De Beste HBO Originelen op HBO-Max (Mei 2020)

0
42
AFM Visuals / Shutterstock

HBO is synoniem met top-tier origineel entertainment. De nieuwe streaming service, HBO Max, biedt het beste van het beste. Het overslaan van voor de hand liggende hits als The Wire, Watchmen, en het Spel der Tronen, hier zijn de beste originele HBO-shows, nieuwe en oude.

De Rechtvaardigen Edelstenen

Ruwe Huis Foto ‘ S

Acteurs, geschreven en gemaakt door Danny McBride van andere HBO-hits als Eastbound & Down en Vice Opdrachtgevers, De Rechtvaardige Edelstenen is het soort van slimme, maar ranzige komedie die is heel bewust niet voor iedereen. U zult dol op de show, of niet, na het bekijken van de eerste koude open waar een 24-uurs doop marathon in Chengdu vreselijk mis is gegaan onder leiding van een familie van de Amerikaanse megachurch televangelists gespeeld door McBride, Adam Devine, en de onnavolgbare John Goodman.

Het eerste seizoen van negen afleveringen in première eind 2019, met hoopvolle plannen voor het verlengen van de show uit een ver verleden zijn bevestigd tweede seizoen.

Een Zwarte Vrouw Sketch Show

Het is een ontmoeting universele bekendheid en biedt enkele van de meest getalenteerde acteurs en schrijvers werken vandaag, met inbegrip van Quinta Brunson, Ashley Nicole Zwart, Gabrielle Dennis, Amber Ruffin, en meer. Een Zwarte Vrouw Sketch Show geeft ons de inhoud niemand anders kan zoals de Basic Ball fashion show dat viert de depressieve vrouwen (“Eeyore in Dior”) op hun mooist. De schetsen zijn vol verrassingen die reiken veel verder dan de initialen van de grappen, het verstrekken km van heerlijke schaduw voor slecht en goed teven gelijk.

Gemaakt door Robin Thede en uitvoerende geproduceerd door Issa Rae, de enige teleurstelling is dat slechts zes afleveringen in het tweede seizoen is uitgebracht rond op een bepaald punt in de toekomst.

Flight of the Conchords

Deel muziek, deel sketch comedy, onderdeel verhaal van twee folk muzikanten uit Nieuw-Zeeland proberen te maken in New York City, de Emmy-winnende Flight of the Conchords is een twee-seizoen komedie die liep van 2007 tot 2009. Het vertelt het jammerlijk prachtige avonturen van fictieve versies van de real-life Conchords, gespeeld door real-life Kiwi ‘ s, Jemaine Clement en Bret McKenzie.

Want er zijn geen plannen voor een Conchords tour elk moment snel, zodat u zeker niet missen hun 2018 reünie-optreden op HBO-Max, Flight of the Conchords: Live in Londen.

Legendarische

HBO-Max

Houd op je wimpers, jongens en meisjes, omdat HBO-Max is het aantrekken van een onbeschaamd fantastische show die kan wedijveren met de koningin van queer entertainment, Ru Paul ‘ s Drag Race. De nieuwe realiteit concurrentie toon Legendarische groepen artiesten in de huizen die concurreren in de dans -, mode -, en voguing.

De show richt zich minder op drama en conflict en meer op ambacht en cultuur, maar helaas slechts twee afleveringen zijn tot dusver vrijgegeven op het moment van schrijven.

Oz

HBO

Brutale en toch poëtisch, opzettelijk, maar delicate, Oz is een klassieke gevangenis drama, dat liep van 1997 tot 2003 en bestaat uit een talentvolle ensemble cast die bestaat Harold Perrineau, Ernie Hudson, Rita Morena, en de ijzingwekkende j.k. Simmons. Oz, kort voor de Oswald State Correctional Facility, een maximaal beveiligde gevangenis, een experimentele eenheid is gemaakt om de focus op revalidatie.

De zes seizoenen uur-lange afleveringen maakt Oz absoluut binge-waardig voor wie het kan verdragen zijn claustrofobische leven-verbrijzelen van de verhaallijnen.

