De Beste Elektrische Skateboards voor Pendelaars, Zakenreizigers, en Waaghalzen

0
50
Daxiao Productions/Shutterstock

Elektrische skateboards maken voor prachtig speelgoed, en ze zijn een van de meest geschikte alternatieven voor dure auto ‘ s of drukke openbaar vervoer. En, in tegenstelling tot reguliere skateboards, zij zal u niet een zwetende stinkende puinhoop.

Maar je gaat winkelen voor een elektrische skateboard is moeilijker dan je zou verwachten. Er zijn niet veel merken om uit te kiezen, en het is niet altijd duidelijk waarom sommige boards meer kosten dan anderen. Dus, laten we duidelijk de lucht en kijk naar sommige van de beste, veiligste, elektrische skateboards die vandaag beschikbaar zijn.

Wat te Zoeken in een Elektrisch Skateboard

Het rijden van een elektrische skateboard is vergelijkbaar met het rijden van een elektrische scooter. U hoeft niet zorgen te maken over schoppen, handmatig te remmen of te duwen uit naar de start van de rit. Je staat gewoon op de machine en gebruik de controller om te drijven u vooruit.

Dat gezegd hebbende, het elektrische skateboard regelt uw rij-ervaring. Je kan alleen zo snel of rem zo soepel als de raad van bestuur zal u laten, en de raad van de batterij limieten van uw rij-afstand. Voordat u koopt een elektrische raad, ik stel het nemen van een moment om na te denken over hoe deze specs voor u relevant kan zijn:

  • Snelheid: de Meeste elektrische skateboards hebben een topsnelheid van 20 tot 25 km / u, dat is meer dan genoeg sap voor de gemiddelde persoon. Tenzij je een waaghals, je moet niet te kieskeurig zijn snelheid.
  • Afstand/Levensduur van de Batterij: de Meeste elektrische borden kunnen reizen van 12 tot 20 km tussen elke lading. Dat moet genoeg zijn voor uw woon-werkverkeer naar en van het werk, vooral als u de kosten van de raad van bestuur, terwijl op het werk. Als u nodig hebt om een lange afstand, de 30-km Evolueren GTR kan uw beste optie.
  • Omvang: Grote elektrische longboards zijn sneller, duurzamer en comfortabeler dan een normale afmeting planken. Maar ze zijn ook zwaarder en duurder.
  • Controles: Elektrische skateboards bedienen door een draadloze afstandsbediening, die is een stuk makkelijker dan met je voeten. Maar het is ook een beetje gevaarlijk zijn, vooral als de controller niet reageert of als het remsysteem is te gevoelig. Alle van de raden in dit artikel zijn bekend voor het hebben van goede controles, maar als u van plan bent om te weven door het verkeer op topsnelheid, dan stel ik voor het lezen van beoordelingen voor een raad van bestuur, voordat ze geen geld. (Als u wilt vermijd het gebruik van afstandsbedieningen, pak een OneWheel+ XR of OneWheel Pint.)
  • Comfort: Grotere dekken hebben een beetje extra flex en stabiliteit. In het algemeen, ze zijn meer comfortabel voor langere ritten dan standaard-en kleinbedrijf planken. De prijs is ook een factor—premium-platen zijn meestal comfortabeler dan de minder dure opties.
  • Aandrijfsystemen: Zoals RC auto ‘ s, elektrische skateboards gebruik kleine batterij-aangedreven motoren rond te krijgen. Maar de motor kan variëren tussen de planken, en verschillende designs hebben verschillende voordelen. De meeste van de raden in dit artikel gebruik van hoge-kwaliteit riemaandrijvingen, die snel, soepel en gemakkelijk te onderhouden. Ik zal vermelden wanneer een raad van bestuur geen gebruik maakt van een riemaandrijving, en leg uit waarom dat belangrijk voor je zijn.

Nu dat we hebben bekeken wat belangrijk elektrische skateboard specs, het is tijd om er in te duiken. Hier zijn de beste elektrische skateboards die vandaag beschikbaar zijn.

Beste Algemeen: Versterkt Mini X Standaard-En Kleinbedrijf Raad

Versterkt

Van de elektrische skateboards op de markt van vandaag, Versterkt de Mini X-board biedt de beste mix van kwaliteit, prestaties en betaalbaarheid. Net als andere Versterkt boards, de Mini X heeft een comfortabele dek, een intuïtieve controller, en regeneratief remsysteem voor een super glad stopt. Het bereikt een maximum snelheid van 20 km / u en kan de reis maximaal 14 kilometer op één acculading. Het komt ook met een kickass km-app en heeft drie rijstanden vormen voor mensen van alle ervaring niveaus.

