een post en heb geen idee wat het je biedt, hier is je antwoord: het is de ultieme manier om ondersteuning Reddit, het verkrijgen van een paar extraatjes in het proces.

Wat is Reddit Goud? Reddit Goud, nu omgedoopt Reddit Premie voor de duidelijkheid, is een lidmaatschap voor de site Reddit, open voor alle gebruikers en kost $5.99 per maand.

Een Reddit Premium lidmaatschap zelf krijgt de gebruiker de mogelijkheid om uit te schakelen Reddit advertenties, weer een aangepaste mascotte (met de naam “snoos”), wijzigen site-thema ‘ s, het maken van alleen-lid subreddits, toegang te krijgen tot de Premium-r/lounge subreddit, en zie nieuw commentaar gemarkeerd (handig voor Reddit power users).

U krijgt een speciale badge om te pronken met uw Premium-lidmaatschap van uw profiel, perfect voor de invloed van de jagers. Een Reddit Premium lidmaatschap geeft u ook Reddit Munten op een maandelijkse basis, die je kan gebruiken om “vergulden” of award berichten of opmerkingen die u wilt steunen.

Je krijgt 1000 Reddit Munten wanneer je voor het eerst inschrijven, met 700 per maand voor elke maand dat u blijft ingeschreven. Deze kan worden gebruikt om de prijs van andere gebruikers met hun eigen voordelen, met Reddit Silver, Gold en Premium awards beschikbaar. U kunt kopen extra munten, mocht u die nodig hebben.

Reddit Goud, Zilver En Platina: Reddit Voordelen Uitgelegd

U kunt besteden een bedrag van Reddit Munten dat u wilt op een bericht of reactie. Het aantal Munten dat u beslissen om te besteden zal het bepalen van de prijs die u aan de Reddit-gebruiker.

De Zilveren award is aan de onderkant van de lijst, kost 100 Reddit Munten. Dit geeft een prijs tegen de post of reactie, die geen andere voordelen, andere dan weer te geven van ondersteuning voor die gebruiker bijdrage op Reddit.

Als u wilt verder, je kunt een geschenk van een Gold award in de plaats. Ja, de naam van de oude Reddit Premium abonnement leeft in deze award, waardoor de ontvanger een week van Reddit Premium, 100 Munten, en een Goud label naast hun post. Dit kost je, de gifter, 500 Reddit Munten.

Als je echt wilt om uw steun te tonen aan een gebruiker, wil je cadeau een Premium prijs. Deze gaven een maand Premium lidmaatschap aan die gebruiker, samen met 700 Coins en een Platinum label naast hun post. Dit kost 1800 Munten, zodat je nodig hebt om op te slaan door te brengen deze te kopen of extra Reddit Munten om het te bedekken.

Hoewel het zelden te zien zijn, u kunt ook een gift van de Argentium award, kost 20.000 en Reddit Munten. Dit geeft de ontvanger 2500 Munten van hun eigen, evenals een drie-maand Reddit Premium lidmaatschap.

Er zijn ook andere kleine prijzen beschikbaar, kost uiteenlopende niveaus van Reddit Munten cadeau. Deze komen met hun eigen perks, van etiketten tot een klein aantal van Reddit Munt geschenken.

Hoe te bestellen Reddit Premie En Reddit Munten

Zoals we al hebben opgemerkt zijn er een paar manieren om een te krijgen Reddit Premium-abonnement. Koop je er één zelf, of je het kan hebben begaafd aan u als onderdeel van een Reddit Goud of Premium award.

Als je een Reddit Premium-abonnement, krijgt u een aantal Munten te besteden aan andere gebruikers. Dit kan echter niet genoeg zijn om onmiddellijk cadeau Reddit Platinum awards, zo u wilt kopen van extra Reddit Munten afzonderlijk.

U kunt de aankoop van de Reddit-menu wanneer u zich aanmeldt.

  1. Inloggen om uw Reddit account, druk je op je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek, en druk dan op Reddit Munten of Reddit Premie. U kunt ook op de Munten – toets om snel het aanschaffen van extra Reddit Munten om te kopen snel Reddit Munten in plaats daarvan.
  1. Te koop Reddit Premium, drukt u op de Premium – knop op de Reddit Premium sales pagina.
  1. In dit display worden de beschikbare koop-opties voor uw regio, waaronder PayPal of direct card betalingen. Selecteer uw gewenste betaalmethode, dan voltooien van de aankoop zoals aangegeven.
  1. Te koop extra Reddit Gouden munten, scroll naar beneden en selecteer een van de beschikbare opties op de Reddit Munten verkoop pagina. De aankoop van opties voor deze Reddit Munten variëren van 500 Reddit Munten (voor $1.99) tot een maximum van 40.000 munten (voor $99.99).
  1. U zult worden omgeleid naar de beschikbare koop-opties voor uw regio. Selecteer de betalingsmethode die u wilt gebruiken en volg de instructies op het scherm om uw betaling te voltooien.

De Reddit Premium-lidmaatschap of de extra Reddit Munten dat u de aankoop zal worden toegevoegd aan uw account meteen na de geslaagde betaling.

Hoe Gift Reddit Prijzen voor Andere Gebruikers

Een Reddit Premium lidmaatschap geeft u verschillende Reddit Munten te besteden, en je hebt een manier om het uit te geven. De enige manier om dit te doen is om de rijkdom te spreiden en gebruik het om een gift van andere gebruikers met Reddit awards.

U kunt dit doen op een post of reactie bij een subreddit op de site Reddit.

  1. Onder elk bericht of reactie, dan zie je een Geven Award knop. Druk op deze om te beginnen met het schenkingsproces.
  1. Dit zal leiden tot het Geven van een award opties menu, waarin u kunt selecteren op de prijs die u wilt gift. Selecteer uw gewenste award en voeg een persoonlijk bericht voor de ontvanger in, of druk op de mijn geschenk anoniem te blijven geheim. Druk op Volgende om verder te gaan.
  1. Als u niet genoeg Reddit Munten, zult u worden gevraagd om de aankoop van extra munten op dit punt. Anders, Reddit zal u vragen om te bevestigen dat de gift. Dit zal het cadeau de gebruiker met de voordelen die verband houden met die award onmiddellijk.

Om Het Meeste Uit Van Reddit

Met een Reddit Premium-abonnement, niet alleen krijgt u het voordeel van een ad-free user experience en diverse andere lid-alleen, maar krijgt u ook gebruik maken van uw gratis Reddit Munten ter ondersteuning van andere gebruikers en een beetje terug naar uw favoriete Reddit gemeenschappen.

Als u wilt om meer te halen uit de Reddit-gebruiker ervaring, kunt u gebruik maken van de Reddit geavanceerde functie voor het zoeken naar sporen van berichten en andere inhoud die u zou hebben gemist. Slecht gedrag op Reddit is meestal niet getolereerd, dus je kan nodig zijn om te controleren voor een Reddit shadowban als je berichten krijgt niet de aandacht die ze verdienen.