ICYDK: Zet Je PC op de Vloer

0
48
DaLui/Shutterstock.com

Als je een grote honkin’ desktop computer en een little bitty bureau, je zou in de verleiding om gewoon plaats uw computer op de grond ernaast of eronder. Alsjeblieft niet. Dat geldt dubbel als je bureau in een kamer met vloerbedekking. Het is slecht. Hoe? Waarom? Staat u mij toe om kort uit te leggen.

Welkom bij ICYDK (In het Geval U het nog niet Weet), een reeks waar we tips en trucs die niet noodzakelijk nieuw, maar kan zijn gegaan onder de radar of anderszins niet goed bekend.

Uw bureaublad genereert heel veel van de warmte uit de interne onderdelen, vooral als het een krachtige CPU en de grafische kaart. In volgorde om het te laten afkoelen, het circuleert de lucht in en uit, heel erg zoals de motor van een auto. Omdat je PC niet constant in beweging om 60 km per uur, moet het doen met een reeks van kleine fans. De circulatie fans zijn wat te maken van de “snorren” ruis wanneer u de computer aanzet.

RELATEDIs Het Slecht voor Uw Desktop-PC of op de Vloer?

Als u uw PC op een bureau, dan is de inlaat of uitlaat fans die het gezicht naar beneden blijven. Niet elke computer maakt gebruik van een bottom-mounted-fans, maar veel te doen, vooral voor de kritische voeding component (het ding dat u de stekker van de dikke voedingskabel in). Blokkeren inlaat of uitlaat zal het betekenen van uw computer wordt uitgevoerd heter, en dus met minder rendement.

Een intake fan op een desktop PC. Niet blokkeren deze. Michael Crider

Zelfs als u geen tapijt, wilt u uw computer uit de buurt van stof zo veel mogelijk, en uw vloer heeft een ton van de stof. Bewaren beneden ook betekent dat je zult moeten om het te reinigen vaker om het draaiende te houden ook.

Als je niet kunt passen op uw PC op uw bureau, of wilt u gewoon de ruimte op de top kunt u voor een kleine uiteinde van een tafel te plaatsen op. Een kleine $20 MDF tafel zal het prima doen, als het kan omgaan met het gewicht en je bent niet bezig met esthetiek. Zolang uw PC gelijk ligt met het oppervlak, met de benen zodat de luchtstroom onder, het is effectief.

Als u graag iets meer discrete, of u moet uw PC te verplaatsen met een staande receptie, overweeg dan de montage onder het bureau met een “CPU-houder.” (Dat is een verkeerde benaming, het houdt de hele machine, en niet van de CPU, maar dit kantoor accessoire het niet hebben van een meer algemeen aanvaarde algemene term.) Je moet ervoor te zorgen dat het veilig vast, maar als het eenmaal is, maakt het een uitstekende en gezellige woning voor uw computer.

Onder de bureau PC Mount

CPU Houder Onder Desk Mount – Verstelbare Wand-PC houder met een 360° Draaibare, Zware Computer Toren Houder Heeft een capaciteit van maximaal 22lbs door HUANUO

Deze tool verborgen uw grote desktop-PC onder uw bureau, dus het is uit de grond, maar uit de weg.

Shop Nu

$24.99
Meer aanbiedingen