Als je een fan van de Mini X-specs maar zou liever een grotere, snellere, meer comfortabele boord, vervolgens de Opgedreven Plus of Versterkt Stealth zijn solide alternatieven. Weet gewoon dat ze zijn duurder en zwaarder is dan de Mini X, die al weegt 16.8 pond.

Koop de Opgedreven Mini X

Beste Budget: WowGo 3 Longboard

WowGo

De WowGo 3 is een indrukwekkende elektrische raad voor de prijs. Het heeft een topsnelheid van 24 km / u en een bereik van 14 kilometer op één acculading (of 20 km op een lading als je $100 op een grotere batterij). Het weegt slechts 17.2 kilo en heeft vier speed modi voor rijders van alle niveaus.

Maar de WowGo 3 de rijervaring is niet zo glad en comfortabel is als wat je krijgt met de duurdere borden. De draadloze afstandsbediening reageert, maar de remmen niet boterachtige-glad. Plus, de WowGo 3 draait op hub motoren, die voelen stijver dan de riem-aangedreven motoren. Dat gezegd hebbende, de hub motoren kan een plus zijn voor sommige mensen, als ze geen onderhoud nodig hebben (maar ze zijn duurder om te vervangen dan belt drives).

Koop de WowGo 3

Beste Premium: Versterkt Stealth Longboard

Versterkt

Als u op zoek bent uitgeven aan een ongelooflijk hoge kwaliteit van bestuur, kijk dan niet verder dan het Versterkt Stealth. Het is de snelste meest comfortabele elektrische raad van bestuur van de Opgedreven bedrijf. Het heeft een maximum snelheid van 24 km / u en kan reizen 14 km op een enkele lading, samen met vijf riding modes voor mensen van alle ervaring niveaus. Plus, het is gemaakt van een flexibele hout composiet dat houdt de raad van bestuur, slechts 17 kilo, zorgen voor een gestage vlotte rit.

Net als andere Versterkt boards, de Stealth heeft fantastische bediening, een geweldige app, en zijdezacht remmen. Maar het is erg duur. De iets goedkopere Versterkt Plus is een solide alternatief voor de Opgedreven Stealth als je bereid bent op te geven wat snelheid en kwaliteit.

Koop de Opgedreven Stealth

Een Wiel, Geen Afstandsbediening: OneWheel+ XR

OneWheel

De hoofd-draaien OneWheel+ XR is een beetje onconventioneel, maar het is een van de meest opwindende elektrische platen die vandaag beschikbaar zijn. De één-wiel ontwerp werkt op of off-road en kunt raken max snelheid van 19 km / u. En omdat het gebruik maakt van een direct drive systeem, de OneWheel+ XR loopt zijdezacht en vereist vrijwel geen onderhoud. De accu zorgt voor 18-mijl reizen op een enkele lading, en de OneWheel app logt elke mijl die u via de raad van bestuur fungeert.

Maar voor sommige, de OneWheel+ XR ‘ s grootste selling point is niet de betaalbaarheid of de snelheid. Het is de raad van bestuur is het ontbreken van een afstandsbediening. In plaats daarvan, u de controle van de raad van bestuur door de leunt naar voren en weer terug, haalt het giswerk uit van het accelereren en het remmen. Natuurlijk, als je niet geïnteresseerd bent in zelf-balancerend, dan is de OneWheel+ XR is het ontbreken van een afstandsbediening mogelijk een probleem.

Als de OneWheel+ XR is uit je budget, dan kan je altijd kopen van de OneWheel Pint in de plaats. Het is een kleinere, meer draagbare versie van de XR en het verkoopt voor bijna de helft van de prijs.

Koop de OneWheel+ XR

Beste Off-Road Optie: Evolueren GTR Longboard

Evolueren

Off-road skateboarden klinkt fout, maar het voelt zo goed. Dat is de reden waarom het Evolueren GTR heeft een dusdanige impact op het elektrische skateboard scene. Het is een badass off-road raad van bestuur met een top snelheid van 24 km / u en een bereik van maximaal 31 km. De GTR heeft een grote, comfortabele dek, responsieve besturing, en de goede remmen die u zou verwachten van een rijbare op deze prijs. En als Versterkt de planken, het werkt met een app voor het bijhouden van uw statistieken in de tijd.

Kopen Evolueren GTR