Alles wat U Moet Weten Over de Nintendo Schakelaar Modding

0
116
Nintendo

Het Nintendo-Switch is een mooi stukje hardware, maar wat als het meer zou kunnen doen? Sommige mensen mod en installeren van custom firmware op hun Switch consoles installeren van homebrew software. We raden het niet aan, maar we leggen het proces.

Voordat u haasten uit om te hacken uw Schakelen, moet u denken lang en hard over de vraag of de risico ‘ s zijn de moeite waard.

Waarom Raden We Aan Modding

Nogmaals, raden we aan modding uw Nintendo console Switch. Hier zijn een aantal problemen die kunnen optreden als u:

 • Je kon bakstenen uw Nintendo Schakelaar, waardoor het onbruikbaar wordt.
 • Nintendo zou verbod op uw online account verwijderen toegang tot al uw legitieme aankopen.
 • Nintendo kon verbod uw Nintendo console Switch van ooit verbinden met online diensten.

Als je nog steeds geïnteresseerd in het leren over het proces van modding een Nintendo Schakelaar om te draaien homebrew software, hier is hoe mensen het doen.

Waarom Zou Je Hack Uw Schakelen?

Het proces van het installeren van custom firmware op een console, vaak aangeduid als hacken of modding, is een partij als het uitvoeren van een jailbreak op een iPhone. Het uiteindelijke doel is om te installeer custom firmware op het apparaat verwijdert de originele fabrikant beperkingen.

In Apple ‘ s geval, deze kunt u wijzigen en aanpassen van de iOS-besturingssysteem, de software installeren van onbekende bronnen, en graven rond in onderdelen van het systeem, je was nooit bedoeld om te kijken. Hetzelfde geldt met Nintendo Schakelen. Je draait een aangepaste versie van de Nintendo firmware. Dit betekent dat, in theorie, moet compatibiliteit met de first-party games en software terwijl u aan het gebruik van software van andere bronnen dan de eShop of een cartridge.

“Homebrew” is een term die gebruikt wordt voor de gebruiker bijgedragen software. Deze software stelt u in staat om dingen te doen Nintendo nooit bestraft. De meest voor de hand liggende van deze is het installeren van de software van gewetenloze bronnen, met inbegrip van illegaal gekopieerde spellen.

U kunt installeren emulators op een aangepaste Schakelaar en spelen allerlei klassieke games uit het begin van de consoles, handhelds, en arcade kasten. Er zijn zeker problemen met de meer moderne, veeleisende platforms (zoals de Dreamcast). Echter, oudere platforms, zoals de SNES en de Nintendo DS, werkt goed. Er is zelfs een betrouwbare Switch-poort van de PCSX, een originele PlayStation emulator.

Switch modders geporteerd hele operationele systemen naar het platform, met inbegrip van Ubuntu Linux, een versie van Linux, genaamd “Lakka,” die zich richt op emulatie, en een versie van Android.

Sinds modding een console die nog in ontwikkeling is veel meer een kat-en-muis-spel, veel homebrew apps focussen op de bescherming van de Schakelaar van Nintendo ‘ s lange arm. Dit omvat apps voor het maken van back-up en herstel van gegevens opslaan, blokkeren van automatische updates, het bijwerken van uw console veilig, en maken het gemakkelijker om het uitvoeren van de jailbreak in de toekomst.

De andere reden die je zou kunnen denken over modding de Switch is ook leuk! Als u krijgen een kick van het nemen dingen van elkaar en zien hoe ze werken, dan is dit misschien voor u. Misschien heb je genieten van de uitdaging of geïnteresseerd bent in het maken van uw eigen homebrew applicaties.

Een Woord van Waarschuwing

Nintendo Schakelaar modding is niet voor iedereen. De meerderheid van de Schakelaar eigenaren die willen gewoon om te spelen een paar spelletjes moet voorkomen dat het doen van dit geheel. Iemand die niet begrijpt wat hij of zij aan het doen is moet ook twee keer nadenken. Als u niet beschikt over een goede reden om te jailbreaken, niet de moeite.

Er is een klein risico dat doet, heeft u gemetselde uw Switch. Als u slechts één console, is het niet het risico waard. Als u een tweede je hoeft niet erg te verliezen, dan in ieder geval dat je je nog steeds van je “main” – Schakelaar als het mis gaat.

