Hoe Slepen en Neerzetten Tussen Apps op een iPad

0
37

Wanneer u het nodig om informatie te delen tussen apps op een iPad, heb je waarschijnlijk gewoon kopiëren en plakken. Maar weinig mensen weten u kunt ook slepen en neerzetten van afbeeldingen en tekst tussen apps met uw vinger.

Ten eerste, je moet open twee ondersteunde apps in Split Bekijken of Glijden Over. We gebruiken Split Bekijken, maar het is net zo gemakkelijk te openen zijn er twee apps in de Dia Over.

Gebruik van Split-Uitzicht, open een app, en dan langzaam veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om te openen de Dock. Leg uw vinger op het pictogram voor de tweede app, en dan langzaam sleept u het pictogram naar een van de randen van het scherm aan totdat deze vastklikt.

Slepen en neerzetten, een van de apps moet een veld tekst die u kunt bewerken. Op die manier kunt u het geselecteerde items uit de eerste app. We maken gebruik van Safari als bron app en Notities als de ontvangende app. Anderen, zoals Pagina ‘ s of andere Safari-venster met een tekst-editor in een web-pagina, zou ook moeten werken.

Hoe een Afbeelding Slepen en Neerzetten Tussen Apps op een iPad

U kunt slepen van afbeeldingen, tekst en links (of een combinatie van deze) tussen de apps. Laten we een kijkje nemen hoe om te slepen en neerzetten van afzonderlijke beelden eerst.

Zodra je twee apps openen in Split Bekijken of Glijden Over, zoek de afbeelding die u wilt verplaatsen in de eerste app. Houd uw vinger op de afbeelding totdat het verschijnt boven aan de pagina.

Houd uw vinger op de afbeelding, en sleep het in het tweede app.

Als de tweede app kan ontvangen in de afbeelding ziet u een groen plusteken (+) in de hoek van het item dat u sleept.

Nadat u de afbeelding hebt geplaatst, tilt u uw vinger op. Het beeld zal laten vallen in de tweede app.

Hoe om te Slepen en Neerzetten van Tekst Tussen Apps op een iPad

U kunt slepen tekst over apps op dezelfde manier kunt u bij de beelden. Ten eerste, hoewel, je hebt om de tekst te selecteren die u wilt slepen in de eerste app.

Nadat je de keuze hebt, houdt u uw vinger op de tekst, totdat uw selectie verschijnt.

Sleep de geselecteerde tekst over de verdeling in de tweede app. Als de app kan ontvangen van de tekst, ziet u een groene plus teken (+) in de hoek van de selectie. Als het niet kan ontvangen met de tekst, zie je een cirkel met een kruis door het in de plaats.

Wanneer u de selectie van tekst geplaatst waar u het wilt, tilt u uw vinger op. De tekst hebt geselecteerd, zal nu verschijnen in het tweede app.

Geavanceerde Functies voor Slepen en Neerzetten

In aanvulling op het bovenstaande, zijn er andere manieren waarop u kunt slepen en neerzetten, hoewel sommige van hen zal test uw handigheid.

Versleep een Link naar een Nieuwe Split-Venster Weergeven

Zelfs als je iPad niet in de Split modus Weergeven, sleept u een link vanuit Safari in een nieuwe Split-venster Weergeven. Houdt enkel uw vinger op de link om het te selecteren. Wanneer het verschijnt, sleept u deze naar de rand van het scherm.

Wanneer u deze loslaat, een nieuw Safari venster geopend met daarin de gelinkte pagina verschijnt in de Gesplitste Weergave modus.

Sleep een Item naar een applicatie in het Dock

U kunt ook kiezen uit afbeeldingen, tekst en links in een app en sleep deze naar een applicatie in het Dock. Eerst, selecteer het item zoals we hierboven is beschreven en beginnen om het te verplaatsen.

Terwijl u de eerste selectie met één vinger, veegt u omhoog vanaf de onderkant met elkaar totdat de Dock wordt. Sleep het item over het app-pictogram in het dock. Als de app, kunt u het item ontvangt, ziet u een groen plusteken (+). Til uw vinger op en het item zal worden geplaatst in de app.

Sleep Meerdere Items Tussen Apps

Misschien wel de meest moeilijke manoeuvre is het slepen van meerdere items tussen apps tegelijk. Om dit te doen, selecteert u een item, zoals we hierboven is beschreven totdat deze naar buiten komt op de pagina.

Begint te slepen, en met een andere vinger tik op de andere items op het scherm. De items vormen een groep, en u ziet een genummerde badge op de hoek van de selectie die u sleept. Verplaats de items naar de gewenste bestemming, en dan los te laten. Ze zullen nu verschijnen in de plaats die u neergezet.

Als u met succes kunnen uitvoeren van deze manoeuvre, je verdient een prijs voor de vinger gymnastiek.

Inpakken

Nadat u klaar bent met het slepen en neer te zetten, kunt u de Gesplitste Weergave door het plaatsen van de vinger op de partitie in het midden van het scherm en schuif deze helemaal naar de rand van het scherm. Sluiten Schuif Over is een beetje lastiger. Je hebt om te zetten in de Schuif Over het venster te Splitsen Bekijk de eerste, en schuif vervolgens de partitie helemaal tot aan de rand van het scherm.

GERELATEERD: Hoe om zich te Ontdoen van Twee Apps naast elkaar op een iPad

Als je liever niet met de multitasking-functies, kunt u eenvoudig uitschakelen in de Instellingen. Als u aan deze ingeschakeld te laten, hoewel, ze zal zeker geven uw vingers trainen!

LEES VERDER

  • “4K-Monitoren de moeite Waard voor het Algemeen Gebruik van de Computer?
  • “Het Beheren van Windows Defender van de Meldingen op Windows 10
  • “Hoe Installeer en Gebruik maken van TeamViewer op Linux
  • “Kunnen Hackers Echt “Bounce” Hun Signaal Over de Hele Wereld?
  • “Het Oplossen van Problemen met de Miniaturen op Windows 10