MEGA Sky Lagring Anmeldelse: Få Gratis Lagringsplass Og Mer

0
67

Med over 180 millioner brukerkontoer, 15GB til 50 GB gratis lagring i skyen, og ende-til-ende-kryptering hvorfor er ikke MEGA et kjent navn ennå? Hvorfor er ikke de som er nevnt i samme åndedrag som Microsoft OneDrive, Apple iCloud, eller Google Disk?

Vi kommer til å skrive en anmeldelse MEGA Lagring i Skyen, hva MEGA tilbyr, og hvorfor det kan være noe for deg.

Hva Er MEGA Lagring i Skyen?

Hvis du ikke er sikker på hva nettskyen er, kan du lese artikkelen vår, “Hva er Nettskyen og Hvordan du Får Mest mulig Ut Av Det?” og så komme tilbake.

MEGA er et selskap lokalisert i New Zealand som gir gratis, freemium, og betalt nettsky-tjenester. Akkurat som Microsoft ‘ s OneDrive eller Google Drive, MEGA gir plass på sine servere for å lagre kopier av filene dine.

Hvordan Fungerer MEGA Sky Lagring Arbeid?

Det er så enkelt å registrere seg for en MEGA-konto som det er å registrere deg for noen andre online service. Når du har bekreftet kontoen din, kan du laste ned og installere en klient-appen på datamaskinen din og fortelle det hvilke mapper som skal synkroniseres.

De har en app for hver plattform du kan tenke på; iOS, Android, Windows, og til og med Linux. Appen vil sørge for at filene har en eksakt kopi i skyen.

Når du gjør endringer til filene lokalt på datamaskinen din, kan disse endringene vil synkronisere filene i MEGA nettsky.

Hva er Forskjellen Mellom MEGA Og Andre?

Den første forskjellen du vil merke er at MEGA tilbyr opp til 50 GB gratis lagring i skyen. Men det er en stor stjerne ved siden av det. Base beløpet du får er fortsatt en sjenerøs 15GB mens de fleste andre cloud-tjenester tilbyr 5 gb gratis. Kanskje den største forskjellen er MEGA vekt på datasikkerhet.

Hvor Sikker Er MEGA?

Alle security krever noen tillit i de gir det. MEGA har et vaklende historien på grunn av dens grunnlegger Kim Dotcom og hans bedrifter. Den opprinnelige MEGA, kjent som MEGAUpload ble tatt ned av AMERIKANSKE myndigheter i en kontroversiell måte på anklager om brudd på opphavsretten, hvitvasking av penger, pengeutpressing, og wire svindel. Kim var involvert i oppstandelsen på MEGA, men ble solgt for alle engasjement kort tid etterpå.

At historien fortsatt kaster en skygge av tvil over sikkerheten av MEGA nettsky. Selv om noen av menneskene som er involvert i den gamle MEGAUpload er fortsatt kjører MEGA, de gjør det med større samarbeid og tilsyn av New Zealand regjeringen. MEGA opererer i samsvar med EU ‘ s General Data Protection Regulation (GDPR) globalt, ikke bare i EU-land.

Det går en lang vei i å skille den nye MEGA fra sin shadier stamfar, MEGAUpload. Men hva om faktiske data sikkerhet?

MEGA bruker 128-biters AES-kryptering på alle data overføringer. Den MEGASync program som krypterer og dekrypterer data som forlater eller kommer inn i datamaskinen. Alle data som er lagret på deres fysisk sikker fasiliteter i New Zealand og servere er kryptert på samme måte, og kan ikke bli sett av MEGA som det er kryptert på brukerens enhet før den er lastet opp. Krypteringsnøkkelen til MEGA data er bare holdt av deg.

Filer på OneDrive og Google Drive er bare kryptert hvis du kryptere dem før du laster det opp. Deres synkronisere apper bare for synkronisering av data. Apple har ende-til-ende-kryptering av data mellom enheter og iCloud, men Apple holder tastene for noe på sine iCloud. Mening, har Apple kan dekryptere filene dine.

MEGA gir deg også muligheten til å bruke 2-faktor autentisering (2FA). Ved hjelp av en autentisering-appen som Google Autentisering, Microsoft Autentisering, Duo Mobile, eller Authy vil du få en roterende 6-sifret kode. Hver gang du logger deg på MEGA du skriver inn passordet, og hva den 6-sifrede koden er på den tiden.

MEGA går litt videre likevel. Metadata er en reell sikkerhetsrisiko. Ved hjelp av metadata en person kan finne ut mye om deg og din virksomhet selv om det ikke fortsette personlig informasjon. MEGA gir deg muligheten til å slette alle lokale metadata når du logger deg ut. På dette punktet, det er omtrent så sikre som noe blir det.

Hva Gjør MEGA er Gratis Konto Virkelig Inneholde?

For å få full 50GB av MEGA sky lagring må du fullføre en rekke resultater. Disse er enkle ting, som å laste ned og installere sync-postklient, må du installere MEGA mobile app, og har venner registrer deg for MEGA.

Bonus plass og overføre grenser er også tidsbegrenset. Akkurat nå, vil du få en 35GB lagring bonus for å registrere deg, men den utløper i 30 dager. Bonuser for å installere MEGASync app og mobile app utløper etter 180 dager. Opptjent av venner påmelding utløper etter 365 dager.

Den andre tingen å holde et øye på er at overføring er begrenset så vel. Hvor mye du laste opp og ned med MEGA er begrenset per måned. Med prestasjoner å tjene lagring, du kan også tjene en høyere overføring grense.

MEGA-tjenesten kommer også med MEGAchat. MEGAchat er en tekst, tale og video meldinger-appen, som bruker den samme ende-til-ende-kryptering som sine data kryptering. Det fungerer på en lignende måte som Signalet sikre meldinger-appen.

Er MEGA Verdt å Bruke?

Ja. Tjenesten er like enkel å bruke som alle andre, men mer sikre. For sikker cloud tilbake opp av sensitive data, for gratis, MEGA er ganske mye det.

De betalte versjoner er rimelig priset og utvide din parseller til mellom 400GB og 16 TB av sikker lagring. Hvis du har filer som er kryptert i skyen er viktig for deg, må du sjekke ut MEGA nettsky. Bare vær klar over overføre kvoter.