Wanneer Kan ik Eindelijk het Huis Verlaten, ik zal Zeker om Deze Lenovo Rugzak

0
37

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $90

Nu Kopen

Andrew Heinzman

Ik hou niet van geld te besteden aan rugzakken, lunch dozen, of laptop tassen. Het is een raar mind-set, maar liever had ik draag mijn spullen in een goedkope draagtas dan klap mijn bankrekening op een echte, ergonomisch, easy-to-dragen van de rugzak. Tenminste, dat is wat ik dacht voor ik Lenovo mij gevraagd om te kijken naar het mooie Eco Pro rugzak.

Hier is Wat We Willen

 • Compact en robuust
 • Gewatteerde voor elektronica
 • Carry-on bagage riem
 • Twee bekerhouders

En Wat We niet

 • Duur voor een nylon rugzak van dit formaat
 • Kan niet passen, laptops dan 15,6 inch

De Eco Pro is een limited edition Dag van de Aarde redesign van de Lenovo ThinkPad Professionele tas. In Lenovo ‘ s woorden, het is gemaakt “bijna volledig uit gerecyclede materialen—het equivalent van 34 water in plastic flessen.” Met de olijf-groen lichaam en stevige compact bouwen, de Eco Pro onderscheidt zich op een manier die andere tassen niet. Het is goed gevuld, het heeft twee houder voor een waterfles, en het heeft zelfs een carry-on bandje dat kan lus door de handgrepen van de grotere bagage tassen.

Even voor de duidelijkheid, ik heb niet altijd mijn spullen in een boodschappentas. Ik eindigde met een korting op de Zwitserse Gear rugzak 7or 8 jaar geleden en gebruikt te krijgen via school. Het was een doorn in het oog, maar het hield totdat ik klaar was met studeren (met dank aan een aantal duct tape en mijn caveman-niveau naai-vaardigheden). Ik wou dat ik kon je een foto van die oude Zwitserse reistas, maar het uiteindelijk in de vuilnisbak, na het herbergen van een aantasting van de schimmel. Lang verhaal kort, ik waste de zak, liet het buiten te drogen, en vergeten om het terug te brengen in.

Andrew Heinzman

Deze Lenovo tas is competities voorsprong op de Zwitserse Gear rugzak die ik besteed dus veel tijd aan. Natuurlijk, de twee zakken zijn bedoeld voor zeer verschillende doeleinden. Lenovo ‘ s Eco Pro-en ThinkPad-Professionele tassen zijn speciaal ontworpen voor 15,6-inch laptops en bevatten een ton van beschermende padding te houden elektronica veilig door werk of reizen, terwijl de Zwitserse Gear is meer een all-in-one tas. Ik heb een 15-inch IdeaPad, niet een ThinkPad, maar ik ben onder de indruk van hoe knus en veilig de laptop voelt terwijl verscholen in Lenovo ‘ s rugzak. En terwijl Lenovo niet adverteren, waterdruppels rollen uit de Eco Pro aan de buitenzijde van de stof. Het is niet helemaal waterdicht, maar het is splash of regen-bestendig.

Ik ben ook onder de indruk van de Eco-Pro ‘ s houding. Andere zakken, zoals dat oude Zwitserse Gear, sag en omvallen als ze niet gestut tegen een tafel of stoel. Maar de Eco Pro is gebouwd om te blijven compacte en rechtop, zelfs wanneer het is gevuld met zware elektronica en boeken. Ik weet het, het klinkt raar, maar een rechtopstaande rugzak niet vechten wanneer u probeert te trekken levert.

Een ander voordeel van de Eco Pro is compact bouwen is dat het uitzonderlijk comfortabel te gebruiken. In tegenstelling tot de grotere tassen, de Eco Pro niet sag en trek weg uit je lichaam. Het ligt direct tegen uw rug en voelt lichtgewicht, zelfs wanneer het tot de rand gevuld met elektronica en boeken. Ik kan niet de Eco Pro aan een bibliotheek of café nu, maar ik vond het prettig om te dragen op lange wandelingen, iets dat ik niet kan zeggen over tassen of mijn oude Zwitserse reistas.

Andrew Heinzman

Echter, de Eco Pro compacte formaat komt op een prijs. Voor de een kan niet past in elke laptops dan 15,6 inch. En terwijl het heeft veel zakken en inserts, elke zak is bekleed met een dichte bekleding, die duurt tot een aantal bruikbare ruimte. Als je een student of professional die draagt een obsceen aantal boeken, papieren, kleren of wat dan ook, dan moet je je geld uitgeven aan iets wat groter is.

Als dat de route die u wilt gaan, dan heb je een veel tassen om uit te kiezen. Lenovo tassen zijn vrij duur voor de grootte en sport prijskaartjes die concurreren met de grote merken zoals Samsonite en Fjallraven. Nog steeds, ik stel het geven van Lenovo ‘ s Eco Pro of de ThinkPad Professionele tassen een werveling. Ze zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit tassen met een grote minimalistische stijl, en ik denk dat ze zullen voldoen aan de behoeften van de meeste studenten en professionals.

Waardering: 9/10
Prijs: $90

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Compact en robuust
 • Gewatteerde voor elektronica
 • Carry-on bagage riem
 • Twee bekerhouders

En Wat We niet

 • Duur voor een nylon rugzak van dit formaat
 • Kan niet passen, laptops dan 15,6 inch