NES Utrymme för Oculus Quest Sätter Klassiska Spel i Nostalgisk Miljöer

0
46
NES Utrymme

Virtuell verklighet kan hjälpa oss att uppleva saker som är långt bortom vår räckvidd, som resor i rymden eller en zombie apokalyps. Men det kan också tillåta oss att återuppleva det vardagliga. Nu, vem som helst med en Oculus Quest kan resa tillbaka i tiden för att spela klassiska NES-spel med hjälp av NES Utrymme ansökan.

NES Utrymme är en NES/Famicom-emulator för Oculus Quest. Här bor du i en anpassningsbar VR rum med välfylld spel hyllor, rum och möbler, och en gammal TV eller arcade cabinet. Naturligtvis kan du anpassa din miljö för att få det att se mindre ut som en hemsökt av 80-talet sovrum, eller ta din virtual CRT utomhus för en mindre bekanta retro gaming upplevelse.

På ett sätt, NES Utrymmet är som ett yngre syskon till de populära EmuVR ansökan. EmuVR är en emulator som ger dig anpassningsbar retro miljöer, men det fungerar bara på high-end VR headset, som Oculus Rift. NES Utrymme, men inte lika robust eller EmuVR, gör det möjligt för människor att uppleva retro VR lekrum på en prisvärd bärbar Quest headset.

NES Utrymme ansökan är fortfarande att hitta sina ben och har problem med vissa Skivor. Men den stöder flera controller ingångar, som VR gamepads och mobiltelefoner, och utvecklarna planerar att lägga multiplayer-stöd vid en senare tidpunkt.

Du kan köpa NES Utrymme nu för $14 på Kliar.io, men det fungerar endast efter att sideloaded från din PC. Sideloading är säker och lätt, men du behöver för att läsa en guide för att få det gjort på rätt sätt.

Köpa NES Utrymme