NES Ruimte voor Oculus Quest Zet de Klassieke Games in Nostalgische Omgevingen

0
60
NES Ruimte

Virtual reality kan ons helpen dingen ervaren die ver buiten ons bereik, zoals de ruimte reizen of een zombie apocalyps. Maar het kan ons ook toestaan om beleef het mondaine. Nu, iedereen met een Oculus Zoektocht terug in de tijd om te spelen klassieke NES-games met behulp van de NES Ruimte toepassing.

NES Ruimte is een NES/Famicom-emulator voor de Oculus Quest. Het plaatst je in een aanpasbare VR-kamer met volledig gevulde spel planken, slaapkamer meubilair, en een oude TV of een arcade kast. Natuurlijk, u kunt aanpassen op uw omgeving om het minder lijkt op een spook jaren ‘ 80 in de slaapkamer of op uw virtuele CRT buiten voor een minder bekende retro gaming ervaring.

Op een manier, NES Ruimte is als een jongere broer van de populaire EmuVR toepassing. EmuVR is een emulator dat geeft je klantgericht retro-omgevingen, maar het werkt alleen op high-end VR headsets, zoals de Oculus Rift. NES Ruimte, terwijl het niet zo robuust of EmuVR, kan men ervaren retro VR kinderkamers op een betaalbare, draagbare Quest headset.

De NES Ruimte van toepassing is steeds het vinden van zijn poten en heeft moeite met een aantal Rom ‘ s. Maar het ondersteunt meerdere controller ingangen, zoals VR gamepads en mobiele telefoons, en de ontwikkelaars van plan om toe te voegen multiplayer ondersteuning op een later tijdstip.

U kunt kopen NES Ruimte nu voor $14 op Jeuken.io, maar het werkt alleen na sideloaded van uw PC. Sideloaden is veilig en gemakkelijk, maar je moet het lezen van een handleiding voor het goed gedaan.

Kopen NES Ruimte