Hoe de Overdracht van een Domeinnaam te AWS Route 53

0
41

AWS (Route 53 DNS-service is geweldig—het integreert goed met EC2, en is in staat om dynamisch wijzigen van de DNS-instellingen op basis van latentie en de gezondheid van de eindpunten. Als u wilt overzetten van een bestaand domein naar Route 53, het proces is vrij eenvoudig.

De overdracht van een Domeinnaam

Van de Route 53 Management Console, ga dan naar de “Geregistreerde Domeinen” – tab en selecteer “Overdracht van het Domein”.

Dit brengt u naar een pagina waar je de input van uw domein naam, samen met de TLD extensie. Afhankelijk van de TLD, dan betaalt u een klein bedrag aan inschrijvingsgeld. Het verlengen van uw huidige eigendom van een jaar, maar je zult moeten betalen wanneer u de overdracht van het domein.

U zult waarschijnlijk worden voldaan, met de volgende fout:

Dit is omdat uw domein is nog vergrendeld op uw huidige registrar. Om voor de domeinen te worden overgedragen, moeten ze gemerkt worden als ontgrendeld, zodat AWS kan op aanvraag in de overdracht.

Deze stap zal variëren afhankelijk van de registrar die u momenteel gebruikt, maar je wilt om open te stellen uw domein instellingen en ontdek iets, dat in verband met de “Transfer.” Voor Namecheap, de “Sharing & Transfer” tabblad heeft de optie om te ontgrendelen van het domein.

Nadat uw domein is vergrendeld, is een autorisatie code moet worden gegeven aan u of per e-mail naar de primaire contactpersoon voor het domein. Het domein kan een paar minuten duren om te werken op AWS ‘ s end, maar je moet in staat zijn om door te gaan naar het volgende scherm als het eenmaal doet. Hier, zult u in de autorisatiecode tot goedkeuring van de overdracht. Bepaalde Tld ‘ s niet moet autorisatie codes, maar de meeste zullen.

Je hebt een paar opties over naam-servers. De eerste is om geen wijzigingen, en met het gebruik van de naam-servers die u hebt ingevoerd. Dit is meestal zinloos, tenzij u uw eigen nameservers, want zodra je de overdracht van het domein van uw huidige provider, zullen ze waarschijnlijk stoppen met het verstrekken van

Als u wilt overbrengen alles om de Route 53, zult u wilt selecteer “Importeren Naam-Servers Van Een Route 53 Hhosted Zone:”

Dit zal een vervolgkeuzelijst waarin u kunt selecteren van een hosted zone met dezelfde naam als de domeinnaam die u probeert te dragen. Als u dat nog niet hebt gedaan, kunt u een nieuw tabblad opent en maak een nieuwe zone van de “Hosted Zones” tabblad van de console.

Terug te komen op de overdracht en het vernieuwen van de Gehoste Zone lijst, en je moet in staat zijn om verder te gaan naar de review sectie en het starten van de overdracht.

Zodra de overdracht is gestart, moet u wachten totdat uw huidige registrar goedkeuring voor de overdracht—van maximaal 10 dagen. In ons geval, het duurde 5 dagen voor Namecheap goed te keuren. Als uw registrar eindigt langer duurt, wilt u misschien om te schieten hen een e-mail.

Je moet om te controleren of uw e-mail adres zodra de overdracht is goedgekeurd, dus je wilt om te houden een oog op uw postvak in voor deze enigszins bedreigend e-mail met de boodschap om te controleren, of anders uw domein zal worden opgeschort.

U zult natuurlijk wilt klik op de verificatie link. Zodra u bent geverifieerd, moet het domein actief zijn, en je bent vrij om te bewerken de records voor uw hosted zone. Wijzigingen dienen een update uit via Route 53 zeer snel, als het beschikt over voortplanting keer minder dan een minuut.