8 Thee Abonnement Vakken Moeite Waard Uw Tijd Voor Thee

0
54
Shulevskyy Volodymyr/Shutterstock.com

Thee is meer dan een drankje, het is een rustig moment op de dag die u kunnen helpen ontspannen of geef je een zacht boost. Met deze thee abonnement dozen, u kunt experimenteren en genieten van nieuwe smaken van elke maand.

De beste koffie-abonnement dozen kunt u kiezen uit een brede selectie van thee, in plaats van simpelweg de scheepvaart ze wat ze hebben aan de hand. Typisch, deze bedrijven hebben een zwarte, groene, witte en cafeïne-gratis kruidenthee voor u om uit te kiezen, maar een paar gaan de extra mijl door ook het aanbieden van smaak past, rooibos, en zelfs minder bekende opties, zoals pu-erh thee. De meerderheid van deze abonnementen bieden vier verschillende soorten thee per maand, maar de details variëren per leverancier van er over zakken of losse blad thee, specifieke smaak opties en extra ‘ s zoals filter zakken.

Een Geweldige Plek om te Beginnen: Koffie Mus

Koffie Mus

Als u nieuw bent bij het drinken van thee of op zoek naar uitbreiding van uw smaak, Koffie-Mus ($20/month) is een geweldig vak abonnement om te beginnen met. In elk vak, ontvangt u vier all-natuurlijke thee, zonder toegevoegde aroma ‘ s en ingrediënten. U kunt kiezen uit de Originele Doos (een zwarte, een groene en een rooibos, en een kruiden-thee), het theezakje Doos (18 zakjes van gemengde cafeïnehoudende en kruidenthee), kruidenthee Vak (gevarieerd cafeïne-gratis thee en mengsels), of de Cafeïnehoudende Koffie-Box (gemengde single estate en gemengde groene, zwarte, witte en oolong thee). De hoge kwaliteit thee, lage prijs, en de talrijke opties maken het een goede low-engagement keuze. Plus, alle Koffie-Mus de verpakking is composteerbaar, recyclebaar of biologisch afbreekbaar.

Meer informatie bij de Thee Mus

Thee Plus een Tijdschrift: de Wereldwijde Koffie-Hut

De Wereldwijde Koffie-Hut

Als thee is je hele leven, dat is begrijpelijk, Wereldwijde Koffie-Hut (vanaf $15/maand) kan je thee soulmate. In aanvulling op het verzenden van een of meer heerlijke thee per maand, zoals de Leeftijd van Sheng Pu-erh Thee Bulang (de smaak), de Wereldwijde Koffie-Hut ook stuurt u een kopie van de heerlijke Thee & Tao Magazine over alle dingen thee. Het magazine is een must voor de thee liefhebbers en is een geweldige plek om te leren over verbeelding internationale thee waterkokers, koffie boerderijen, experimentele thee combineert, thee ceremonies en andere boeiende onderwerpen en stukjes van de koffie-wijsheid. Er is ook een Wereldwijde Koffie-Hut-app voor iOS-en Android-apparaten, waar u kunt chatten met andere leden van de gemeenschap.

Lees meer op de Wereldwijde Koffie-Hut

Voor Gepersonaliseerde Curation: Het Sips-Door

Door Het Sips-Systeem

Sips Door ($15/maand) is een uitstekende thee abonnement dankzij de premium thee en de zeer persoonlijke en samengesteld koffie-selectie proces. U vult uw thee smaak profiel, samen met een thee voorkeur quiz, dan is het Sips-systeem Door het algoritme schepen je vier premium thee die het beste overeenkomt met uw profiel, afkomstig uit meer dan 150 wereldwijde koffie-merken. Sips is te groot voor het uitproberen van nieuwe single origin thee smaken over van een gedeponeerd handelsmerk. U kunt ook een verzoek krijgt om een bepaalde smaken, en alle losse blad thee is uitgerust met koffie-filter zakken.

Lees meer op het Sips-Door

Komt Dragende Gratis Geschenken: De Republiek van Thee

De Republiek Thee

Of u nu een casual genieter van koffie of een veteraan koffie kenner, De Republiek Thee (begint bij $99/zes maanden) is een dienst voor alle koffie-drinkers kunnen genieten. Elke maand, zult u worden verzonden 50 zakken van een nieuwe smaak van de koffie, die kunt u van tevoren op De Republiek van de website, en met de aroma ‘ s zoals Blackberry Salie, Zwarte Thee, Krijgen Sommige Zzz kruidenthee, of Organische Kurkuma, Gember, Groene Thee, uw waterkoker zal worden overuren.

