Vad Är Reddit Guld?

0
55

Sedan det först lanserades redan 2005, social sharing webbplats Reddit har vuxit till att bli ett måste-se webbplatsen för miljontals användare över hela världen. Det är utgångspunkten för ett oändligt antal samhällen nisch (vissa bra, vissa dåliga), där användare kan dela med inlägg, bilder, videor och mycket mer med andra likasinnade användare.

För den verkliga Reddit missbrukare, en särskild prenumeration på tjänsten är tillgänglig som kan överladda den Reddit upplevelse. Denna tjänst, som tidigare kallades Reddit Guld men nu bytt namn till Reddit Premium, erbjuder olika förmåner som är bundna till det normala Reddit-användare, som vi kommer att förklara ytterligare.

Vad Är Reddit Guld?

Om du någonsin varit “förgyllda” för ett inlägg och inte har en aning om vad det ger dig, här är svaret: Det är det ultimata sättet att stödja Reddit, vinner du några förmåner i processen.

Vad är Reddit Guld? Reddit Guld, som numera bytt namn på Reddit Premium för tydlighetens skull, är ett medlemskap service för Reddit plats, öppen för alla användare och kostar $5.99 en månad.

En Reddit Premium medlemskap själv av användaren möjlighet att stänga av Reddit-annonser, visas en egen maskot (som heter “snoos”), ändra plats teman, skapa endast medlem-subreddits, få tillgång till Premium-bara r/lounge subreddit och se nya kommentarer markerad (användbart för Reddit power-användare).

Du kommer att få ett speciellt märke att visa upp ditt Premium-medlemskap på dina profil—perfekt för inflytande jägare. En Reddit Premium medlemskap ger dig också Reddit Mynt på en gång i månaden, som du kan använda för att “förgylla” eller dela inlägg eller kommentarer som du vill stödja.

Du får 1000 Reddit Mynt när du börja prenumerera, med 700 i månaden för varje ytterligare månad du fortfarande prenumererar på. Dessa kan användas för att tilldela andra användare med sina egna förmåner, med Reddit Silver, Gold och Premium utmärkelser. Du kan köpa ytterligare mynt, om du behöver.

Reddit Guld, Silver Och Platina: Reddit Fördelar Förklaras

Du kan tillbringa någon del av Reddit Mynt som du önskar på ett inlägg eller en kommentar. Antalet Mynt som du väljer att tillbringa kommer att avgöra utmärkelse som ges till att Reddit-användaren.

Silver award är längst ned på listan, som kostar 100 Reddit Mynt. Detta visar en utmärkelse mot inlägg eller en kommentar, och erbjuder inga andra förmåner andra än att visa stöd för användarens bidrag till Reddit.

Om du vill ta saker och ting ytterligare, du kan gåva en Gold award i stället. Ja, namnet på den gamla Reddit Premium-abonnemang livslängd på i detta pris, vilket ger mottagaren en vecka på Reddit Premium, 100 Mynt, och en Gold label bredvid sina inlägg. Detta är något som kostar dig, gifter, 500 Reddit Mynt.

Om du verkligen vill visa ditt stöd till en användare, vill du eller en Premium award. Detta gåvor på en månad för Premium medlemskap till denna användare, tillsammans med 700 Mynt och en Platina etikett bredvid sina inlägg. Detta kommer att kosta 1800 Mynt, så du behöver spara upp att spendera dessa eller köpa extra Reddit Mynt för att täcka det.

Medan det är ovanligt att se, du kan också gåva Argentium award, som kostar 20 000 som Reddit Mynt. Detta ger mottagaren 2500 Mynt av sina egna, samt en tre-månaders Reddit Premium medlemskap.

Det finns också andra mindre utmärkelser, som kostar olika nivåer av Reddit Mynt gåva. Dessa kommer med sina egna förmåner, från etiketter till ett litet antal Reddit Mynt gåvor.

Hur att Köpa Reddit Premium Och Reddit Mynt

Som vi har nämnt, finns det några sätt att få ett Reddit Premium-abonnemang. Du kan köpa en själv, eller så kan du ha det som upplåtits för att du som en del av en Reddit Guld eller Premium award.

Om du köper en Reddit Premium-abonnemang, kommer du att få ett antal Mynt att spendera på andra användare. Detta kan dock inte vara tillräckligt för att omedelbart eller Reddit Platina utmärkelser, så du kanske vill köpa ytterligare Reddit Mynt separat.

Du kan köpa både från Reddit-menyn när du loggar in.

  1. Logga in på din Reddit konto, klicka på ditt användarnamn längst upp till höger, och tryck sedan antingen på Reddit Mynt eller Reddit Premium. Du kan också trycka på de Få Mynt knappen för att snabbt köpa ytterligare Reddit Mynt för att snabbt köpa Reddit Mynt istället.
  1. Att köpa Reddit Premium, tryck på de Få Premium – knappen på Reddit Premium-försäljning sida.
  1. Detta kommer att visa tillgängliga köpoptioner för din region, inklusive PayPal, eller direkt med kreditkort. Välj din föredragna betalningsmetod, för att sedan slutföra köpet enligt anvisning.
  1. För att köpa ytterligare Reddit Guld mynt, bläddrar du nedåt och väljer ett av de tillgängliga alternativen på Reddit Mynt försäljning sida. Köp alternativ för dessa Reddit Mynt varierar från 500 Reddit Mynt (för $1.99) upp till ett maximalt 40 000 mynt (för $99,99).
  1. Du kommer att riktas till de tillgängliga köpoptioner för din region. Välj det betalningsalternativ som du vill använda och följ sedan instruktionerna på skärmen för att slutföra betalningen.

Den Reddit Premium medlemskap eller ytterligare Reddit Mynt du köper kommer att läggas till ditt konto omedelbart efter lyckad betalning.

Hur Present Reddit Utmärkelser till Andra Användare

En Reddit Premium medlemskap ger dig olika Reddit Mynt att spendera, och du behöver ett sätt att spendera det. Det enda sättet att göra detta är att sprida välstånd och använda den för att eller andra användare med Reddit awards.

Du kan göra detta på ett inlägg eller en kommentar i någon subreddit på Reddit webbplats.

  1. Under varje inlägg eller en kommentar, så får du se en Ge Award – knappen. Tryck på denna för att börja gifting processen.
  1. Detta kommer att ta upp den Ge en utmärkelse alternativ-menyn, där du kan välj det priset som du vill present. Välj ditt önskade pris och lägg till en privat meddelande till mottagaren, eller tryck på Göra min gåva anonym för att förbli hemligt. Tryck på Nästa för att fortsätta.
  1. Om du inte har tillräckligt med Reddit Mynt, kommer du att bli frågad att köpa extra mynt på denna punkt. Annars, Reddit kommer att be dig att bekräfta gåva. Detta kommer att gåvan användaren med de förmåner som är förknippade med att sluta omedelbart.

Få Ut Det Mesta Av Reddit

Med en Reddit Premium-abonnemang, inte bara du får nytta av en ad-free-användare erfarenheter och diverse andra endast medlem-funktioner, men du får också använda dina gratis Reddit Mynt för att stödja andra användare och ge lite tillbaka till din favorit Reddit samhällen.

Om du vill få ut mer av Reddit-användaren erfarenhet, kan du använda Reddit avancerade sök-funktionen för att spåra inlägg och annat innehåll som du kanske har missat. Dåliga beteende på Reddit vanligen inte tolereras, så du kan behöva för att kontrollera om en Reddit shadowban om ditt inlägg inte får den uppmärksamhet de förtjänar.