5 Beste Sites Om Te Spelen Scrabble Online Met Vrienden

0
41

Het spelen van games is waarschijnlijk een van de beste manieren om jezelf te vermaken en te doden uur van de tijd wanneer u een pauze nodig hebt.

Terwijl sommige spellen zijn bedoeld om van te genieten op uw eigen als een oude klassieke Tetris of een zeer verslavende Angry Birds, anderen zijn gebouwd voor twee of meer spelers. Als u op zoek bent naar de combinatie van al die dingen – een spel dat is zeer verslavend, een all time favorite, en een die je kunt spelen met vrienden te proberen het spelen van Scrabble online met uw vrienden of familie.

Voor Het Spelen Van Scrabble Online

Winnen Scrabble vereist geluk, strategisch denken, en een goede woordenschat. Echter, niet elke game wordt over het winnen of verliezen. Spelletjes spelen met vrienden is vooral om het samenzijn. Het hoeft niet anders te zijn wanneer u overschakelt naar het spelen van Scrabble online.

Voor u gaat naar een van de sites om te spelen Scrabble, raden we u aan een video-oproep in een van de populaire video-conferencing apps. Als je nog nooit hebt gedaan, kunt u snel leren hoe de set-up Zoom en hoe lid te worden van een Zoom vergadering. Op die manier zult u het opzetten van een ruimte voor u en uw vrienden uit om te debatteren over de woorden die aanvaardbaar zijn voor gebruik in het spel, en welke niet.

Wanneer je op de video-oproep, er is nog een ding dat je zou willen doen voordat het spel begint. Het vernieuwen van de regels van het spel en hoe het punten systeem werkt. De app zal het tellen voor je als je aan het spelen bent, maar het is toch goed om over deze dingen van tevoren om verwarring te voorkomen.

Na dat, de site te kiezen die u net als de meeste en de spelen van Scrabble online.

Scrabble Spelen op Facebook

De makkelijkste optie is om het hoofd naar Facebook en de spelen van Scrabble spellen die u er kunt vinden. Als één van de spelers het niet hebben van een Facebook account, de games vereisen een gratis registreren voordat je kan spelen.

Het eerste spel is de officiële online versie van Scrabble beschikbaar op Facebook. Het wordt geleverd met twee modi: u kunt spelen tegen 1 tot en met 3 vrienden, in of zoek een willekeurige tegenstander. Voor een gevorderd niveau van moeilijkheid, schakelt de snelheidslimiet voor elke beurt.

Een andere populaire woord spel dat je kunt spelen op Facebook is Scrabble Gaan. Dit is een bijgewerkte versie van een all-time classic. Het spel is zeer eenvoudig. Het laden van de hoofdpagina, kies maximaal 3 andere spelers uit de vriendenlijst en start het spel.

Ten slotte, u kunt kiezen om te spelen met Woorden Met Vrienden – een Scrabble-achtige woordenschat spel op Facebook. Hier kunt u ook een nieuw spel starten en het verzenden van een signaal naar je vrienden op Facebook, of willekeurig gekoppeld met iemand die al gebruik van de app.

Het belangrijkste nadeel van alle Scrabble games op Facebook is dat ze vol met advertenties. Soms krijg je een advertentie gespeeld na elke beurt. Echter, er is een optie om te betalen voor een advertentie-vrije versie van de games.

Pogo Scrabble

Als je geen fan van Facebook in het algemeen en de voorkeur voor het gebruik van een aparte site te spelen Scrabble online, geven Pogo een keer te proberen. Deze site is een geweldige keuze voor een soepele Scrabble ervaring.

Vóór het betreden van het spel dat je zult moeten gaan door middel van een gratis registratie. Ook kunt u deelnemen aan het gebruik van uw Facebook-account. Kies één van de 5 moeilijkheidsgraden en Scrabble spelen online met uw vrienden of tegen een willekeurige online tegenstander. Tegenstanders komen overeen met niveau en ervaring in het spel.

Het spel heeft een beloningssysteem in de vorm van tokens die je kunt verdienen als je vooruitgang. U kunt vervolgens deel te nemen aan tekeningen en prijzen winnen.

Lexulous

Lexulous misschien het ontbreken van een leuk uitziende interface, maar het is zeker de moeite waard om een kijkje dank aan alle mogelijkheden die het biedt.

Op Lexulous, kunt u ook spelen Scrabble online in verschillende modi: oefenen tegen de computer, krijgen gekoppeld aan een willekeurige speler online, of start een spel met uw vrienden. Wanneer u ervoor kiest om te spelen met een willekeurige tegenstander, u kunt zelfs kiezen voor een bepaald land.

Er is een chat room als je wilt praten over uw voortgang in het spel met andere spelers. Plus, als je niet zo zeker van dat ze weten hoe om te speel Scrabble, Lexulous bieden een snelle tutorial wanneer u voor het eerst deelnemen aan het spel.

Internet Scrabble Club

Internet Scrabble Club is een goede oude school optie. Het spel heeft een nostalgische sfeer vanaf interface, de chatroom, en zelfs de geluiden. Echter, dit is een geweldige keuze voor iemand die echt wil verbeteren hun Scrabble vaardigheden.

Het online Scrabble spel heeft een algemene classificatie-systeem. Je krijgt toegekend scoort naarmate je verder komt en meer spelen rondes. Uiteindelijk kunt u omhoog klimmen de Scrabble ladder en spelen echte game-experts.

Als alternatief kunt u gewoon uw vrienden met hun bijnamen en spelen het spel samen.

Poki Scrabble Sprint

Poki Scrabble Sprint is eigenlijk een single-player Scrabble spel. Echter, het is een geweldige bron voor degenen die gewijd is Scrabble fans onder u die wilt constant vooruitgang en het verbeteren van hun vaardigheden.

In plaats van een turn-based spel, hier speel je tegen de klok. Hoewel de indeling van Poki Scrabble Sprint is iets anders, het doel is nog steeds om te werken van uw manier rond de raad van bestuur. Probeer het en komen met meer complexe woorden te verdienen meer punten en meer tijd op de timer.

Een paar spellen op deze website bieden een perfecte training die u nodig hebt voordat naar andere ervaren Scrabble spelers online.

Tijd Om Te Testen Uw Woordenschat

Scrabble is een van die spellen die niet alleen vermaak, maar ook over onderwijs. Echter, het spelen van de Scrabble online met uw vrienden zullen niet alleen het testen van uw woordenschat, maar kan ook test je geduld en zelfs uw vriendschap.

Sommige Scrabble argumenten kan behoorlijk verwarmd. Als u nodig hebt om stoom af te blazen na een, probeer het spelen van een spel van Kaarten Tegen de Menselijkheid online.

Heb je ooit gespeeld Scrabble online voor? Wilt u liever single of multiplayer games? Deel uw ervaring met ons in de reacties hieronder.