Het is niet verwonderlijk dat Nintendo is niet dol op mensen installeren van homebrew op de consoles. Niet alleen kunt u piraat spelen, maar het maakt het ook mogelijk om te wijzigen van game-bestanden voor een oneerlijk voordeel. U kunt bijvoorbeeld wijzigen opslaan van bestanden naar de “fix” high-score tabellen, of het installeren van software zoals emulators (die Nintendo ‘ s vechten al jaren). Er is ook een kans dat u zou kunnen installeren van schadelijke software sinds homebrew is niet goedgekeurd door Nintendo.

Nintendo

Als Nintendo detecteert custom firmware op uw gewijzigde Schakelen, je kan permanent worden verbannen van online diensten. Dit heeft zware gevolgen. U zult niet in staat zijn om toegang te krijgen tot uw bibliotheek van (legaal gekochte) games op de eShop. U zal ook niet kunnen gebruiken van Nintendo Schakelaar meer Online. Dit betekent dat u zult worden vergrendeld van matchmaking en online gemeenschappen in games als Mario Maker 2.

Nintendo heeft bewezen dat het bereid is toe te passen hardware bans (zwarte lijst plaatsen van een console), alsmede rekening-niveau een verbod voor diverse overtredingen. Een account-niveau verbod betekent dat u kunt “opnieuw te beginnen” en het openen van een nieuwe account op dezelfde console, maar verliest u al uw aankopen en alle bijbehorende diensten. Een hardware ban betekent dat je nooit kan verbinden dat Nintendo console Switch naar online diensten weer.

Zelfs als u een tweede Schakelaar bent u bereid om te offeren, het is een goed idee om het te schrobben van enige vermelding van uw belangrijkste Nintendo-account voordat u de dip je tenen in de homebrew-scene.

Is Uw Switch Compatibel?

Niet alle Switch consoles kunnen worden gehackt. In April 2018, een kwetsbaarheid ontdekt in de aangepaste Tegra X2-chipset gebruikt door Nintendo. Het probleem werd erkend door NVIDIA, die levert de chips:

“Een persoon met fysieke toegang tot oudere Tegra-processors kon aansluiten van het apparaat op de USB-poort, een bypass-secure boot en het uitvoeren van niet-geverifieerde code.”

De exploit is de hardware-based, wat betekent dat toekomstige versies van de Tegra X2 gebruikt in de Schakelaar zijn gepatched. Als je een Nintendo-Schakelaar geproduceerd na April 2018, is er een goede mogelijkheid kan niet worden gewijzigd.

Om uit te vinden voor zeker, dat u kunt controleren van het serienummer op de onderkant van het apparaat in de buurt van de poort opladen. Dan, cross-reference uw serienummer met deze thread op GBATemp om te zien of het kan worden modded. Er zijn drie categorieën: niet-gepatchte (misbruikt), patched (niet beschikbaar), en eventueel hersteld.

Als jou valt onder de “mogelijk opgelapt” categorie, zult u moeten proberen het exploiteren en te kijken of het werkt.

Nintendo Schakelaar Lite en de lichtjes bijgewerkt “Mariko” consoles (uitgebracht in augustus 2019) hebben ook gepatched, en dus kan niet worden gebruikt met deze exploit. Als u een originele ongewijzigde Schakelen, dan heeft u geluk! Aangezien dit een hardware te benutten (gekoppeld aan de specifieke chip die gebruikt wordt in de console), Nintendo kan niet stuk.

Natuurlijk, u kunt ook kopen een Schakelaar die kan worden gehackt als je niet al een hebt. Gewoon gebruik maken van de GBATemp seriële draad kruis serienummers met de patches en ongewijzigde product lijnen. U kunt ook het testen van een console is kwetsbaarheid zonder het te beschadigen.

Als uw Schakelaar op dit moment niet kunnen worden gecorrigeerd, er is niet veel dat je kunt doen. Houd een oogje op de scène, maar hackers zijn voortdurend komen met nieuwe exploits. Deze omvatten hardware aanpassingen, zoals SX-Core-en SX-Lite, voor consoles die niet kunnen worden gehackt via andere methoden.

Het Hacken Van Uw Switch

Hack je Schakelen, moet u de volgende items:

 • Een niet-gepatchte Nintendo Schakelen met een open deur naar exploits
 • Een microSD-kaart van 64 GB of groter (4 GB werken, maar de 64 GB is veiliger)
 • Een RCM-mal of een andere manier naar de grond pin 10 op de juiste JoyCon (meer hieronder)
 • Een kabel voor het aansluiten van uw Switch (USB-C) met uw computer (USB-A en USB-C) of Android-apparaat als u het ook gebruikt.

