Kan du inte Råd med en Lamborghini, Men LEGO är Lambo Sián FKP 37 som Är det näst Bästa

0
41
LEGO

Lamborghini är en symbol för det ouppnåeliga extravagans, men LEGO är ett prisvärt sätt att skämma bort dig i supercar fantasier. Företaget har en historia av att göra dregla-värdig bilar i kantiga minniature form, från James bonds Aston Martin, för att Dom är anpassade Laddare till den verkliga världen ridiculousness som är Bugatti Chiron. LEGO: s senaste lilla lust-värdig skapande är Lamborghini Sián FKP 37.

Den verkliga Sián är Lambo första produktion hybrid-superbil, förlitar sig på en blandning av bolagets 6,5-liters mitten av kroppen V12-motor och en kompletterande 25 kilowatt elektrisk motor i växellådan. LEGO Technic version använder 3.696 bitar, inklusive ett komplett cockpit, en miniatyr motor med rörliga kolvar, och en rekreation av bilen är 8-växlad växellåda som verkligen fungerar. LEGO rekommenderar detta bygga för gearheads är 18 år och äldre, som dess komplicerade konstruktion kan vara ganska utmanande jämfört med konventionella apparater.

LEGO även skapat en superbil-stil “avtäckningen” video för den nya uppsättningen.

Jag är vanligtvis inte ett fan av LEGO: s Technic linje, som sätter mer fokus på mekaniska operationer än estetiska modellering. Men designers verkar ha överträffat sig själva på detta ställa större paneler arbeta mycket mer tydligt väcker form av den riktiga bilen än, säg, Bugatti eller Corvette modeller från för bara några år sedan.

LEGO

Medan Technic Lamborghini Sián FKP 37 är billigt jämfört med en riktig Lamborghini (eller jag antar att alla själva bilen), det är på den högre änden av LEGO set. Det kommer att kosta $380 när den landar på LEGO: s online-butik i morgon, den 1 juni, med mer allmän detaljhandel tillgänglighet i augusti. Om du letar efter ett billigare sätt att skämma bort dina fordonstrafik fantasi, kolla Hastigheten Champions linje—det är en rolig Lamborghini två-pack-versionen för $50.