Hva Er Reddit Gull?

0
69

Siden det først ble lansert i 2005, sosial deling nettstedet Reddit har utviklet seg til å bli en må-se nettstedet for millioner av brukere over hele verden. Det er det sentrale punktet i en endeløs rekke nisje samfunn (noen gode, noen dårlige), hvor brukere kan dele innlegg, bilder, videoer og mer med andre likesinnede brukere.

For den virkelige Reddit narkomane, en spesiell abonnement tjenesten er tilgjengelig som kan gjør det Reddit seeropplevelse. Denne tjenesten, som tidligere het Reddit Gull, men nå omdøpt til Reddit Premium, tilbyr ulike fordeler som er begrenset til normal Reddit-brukere, som vi vil forklare ytterligere.

Hva Er Reddit Gull?

Hvis du noensinne har vært “gilded” for et innlegg, og har ikke fått en anelse hvordan det har du, her er svaret: Det er den ultimate måten å støtte Reddit, få deg et par fordeler i prosessen.

Hva er Reddit Gull? Reddit Gull, nå omdøpt Reddit Premium-for klarhet, er et medlemskap service for nettstedet Reddit, åpen for alle brukere og koster $5.99 en måned.

En Reddit Premium medlemskap i seg selv får brukeren muligheten til å slå av Reddit-annonser, viser en tilpasset maskot (kalt “snoos”), endre nettstedet temaer, opprette medlem-bare subreddits, få tilgang til Premium-bare r/salong subreddit, og se nye kommentarer markert (nyttig for Reddit power-brukere).

Du vil få et spesielt merke til å vise frem ditt Premium medlemskap på din profil—perfekt for innflytelse jegere. En Reddit Premium medlemskap gir deg også Reddit Mynter på en månedlig basis, som du kan bruke til å “gild” eller prisen innlegg eller kommentarer som du ønsker å støtte.

Du får 1000 Reddit Mynter når du først abonnere, med 700 i måneden for hver ekstra måned er du fortsatt abonnere på. Disse kan brukes til å tildele andre brukere med sine egne fordeler, med Reddit Sølv, Gull, og med Premium awards tilgjengelig. Du kan kjøpe flere mynter, bør du må.

Reddit Gull, Sølv Og Platina: Reddit Fordeler Forklart

Du kan bruke et beløp av Reddit Mynter du ønsker på et innlegg eller en kommentar. Antall Mynter du velger å bruke vil bestemme prisen gis til at Reddit-brukeren.

Sølvmedaljen er på bunnen av listen, og vil koste 100 Reddit Mynter. Dette viser en pris mot innlegg eller en kommentar, med ingen andre fordeler enn å vise støtte for at brukerens bidrag til Reddit.

Hvis du ønsker å ta ting videre, kan du gi en gullmedalje i stedet. Ja, navnet på den gamle Reddit Premium-abonnement service lever videre i denne prisen, noe som gir mottakeren en uke på Reddit Premium, 100 Mynter, og en Gull etikett ved siden av innlegget sitt. Dette koster deg, gifter, 500 Reddit Mynter.

Hvis du virkelig ønsker å vise din støtte til en bruker, vil du ønsker å gave en Premium pris. Denne gaver en måned med Premium medlemskap til at brukeren, sammen med 700 Mynter og en Platinum etikett ved siden av innlegget sitt. Dette vil koste deg 1800 Mynter, så du trenger å spare opp til å bruke disse eller kjøpe ekstra Reddit Mynter for å dekke det.

Mens det er sjelden å se, kan du også gi den Argentium award, som koster rundt 20.000 Reddit Mynter. Dette gir mottakeren 2500 Mynter av sine egne, så vel som en tre-måneders Reddit Premium-medlemskap.

Det er også andre mindre awards tilgjengelig, koster varierende nivåer av Reddit Mynter til gave. Disse kommer med sine egne fordeler, fra etiketter til et lite antall av Reddit Mynt gaver.