De beste exploit te gebruiken is bekend als “fusee-gelee,” die werkt met alle versies van Switch firmware voorzien van uw Switch is misbruikt. De andere exploits, Nereba en Caffeine, zijn beperkt tot bepaalde firmware versies.

U kunt de volledige walkthrough van hoe hack je Schakelen via de NH-Schakelaar Gids, met gedetailleerde instructies voor de meeste besturingssystemen. Echter, wij geven u een kort overzicht van het proces hieronder.

Deze exploit gebruikt worden misbruikt in recovery mode (RCM) opgenomen met de Tegra-X2. Om toegang te krijgen tot deze modus, houdt u de Volume Up, Power en Home knoppen. Dit is niet de Home-knop op de JoyCon, maar eerder de “verborgen” hardware Home-knop.

Om dit te doen, moet u de grond pin 10 op de juiste JoyCon rail met een RCM-jig. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt een RCM-jig, en sommige zijn meer permanent zijn dan anderen. Doe je dit verkeerd, het zou kunnen beschadigen of permanent baksteen van uw Switch.

Nadat u RCM, kunt u downloaden van Hekate (een aangepaste bootloader) naar de root van uw MicroSD-kaart en zet het in uw Switch. Gebruik maken van uw favoriete apparaat voor het injecteren van de lading, de verdeling van de MicroSD-kaart en deze vervolgens downloaden en kopiëren van je custom firmware.

Vervolgens zult u wilt een NAND backup en pak je console unieke sleutels. Deze kan van pas komen als er iets mis gaat en je hebt om te herstellen van uw Switch.

Ten slotte, u kunt starten in de RCM met uw RCM mal, het injecteren van uw lading, en gebruik vervolgens Hekate om de lancering van de custom firmware van uw keuze.

Als u de NH-Schakelaar Gids, eindig je met de custom firmware Sfeer. Zie je een Homebrew menu en diverse maatwerk applicaties, inclusief de volgende:

 • hbappstore: Dit is een homebrew app store, zoals Cydia voor jailbroken iPhones.
 • Checkpoint: Een save game manager.
 • NX-Shell: Een file explorer.
 • NXThemeInstaller: Deze app kunt u de installatie van aangepaste thema ‘ s.
 • sfeer-updater: Deze app houdt je custom firmware up-to-date.

Gebruik de “switch” – map op uw microSD-kaart overbrengen .Het NRO homebrew applicaties die u wilt gebruiken op uw Switch.

Vergeet niet, dit is een ongebonden jailbreak, wat betekent dat het opnieuw starten van de Schakelaar als u dat normaal zou doen, gaat het terug naar de eerder unhacked staat. Vervolgens heb je op kan starten in de RCM, het injecteren van de lading, en dan start de custom firmware weer terug in de homebrew-modus.

Aanpak met de nodige Voorzichtigheid

Het Nintendo-Schakelaar is het invoeren van een gouden tijdperk. We zitten nu in het midden van wat er op dit moment naar verwachting de console van de life cycle, en de Switch is nog steeds heet is de vraag.

Terwijl Nintendo heeft een explosieve eerste drie jaar, zijn er nog een aantal grote first-party exclusives op de horizon, met inbegrip van het vervolg op de Adem van de in het Wild, een nieuwe Metroid Prime, en de onlangs aangekondigde Paper Mario: De Origami Koning.

Nogmaals, met gevaar voor je Overschakelen op een dergelijke prime time in de console van de life cycle lijkt niet de moeite waard, tenzij je hebt een reserve-eenheid op te offeren. Zelfs dan, dan bent u beter af met een goedkope Switch-kloon voor in de plaats. Als je wanhopig op zoek naar mod iets, hoe zit het met de Switch-dock, in plaats?

LEES VERDER

 • “Alles wat U Moet Weten Over de Nintendo Schakelaar Modding
 • “Hoe om In te Zoomen op de Nintendo Schakelen Tijdens het Spelen van Een Spel
 • “De Beste HBO Originelen op HBO-Max (Mei 2020)
 • “Gebruik Vimium Surfen met behulp van het Toetsenbord in Chrome en Firefox
 • “Hoe Ziet u Wat Windows Defender Malware op Uw PC,