Nintendo Schakelaar Backwards Compatibility Uitgelegd

0
53

Het Nintendo-Schakelaar heeft, bleek het een enorme hit voor Nintendo. Een belangrijke turnaround van de vennootschap Wii U thuis console en de slow-start 3DS handheld. Nintendo samengevoegd hebben beide hun console product lijnen in een enkele hybride machine, het aanbieden van duizenden handheld games op of boven de kwaliteit die we zagen in AAA titels op de vorige generatie machines zoals de PlayStation 3 en Xbox 360.

Het is een geweldig apparaat, maar wat over Nintendo ‘ s enorme achterstand van de veelgeprezen titels? Is de Schakelaar achterwaarts compatibel met hen? Het antwoord is ingewikkelder dan je zou denken, maar we gaan het af te breken zodat u precies weet wat uw Switch kan en niet kan afspelen vanaf een oudere catalogus van games.

Hang Op, Wat Doet Een Switch “Backwards Compatibility” Betekenen?

“Backwards compatibility” van oudsher betekende dat een nieuwe versie van een apparaat, zoals een games console, kan nog steeds het uitvoeren van de software, of gebruik media ontworpen voor het model dat kwam voor. In de dagen, waar video games waren alleen beschikbaar als fysieke media, het onderscheid was academische. Aangezien video-games zijn gegaan digital, kunt u backwards compatibiliteit met de digitale kopie, maar niet de fysieke kopie van een spel.

In de moderne tijd, de mogelijkheid voor een nieuwe console voor het uitvoeren van een vorige generatie console games via emulatie is ook bedoeld als achterwaartse compatibiliteit. De Xbox Één speelt selecteer Xbox 360-games op deze manier en de Playstation 3 maakt gebruik van een Playstation 1 emulator voor hetzelfde doel.

Om te begrijpen Nintendo Schakelaar backwards compatibility, het is belangrijk om dit te weten, brede paraplu die backwards compatibility onder valt. Dat is omdat de Switch bevat elementen uit verschillende benaderingen voor achterwaartse compatibiliteit.

Backwards Compatibility Op Eerdere Nintendo-Consoles

Een van de belangrijkste redenen dat deze vraag nog komt heeft te maken met eerdere Nintendo-consoles die zijn achterwaarts compatibel met degenen, die vóór hen. Dus, de Wii U kan spelen Wii spelletjes. De originele Wii kunt spelen Gamecube discs.

Op de handheld-kant van de dingen, het is nog robuuster. De 3DS kan spelen DS games. De DS kan spelen op de GameBoy Advance cartridges en dat de console kunt spelen originele Game Boy en game boy Color cartridges. Een ononderbroken lijn van opvolging! Dus het is geen wonder dat mensen bepaalde verwachtingen hebben van Nintendo ‘ s nieuwste console.

Het bedrijf is vooral goed om het waarborgen van een vlotte overgang van de ene generatie naar de volgende. Wat over de Nintendo Schakelaar backwards compatibility? Met de lancering van de Schakelaar, de hybride karakter en unieke positie in Nintendo ‘ s console geschiedenis heeft gewijzigd dingen aanzienlijk. Laten we eens kijken hoe het in de praktijk werkt.

Kan Ik Spelen De Media Van Oudere Nintendo-Consoles?

De Schakelaar kan alleen spelen fysieke media die specifiek bedoeld zijn voor het. In tegenstelling tot eerdere Nintendo-handhelds, je kunt niet houden van een DS of 3DS-cartridge in dit systeem is het slot.

Natuurlijk, sinds de Schakelaar ontbreekt ook een disc drive, er is nergens te zetten media van de Wii of GameCube consoles beide. Als het komt niet uit de eShop of op een Schakelaar cartridge, je pech.

Kan ik het Kopen Titels van Oudere Systemen via de Virtual Console?”

Helaas, in tegenstelling tot de vorige Nintendo Consoles, er is geen “Virtual Console op de Schakelaar. Op de vorige generatie machines van het bedrijf Mario gebouwd, je kon kopen geëmuleerde digitale kopieën van oudere klassieke games. In feite, kunt u nog. Echter, Nintendo heeft er voor gekozen om een ander pad rond deze tijd.

Tenzij uitgebracht als een individuele klassieke release (zoals met Sega ‘ s uitstekende “Leeftijden” – versies) kun je niet kopen 8-bit en 16-bit games op de overstap van Nintendo. In plaats daarvan, degenen die betalen om u te abonneren op de Nintendo Online service ook toegang krijgen tot een zorgvuldig samengestelde selectie van NES-en SNES-games, met nieuwe titels toegevoegd periodiek.

Helaas, dit geeft gebruikers de keuze om te kopen de games die ze willen eens uit. Het goede nieuws is dat Nintendo is inclusief een aantal goede titels uit hun klassieke platforms. Er zijn zelfs geruchten dat consoles zoals de N64 en GameCube kunnen eventueel worden toegevoegd aan deze dienst, hoewel er geen officiële bevestiging van dit op het moment.

