Hoe om In te Zoomen op de Nintendo Schakelen Tijdens het Spelen van Een Spel

0
47

Tijdens het spelen van Nintendo Schakelen, zult u soms een spel met tekst of interface-elementen die te klein zijn voor u om comfortabel te zien. Gelukkig, de Switch is voorzien van een systeem-brede Zoom functie waarmee u de zoomfactor op een spel tijdens het spelen. Hier is hoe het te gebruiken.

Eerst moeten we op de Zoom-functie. De lancering van de Systeem-Instellingen door te tikken op het tandwiel-pictogram op de Switch Home-scherm.

In de lijst aan de linkerkant van het scherm, ga naar “Systeem”, scroll dan naar beneden en vind de “Zoom” – optie. Selecteer het in te schakelen.

Terug naar Huis en start het spel dat u wilt inzoomen. Kan het zijn kleine grafische details of kleine tekst moeilijk te lezen is op het kleine Nintendo Switch scherm, terwijl in draagbare mode. In dit geval is het gebruik van Zoom is ideaal.

Inschakelen Zoomen tijdens het afspelen, tikt u op de “Home” – knop twee keer snel. (De Home-knop is de knop met het kleine huisje op.)

In de Zoom-modus in-thumbstick om te focussen op het gedeelte van het scherm dat u wilt Inzoomen. Druk op “X” om in te Zoomen en ‘ Y ‘ om uit te Zoomen. De kleine groene helling meter in de rechter benedenhoek toont de Zoom-niveau, en de rechthoek naast het geeft de positie van het Zoom venster op het scherm.

Als u nodig hebt om het spel te spelen, terwijl Ingezoomd, drukt u op de Home-knop wanneer u de Zoom op zijn plaats. De Zoom grens zal grijs worden, maar blijven op het scherm om u eraan te herinneren dat je in de Zoom modus.

Terwijl vergrendeld, kunt u terugkeren naar de Zoomfunctie modus door te drukken op Home en keer. En als u volledig wilt einde Zoom-modus, druk op de Home-knop twee keer. Maar vrees niet, het is slechts twee Home-knop duwt weg als je moet bellen om het weer terug.

Een andere handige functie van de Schakelaar is dat u ook kunt toewijzen controller knoppen. Dus, als u wilt gebruiken een andere knop om te starten Zoom modus, u kon wijzen de Home-knop in de Systeem-Instellingen. Happy gokken!

LEES VERDER

  • “De Beste HBO Originelen op HBO-Max (Mei 2020)
  • “Gebruik Vimium Surfen met behulp van het Toetsenbord in Chrome en Firefox
  • “Hoe Ziet u Wat Windows Defender Malware op Uw PC,
  • “Wat is Uw Functie Toetsen in Chrome DevTools
  • “Wat om naar te Kijken op HBO-Max bij de Lancering