8 Kaffe-Och Abonnemang Lådor Värt Din Tid Kaffe

0
52
Shulevskyy Volodymyr/Shutterstock.kom

Kaffe är mer än en dryck—det är en lugn stund på dagen som kan hjälpa dig att koppla av eller att ge dig en mild knuff. Med dessa te prenumeration rutor, kan du experimentera och njuta av nya smaker varje månad.

Den bästa te prenumeration rutor låter dig välja från ett brett urval av teer, snarare än att bara frakt dig vad de har på hand. Typiskt, dessa företag har svart, grön, vit, och koffeinfritt örtte för dig att välja mellan, men ett par att gå den extra milen genom att även erbjuda smaksatta blandningar, rooibos, och även mindre kända alternativ, som pu-erh te. De flesta av dessa abonnemang erbjuder fyra olika teer per månad, men detaljerna varierar med leverantör från det som gäller i säcken eller te i lösvikt, specifika smaken alternativ, och extrafunktioner som filterpåsar.

Ett Bra Ställe att Börja på: Kaffe Sparrow

Kaffe-Och Sparven

Om du är ny till att dricka te eller funderar på att utöka din smak, Kaffe-och Sparrow (20 us $/månad) är ett fantastiskt abonnemang låda till att börja med. I varje ruta får du fyra all-naturliga teer, utan tillsats av smaker och ingredienser. Du kan välja från den Ursprungliga Box (en svart, en grön, en rooibos, och ett örtte), Te Påsen Box (18 tepåsar av blandade koffeinhaltiga och örtteer), örtte Box (varierad koffein-fri teer och blandningar), eller Koffeinhaltiga Te Box (blandade single estate och blandat grönt, svart, vitt och oolong te). Den högkvalitativa teer, lågt pris, och olika alternativ gör det till ett bra lågt engagemang val. Plus, alla Kaffe-och Sparrow ‘ s förpackningar är komposterbar, återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara.

Läs mer på Kaffe Sparrow

Kaffe Plus en Tidning: Global Kaffe-och Koja

Global Kaffe-Och Koja

Om kaffe är hela ditt liv, vilket är förståeligt, Global Kaffe-och Hut (börjar på $15/månad) kan vara din kaffe-och själsfrände. Förutom att skicka dig en eller flera läckra teer varje månad, som de i Åldern Sheng Pu-erh Te Bulang (Maj smak), Global Kaffe-och Hut skickar du också en kopia av sin vackra Te – & Tao Tidningen om alla saker te. Tidningen är ett måste för kaffe-och entusiaster och är ett bra ställe att lära sig om fancy internationella kaffe-och vattenkokare, kaffe-och jordbruk, experimentell te, te-ceremonier, och andra spännande ämnen och bitar av kaffe-och vishet. Det är också en Global Kaffe-och Hut-app för iOS-och Android-enheter där du kan chatta med andra medlemmar.

Läs mer på Global Kaffe-och Koja

För Personlig Curation: Klunkar Av

Klunkar Av

Klunkar Av ($15/månad) är ett utmärkt kaffe-och abonnemang tack vare sin förstklassiga teer och mycket personlig och sammanställd kaffe-och urvalsprocessen. Ska du fylla ut ditt kaffe-och smakprofil, tillsammans med en te önskemål frågesport, då Klunkar Av algoritm fartyg du fyra premium teer som bäst stämmer överens med din profil, kommer från över 150 globala kaffe-och varumärken. Klunkar Av är bra för att prova på nya single origin kaffe-och smaker över egenutvecklade smälter. Du kan också begära att inte få vissa smaker och alla lösa blad te är utrustade med kaffe-och filterpåsar.

Läs mer på Klunkar Av

Kommer Bära Presenter: Republiken Kaffe

Republiken Kaffe

Oavsett om du är ledig enjoyer te eller en veteran kaffe-och vinkännare, Republiken Te (börjar på $99/sex månader) är en tjänst för alla tedrickare kan njuta av. Varje månad, kommer du att skickas 50 påsar med en ny smak av kaffe, som du kan se i förväg på island ‘s hemsida, och med smaker som Blackberry Salvia Svart Te, Få Lite Zzz’ s örtte, eller Ekologisk Gurkmeja, Ingefära, Grönt Te, din panna kommer att arbeta övertid.