Hvor å Kjøpet Reddit Premium Og Reddit Mynter

Som vi har nevnt, det er et par måter å få en Reddit Premium-abonnement. Du kan kjøpe en selv, eller du kan ha det begavet til deg som en del av en Reddit Gull eller Premium-prisen.

Hvis du kjøper en Reddit Premium-abonnement, vil du få en rekke Mynter til å bruke på andre brukere. Dette kan imidlertid ikke være nok til å umiddelbart gave Reddit Platinum awards, slik at du kanskje ønsker å kjøpe mer Reddit Mynter separat.

Du kan kjøpe både fra Reddit-menyen når du logger deg på.

  1. Logg deg på Reddit-konto, trykker du på brukernavnet ditt øverst til høyre, og deretter trykker du enten på Reddit Mynter eller Reddit Premium. Du kan også trykke Få Mynter knappen for å raskt kjøpe flere Reddit-Mynter til å kjøpe raskt Reddit Mynter i stedet.
  1. Å kjøpe Reddit Premium, trykker du Få Premium – knappen på Reddit Premium salg side.
  1. Dette vil vise de tilgjengelige kjøpet valg for din region, inkludert PayPal eller direkte betaling. Velg din foretrukne betalingsmetode, og deretter fullføre kjøpet som anvist.
  1. Å kjøpe flere Reddit Gull mynter, bla ned og velge ett av de tilgjengelige alternativene på Reddit Mynter salg side. Kjøp alternativer for disse Reddit Mynter varierer fra 500 Reddit Mynter (for $1.99), opp til et maksimum på 40 000 mynter (for $99.99).
  1. Vil du bli sendt til tilgjengelig kjøpet valg for din region. Velg det betalingsalternativet du vil bruke, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre betalingen.

Den Reddit Premium medlemskap eller flere Reddit Mynter du kjøper vil bli lagt til kontoen din umiddelbart etter vellykket betaling.

Hvordan Gave Reddit Priser til Andre Brukere

En Reddit Premium-medlemskap gir deg ulike Reddit Mynter å bruke, og du trenger en måte å bruke det. Den eneste måten å gjøre dette på er å spre rikdom og bruke det til gave andre brukere med Reddit awards.

Du kan gjøre dette på en post eller kommentar i noen subreddit på nettstedet Reddit.

  1. Under hvert innlegg eller en kommentar, vil du se en Gi Award – knappen. Trykk på denne for å starte gifting prosessen.
  1. Dette vil bringe opp Gi en pris alternativer-menyen, der du kan velge den prisen du ønsker å gave. Velg din foretrukket award, og legg til en privat melding til mottakeren, eller trykk Gjøre min gave anonym å holde hemmelig. Trykk på Neste for å fortsette.
  1. Hvis du ikke har nok Reddit Mynter, vil du bli bedt om å kjøpe ekstra mynter på dette punktet. Ellers, Reddit vil be deg om å bekrefte gaven. Dette vil gift brukeren med de fordeler som er forbundet med at prisen umiddelbart.

Få Mest Mulig Ut Av Reddit

Med en Reddit Premium-abonnement, ikke bare du få fordelen av en ad-gratis bruker erfaring og ulike andre medlem-bare funksjoner, men du kan også komme til å bruke din gratis Reddit-Mynter til å støtte andre brukere og gi litt tilbake til din favoritt Reddit samfunn.

Hvis du ønsker å få mer ut av Reddit-bruker-opplevelse, kan du bruke Reddit avansert søk-funksjonen til å spore opp innlegg og annet innhold som du kanskje har savnet. Dårlig oppførsel på Reddit er ikke vanligvis tolereres, slik at du kanskje trenger for å sjekke for en Reddit shadowban hvis dine innlegg ikke får den oppmerksomheten de fortjener.

SHARE
Previous articleWas Ist Reddit Gold?
Next articleVad Är Reddit Guld?