5 Beste Stedene Å Spille Scrabble På Nett Med Venner

0
68

Spille spill er trolig en av de beste måtene å underholde deg selv og drepe timer av gangen når du trenger en pause.

Mens noen spill er ment å være på egen hånd som en gammel klassisk Tetris eller et svært vanedannende Angry Birds, andre er bygget for to eller flere spillere. Hvis du er ute etter å kombinere alle disse tingene – finne et spill som svært vanedannende, en all time favoritt, og en som du kan spille med venner, prøve å spille Scrabble på nett med dine venner eller familie.

Før Du Spiller Scrabble Online

Å vinne på Scrabble krever flaks, strategisk tenking, og et godt ordforråd. Men, ikke alle spill er om å vinne eller tape. Å spille brettspill med venner er hovedsakelig om å tilbringe kvalitetstid sammen. Det trenger ikke å være annerledes når du bytter til å spille Scrabble på nett.

Før du går videre til en av de steder å spille Scrabble, vi anbefaler å sette opp et videoanrop i en av de populære video-konferanser apps. Hvis du aldri har gjort dette før, kan du raskt finne ut hvordan å sette opp Zoom og hvordan du kan bli med på en Zoom møte. På den måten vil du sette opp en plass for deg og dine venner til å argumentere over hvilke ord som er akseptabelt å bruke i spillet, og hvilke som ikke gjør det.

Når du er alle på samme videoanrop, det er en ting du kanskje ønsker å gjøre før du starter spillet. Oppdater spillereglene og hvordan poengsystemet fungerer. Appen vil gjøre telle for deg når du spiller, men det er likevel godt å diskutere disse tingene på forhånd for å unngå forvirring.

Etter det, velg den siden du liker best og spille Scrabble på nett.

Scrabble-Spill på Facebook

Det enkleste alternativet er å gå over til Facebook og spille en av de Scrabble-spill som du kan finne der. Hvis en av spillerne ikke har en Facebook-konto, spill vil kreve en gratis registrering før du kan spille.

Det første spillet er den offisielle online versjon av Scrabble tilgjengelig på Facebook. Den kommer med to moduser: du kan spille mot 1 til 3 venner, eller søk etter en tilfeldig motstander. For et avansert nivå av problemer, slå på fartsgrensen for hver tur.

En annen populær word-spill som du kan spille på Facebook er Scrabble Gå. Dette er en oppdatert versjon av en all-time classic. Spillet er veldig grei. Legg hovedsiden, velge opp til 3 andre spillere fra vennelisten, og starte spillet.

Til slutt, du kan velge å spille Ord Med Venner – en Scrabble-lignende vokabular spill på Facebook. Her kan du også starte et nytt spill, og sende et varsel til dine venner på Facebook, eller få tilfeldig sammen med noen som allerede bruker appen.

Den største nedsiden av alle Scrabble spill på Facebook, er at de er strødd med annonser. Noen ganger får du en annonse spilt etter hver tur. Men, det er en mulighet til å betale for en ad-fri versjon av spillene.

Pogo Scrabble

Hvis du ikke er en fan av Facebook generelt og foretrekker å bruke en egen side for å spille Scrabble på nettet, gi Pogo en prøve. Dette nettstedet er et godt valg for en jevn Scrabble erfaring.

Før du starter spillet vil du trenger å gå gjennom en gratis registrering. Alternativt, du kan bli med bruk av din Facebook konto. Velg ett av de 5 vanskelighetsgrader og spille Scrabble online med dine venner, eller mot en tilfeldig online motstander. Motstandere er matchet av ferdighetsnivå og erfaring i spillet.

Spillet har et belønningssystem i form av symboler som du kan tjene som du avanserer. Deretter kan du ta del i tegninger og vinne premier.

Lexulous

Lexulous kan mangle en morsom utseende grensesnitt, men det er definitivt verdt en titt takk til alle funksjonene det tilbyr.

På Lexulous, kan du også spille Scrabble på nett i forskjellige moduser: praksis mot datamaskinen, få koblet sammen med en tilfeldig spiller online eller starte et spill med dine venner. Når du velger å spille av en tilfeldig motstander, kan du selv velge et bestemt land.

Det er et chatterom hvis du ønsker å diskutere din fremgangen i spillet med andre spillere. Pluss, hvis noen av dere ikke er så sikker på at de vet hvordan å spille Scrabble, Lexulous vil tilby en rask veiledning når du først er med i spillet.

Internett Scrabble Club

Internett Scrabble Club er en skikkelig old school alternativ. Spillet har en nostalgisk følelse starter fra grensesnittet, chat-rom, og selv lydene. Imidlertid, dette er en flott pick for noen som faktisk ønsker å forbedre sin Scrabble ferdigheter.

Online Scrabble-spill har en omfattende rating-systemet. Du får tildelt score som du fremgang og spille flere runder. Til slutt kan du klatre opp i Scrabble stigen og spille for ekte spill eksperter.

Alternativt, du kan bare finne venner med deres kallenavn og spille spill sammen.

Poki Scrabble Sprint

Poki Scrabble Sprint er faktisk en single-player Scrabble spill. Det er imidlertid en stor kilde for de dedikerte Scrabble fans blant dere som stadig ønsker å utvikle og forbedre sine ferdigheter.

I stedet for en tur-basert spill, her kan du spille mot klokken. Selv om formatet på Poki Scrabble Sprint er litt annerledes, målet er fortsatt å jobbe din vei rundt på brettet. Prøv og komme opp med mer komplekse ord for å tjene mer poeng og mer tid på dine timer.

Et par spill på denne nettsiden tilbyr den perfekte trening du trenger før du møter andre erfarne Scrabble-spillere online.

Tid Til Å Teste Ditt Ordforråd

Scrabble er et av de spillene som ikke bare om underholdning, men også om utdanning. Men å spille Scrabble på nett med dine venner vil ikke bare tester din ordforråd, men kan også tester din tålmodighet og til og med vennskap.

Noen Scrabble argumenter kan få ganske oppvarmet. Hvis du trenger å blåse ut damp etter én, kan du prøve å spille et spill av Kortene Mot Menneskeheten online.

Har du noen gang spilt Scrabble på nett før? Foretrekker du enkelt eller multiplayer spill? Dele dine erfaringer med oss i kommentarfeltet nedenfor.