Även om du skickade en ny smak varje månad, kan du fortfarande välja den allmänna kategorin av kaffe du vill ha, från val som svart, grönt, wellness -, koffein-fri, eller Medborgarnas Favoriter te, som är en kombination av den andra. Plus, din första box kommer med presenter: en Daglig Grönt Dansa Lämnar 10-uns mugg med lock, samt ett rostfritt stål infuser.

Läs mer på Republiken Kaffe

För Japansk Te-Älskare: Tomotcha

Japan är känt för många saker, bland annat sin kärlek till kaffe. Med Tomotcha (20 us $/månad), kan du njuta av te som skördas över hela Japan och skickas direkt från det också. Varje månad, kommer du att transporteras 40-60 gram av fina Japanska te-blad, som är tillräckligt för ca 35 koppar te. De flesta av de teer kommer du få genom Tomotcha är löst blad gröna, men ibland får du en rostad sort eller en rolig överraskning variation. Du kommer att få stöpning instruktioner för varje kaffe, som var och en är tänkt att vara stöpt i en annan temperatur eller tid. Tidigare teer från Tomotcha inkluderar Zaracha från Shimane, Yabakeicha från Oita och Kaffe-och Eld från Västra Japan.

Läs mer på Tomotcha

Prova Något Nytt: Te Löpare

Med Kaffe-och Löpare ($30/box), kommer du att kunna prova ett stort utbud av kaffe-och smaker, vilket är bra om du är osäker på vad som är ute eller din lokala butik inte har en stor te-sort. Fyra lösa blad te ingår i lådan varje månad, och du kan välja från Alla Svart Te Box (svart te, blandat och smaksatt), den Rena Te Box (svart, grön, vit, oolong och pu-erh teer med nr blandningar, smaksatt, eller ört-te), örtte Box (koffein-fri växtmaterial, inklusive rooibos, pepparmynta, kamomill, honeybush, och andra), och Original Box (mängd, inklusive rena, naturläkemedel, blandas och smaksatt te). Varje box levereras med primörer för varje te tillsammans med stöpning anteckningar, så att du kan förbereda dig och njuta av dem. Bolaget är en av grundarna av skådespelare Jewel Staite, av Firefly och Stargate Atlantis fame.

Läs mer på Te-Löpare

Artisan Lösa Blad Te Butik: Enkelt Lösa Blad

Enkelt Lösa Blad

Med över 200 teer i butiken, Enkelt Lösa Blad ($10 + frakt/månad) gör det enkelt att prova alla typer av te från hela världen. Du får fyra curerad teer i varje box, och du kan välja vilken typ av kaffe du vill njuta av, från örter, gröna och svarta teer, att Provtagaren Te Låda med en av varje plus något nytt eller något säsongsbetonat, tillsammans med återanvändbara linne kaffe filter och primörer. Enkelt Lösa Blad får sitt kaffe från hantverkare och säljare runt om i världen, och är ett bra sätt att prova enda ursprung te och blandade eller smaksatt te. När du väljer typ av kaffe du vill ha, du kommer då att säga bara att välja hur ofta du vill få ditt te, med varje månad, varannan månad, kvartalsvis alternativ att välja mellan.

Läs mer på Enkla Lösa Blad

Kompetens och Sort: Visslande Vattenkokaren

Visslande Vattenkokaren

Om du vill att ditt kaffe-och handplockade av experter med över ett decennium av erfarenhet, Visslande Vattenkokaren (börjar på $11/månad) har din rygg. Denna tjänst erbjuder dig fyra till fem curerad kvalitet-te i lösvikt val per månad-och flera prenumeration box alternativ att välja mellan. Det finns Kaffe i Månaden Äventyr, Kaffe i Månaden Hälsa och Friskvård, samt Te-och i den Månad som Kännare alternativ. Var och en av dessa finns som standard eller Plus plan Plus-plan får du mer te). Visslande Vattenkokaren har en stor variation av intressanta te, från Gyokuro och Mokalbari East Assam för att Rooibos Persika och Aztec Krydda Pu-erh, så det är gott för alla.

Läs mer på Den Visslande Vattenkokaren