Hoewel bent u verzonden een nieuwe smaak elke maand, kunt u nog steeds kiezen voor de algemene categorie van de thee u wilt ontvangen, uit opties zoals zwart, groen -, wellness -, cafeïne-vrij, of Burgers’ Favorieten koffie, dat is een combinatie van de anderen. Plus, je eerste box wordt geleverd met gratis geschenken: een Dagelijkse Groene Dansende Bladeren van 10 ounce beker met een deksel en een rvs infuser.

Lees meer op De Republiek van Thee

Voor Japanse Thee Liefhebbers: Tomotcha

Japan staat bekend om vele dingen, waaronder zijn liefde voor thee. Met Tomotcha ($20/month) kunt u genieten van koffie geoogst in Japan en geleverd rechtstreeks van daar ook. Elke maand, zult u worden verzonden 40-60 gram fijne Japanse thee bladeren, dat is genoeg voor ongeveer 35 kopjes thee. De meeste van de thee krijg je door Tomotcha zijn de loose-leaf green, maar soms krijg je een geroosterde verscheidenheid of een leuke verrassing variatie. U ontvangt weekwater instructies voor elke thee zo goed als elk is bedoeld om te worden ondergedompeld in een andere temperatuur of de duur. Vorige thee uit Tomotcha zijn Zaracha van Shimane, Yabakeicha van Oita, en de Thee van het Vuur van het Westen van Japan.

Lees meer op Tomotcha

Probeer Iets Nieuws: Koffie-Lopers

Met Koffie Lopers ($30/doos), zult u in staat om te proberen een grote verscheidenheid aan koffie-aroma ‘ s, die is geweldig als je niet zeker bent van wat er of uw lokale winkel niet een grote thee-variëteit. Vier losse blad thee zijn inbegrepen in de box elke maand, en u kunt kiezen uit Alle Zwarte Thee Box (zwarte thee, gemengd en op smaak gebracht), de Pure Tea Box (zwarte, groene, witte en oolong en pu-erh thee met geen mengsels, smaak, of kruidenthee), kruidenthee Vak (cafeïne vrij van kruiden, met inbegrip van rooibos, pepermunt, kamille, honingbos, en anderen), en de Originele Doos (verscheidenheid, met inbegrip van zuiver, kruiden, gemengd en gearomatiseerde thee). Elke box wordt geleverd met proefnotities voor elke koffie samen met het weekwater notities, zo kunt u goed voor te bereiden en ervan te genieten. Het bedrijf is mede-opgericht door actrice Jewel Staite, van Firefly en Stargate Atlantis roem.

Meer informatie bij de Thee Lopers

Ambachtelijke Losse Blad Thee Winkel: Eenvoudige Losse Blaadjes

Eenvoudige Losse Blaadjes

Met meer dan 200 soorten thee in-store, Eenvoudige Losse blaadjes ($10 + verzendkosten/maand) maakt het gemakkelijk om te proberen alle soorten thee uit de hele wereld. Je krijgt vier curator thee in elk vak, en u kunt kiezen wat voor soort koffie dat u wilt om te genieten, van kruiden, groene en zwarte thee, op de Sampler Thee Doos met één van elk, plus iets nieuws of seizoensgebonden, samen met herbruikbare linnen koffie filters en proefnotities. Eenvoudige Losse Blad krijgt de koffie van ambachtelijke verkopers over de hele wereld, en is een geweldige manier om te proberen single origin thee en blended of gearomatiseerde thee. Zodra u het type van de thee u wilt, u zult dan zeggen: kies hoe vaak u wilt ontvangen in uw thee, met maandelijks, bi-maandelijkse en driemaandelijkse opties om uit te kiezen.

Meer informatie op Eenvoudige Losse blaadjes

Expertise en Verscheidenheid: De Fluitende Ketel

De Fluitende Ketel

Als u wilt dat uw koffie met de hand geselecteerd door experts met ruim een decennium aan ervaring, De Fluitende Ketel (vanaf $11/maand) heeft u of uw rug. Deze service biedt u vier tot vijf samengesteld van de kwaliteit van losse blad thee keuzes per maand en verschillende vak abonnement opties om uit te kiezen. Er zijn Thee van de Maand van het Avontuur, de mogelijkheid om Koffie van de Maand Gezondheid en Wellness, en Thee van de Maand Kenner opties. Elk van deze is beschikbaar als een Basic-of Plus-plan (de Plus-plan krijgt u meer thee). De Fluitende Ketel heeft een grote verscheidenheid aan interessante thee, van Gyokuro en Mokalbari Oosten Assam te Peach Rooibos en Azteken Spice Pu-erh, dus er is genoeg voor iedereen.

Lees meer op De Fluitende Ketel