Barry

Alec Berg Inc., Hanarply

Een award-winnende donkere komedie met in de hoofdrol Bill Hader, Barry vertelt het verhaal van een moderne huurmoordenaar, die wordt ontgoocheld met zijn huidige beroep wanneer hij ontdekt een nieuwe liefde voor acteren. Hader zelf was de eerste om te twijfelen aan zijn vermogen speelt een ex-Marinier, maar zijn prestaties en de fantastische schrijven achter de show mix komische genie met aangrijpende intieme momenten.

Band of Brothers

Playtone, DreamWorks Televisie, HBO Entertainment

Gebaseerd op de ervaringen van de 101st Airborne tijdens de tweede Wereldoorlog, Band of Brothers is nog steeds een van de meest brandende en impactvol de oorlog drama ‘ s van alle tijd van bijna twee decennia na de eerste release. Na samen op Saving Private Ryan, producenten Tom Hanks en Steven Spielberg werkte nauw samen met de overlevenden van de “Easy” Bedrijf om ervoor te zorgen welke vrijheden ze hebben met de bron van het materiaal waren in lijn met de verschrikkingen meegemaakt in heel Europa.

Niet te missen De Stille oceaan, de 2010-follow-up met betrekking tot de gruwelijke ervaringen van het toneel van Wereldoorlog II.

John Adams

HBO

Deze zeven-delige mini-serie van 2008 richt zich op het leven van de tweede President van de VS, terwijl het verstrekken van een authentieke kijk op de politieke omstandigheden die leidden tot de Amerikaanse Revolutie. John Adams is niet per se de meest historisch accurate show, maar het blinkt uit in het vastleggen van de geïsoleerde esthetiek en hard werkende geest van het koloniale Amerika.

Deadwood

Roscoe, Rood Raad, Paramount, HBO

Gevestigd in het midden van de Amerikaanse gold rush in een wetteloze South Dakota schikking dat groeit uiteindelijk uit tot een stad, Deadwood maakt gebruik van historische cijfers en middelen vrij te maken voor een van de meest boeiende kijkt in de zeer smalle periode van de geschiedenis in het Oude Westen. De ensemble cast wordt aangevoerd door de grote Ian McShane in een carrière-het definiëren van prestatie-als de real-life Deadwood bordeel eigenaar, Al Swearengen.

Nauwkeurig beschouwd als een van de grootste tv-shows van alle tijden, het einde was tragisch kort knippen als HBO onverwacht geannuleerd de vierde seizoen in het midden van de productie van het derde seizoen. Dit dwong de schrijvers haastig wrap up zeer losse eindjes in slechts een korte finale. Gelukkig, de cast en de crew waren weer in elkaar gezet in 2019 tot en goed einde van de show met Deadwood: De Film, die is ook beschikbaar op HBO-Max.

Todd McFarlane ‘ s Spawn

HBO Animatie

Het is een van de meest geprezen, maar minst populaire superheld cartoons uit de jaren 1990. Spawn is een voormalige huurmoordenaar, geuit door de een-en-alleen Keith David, die werd verraden en naar de hel gestuurd, waar hij een deal met de duivel in ruil voor de kans om zich te herenigen met zijn vrouw.

In een tijd waarin superhelden films waren het over een ding van het verleden in Hollywood, HBO gemaakt van drie korte maar prachtig getekend seizoenen van de grimmige hellbound actie.

In termen van de oorspronkelijke inhoud staan, misschien vind je het HBO-Max zeer de moeite waard het prijskaartje van $14.99 per maand, vooral als je wilt om te binge alle goede dingen nu en dan draai je je abonnement.

GERELATEERD: De Goedkoopste Manier om TV Streamen: Draai Uw Abonnementen

LEES VERDER

  • “Hoe om In te Zoomen op de Nintendo Schakelen Tijdens het Spelen van Een Spel
  • “De Beste HBO Originelen op HBO-Max (Mei 2020)
  • “Gebruik Vimium Surfen met behulp van het Toetsenbord in Chrome en Firefox
  • “Hoe Ziet u Wat Windows Defender Malware op Uw PC,
  • “Wat is Uw Functie Toetsen in Chrome DevTools