Gegeven hoeveel Nintendo hebben gebracht voor de Virtual Console te downloaden in het verleden en dat ze moeten worden rebought elke generatie, de selectie van spellen die zijn opgenomen met het abonnement is eigenlijk een opmerkelijk goede deal. Als er meer games worden toegevoegd, wordt de waarde propositie verbetert ook. Als u meerdere Schakelaar spelers in het huishouden, de jaarlijkse familie plan is veruit de meest kosteneffectieve manier om te gaan.

Wat Te Denken Van Wii U-Spellen?

De Wii U verkoopt niet een zeer groot aantal van de consoles, maar speelde gastheer voor een aantal uitstekende titels. Als je in het bezit van Wii U-spellen kan je niet overbrengen naar de Schakelaar. Echter, als u tevreden bent met het betalen voor hen nogmaals, er zijn een aantal echt fantastisch remasters van Wii U-spellen die zijn uitgebracht voor de nieuwe console.

Dat is misschien niet het beste nieuws voor mensen met een grote Wii U-spel collecties, het betekent wel dat de vele mensen die het niet kopen van een Wii U zal nu de kans krijgen om te spelen sommige van deze juweeltjes.

Een aantal opvallende voorbeelden zijn Mario Kart 8 en Tokyo Mirage Sessies #FE. Er zijn een lange lijst van Wii U-titels die zijn waarschijnlijk om te komen tot de Schakelaar in de toekomst, dus als je de patiënt dan na verloop van tijd de Switch zal waarschijnlijk in staat zijn om te spelen.

En de 3DS Games?

Zelfs als de Schakelaar waren backwards compatible met de 3DS games, het ontbreken van een verticaal gestapeld dual-screen ontwerp zou maken deze stoere games spelen. Een 3DS spel vereist een grote redesign zin in de on-Schakelaar, als zou DS games.

Er zijn al een aantal games die gespeeld kunnen worden in een verticale richting, dit is niet comfortabel en zonder een soort van third-party adapter. Het is niet buiten het domein van de mogelijkheid dat Nintendo konden komen met een officiële manier te ondersteunen digitale versies van de 3DS spellen op de Switch, maar het lijkt vrij onwaarschijnlijk.

Poorten Van De Spellen Van Oudere Consoles

Hoewel dit niet strikt een voorbeeld van een Schakelaar achterwaartse compatibiliteit met de Nintendo Schakelaar is uitgegroeid tot een toevluchtsoord voor de poorten van games, zowel van oudere Nintendo-Consoles en andere consoles van de PlayStation 3-en Xbox 360-tijdperk.

Bijvoorbeeld, Playstation 3 edelstenen zoals Ni No Kuni en Dragon ‘ s Dogma: Dark Ontstaan hebben hun weg gevonden op de dappere kleine console. Titels die tal van mensen die een Switch nooit hebben gespeeld of misschien zelfs van gehoord! Natuurlijk, moet u om te kopen deze overgezet remasters weer, zelfs als u de media van de originele consoles.

Alternatieven Voor De Schakelaar Voor Retro Gaming

Bent u dus op zoek naar een goede oplossing te spelen met de vorige generatie Nintendo games, je bent eigenlijk beter af met het kopen van een console van de vorige generatie.

Als u in de eerste plaats spel op een televisie of thuis, het is een geweldig idee om pick-up voor de Wii U. De unieke controller met een scherm kun je spelen van virtual console-titels in de “off-TV modus. In andere woorden, zolang u zich binnen het bereik van de console, kunt u spelen deze titels als waren zij handheld.

Als u wilt eigenlijk het huis verlaten, kunt u kopen een “Nieuwe” 3DS die beschikt over een uitgebreide virtuele console bibliotheek voor eenmalig game-aankopen. Deze bijgewerkte 3DS-model omvat nu ook de SNES-games, die komt naast de vele Gameboy en NES games op te bieden.

Vergeet niet dat u kunt gebruik maken van de Nintendo DS-cartridges direct met het syndroom van down.

Vooruitblikkend

Het ontbreken van de juiste Schakelaar backwards compatibility vertegenwoordigt ook een belangrijke heroverwegen door Nintendo als het gaat om hun grote console. Nu verenigd in een hybride apparaat met twee aparte lijnen, het zou niet verrassend zijn als de huidige Switch games voorwaarts compatibel met een hypothetische “Switch 2”.

Een nieuwe generatie van deze winnende formule kan ook genoeg extra power op het emuleren van de titels op de Wii of Wii U-tijdperk. Wat zou kunnen betekenen dat meer robuuste toegang tot deze bibliotheken op de weg. Hier hoopt Nintendo vindt een manier.