5 Bästa Platserna Att Spela Alfapet På Nätet Med Vänner

0
55

Att spela spel är förmodligen en av de bästa sätten att underhålla dig själv och att döda timmar om tid när du behöver en paus.

Medan vissa spel är tänkt att avnjutas på egen hand som en gammal klassiska Tetris eller en mycket beroendeframkallande som Angry Birds, andra är byggd för två eller fler spelare. Om du vill kombinera alla dessa saker – att hitta ett spel som är mycket beroendeframkallande, är en all time favorit, och en som du kan spela med vänner – prova att spela Alfapet online med dina vänner eller familj.

Innan Du Spelar Alfapet På Nätet

Att vinna i Alfapet kräver tur, strategiskt tänkande, och ett bra ordförråd. Det är dock inte alla spel handlar om att vinna eller förlora. Att spela brädspel med vänner handlar främst om att spendera kvalitetstid tillsammans. Det behöver inte vara annorlunda när du växla till att spela Alfapet på nätet.

Innan du går på en av platserna att spela Alfapet, vi rekommenderar att du ställer upp ett videosamtal på något av de populära video-conferencing-appar. Om du aldrig gjort detta innan, kan du snabbt lär dig att ställa in Zoom och hur man kan gå en Zoom-möte. På det sättet kommer du ställa upp en plats för dig och dina vänner att argumentera över vilka ord som är acceptabelt att använda i spelet och vilka som inte är det.

När du är på samma video samtal, det är en sak som du kanske vill göra innan du startar spelet. Uppdatera spelets regler och hur poängsystemet fungerar. Appen kommer att göra det räkna för dig när du spelar, men det är ändå bra att diskutera dessa saker i förväg för att undvika missförstånd.

Efter att välja den platsen du gillar mest och spela Alfapet på nätet.

Alfapet-Spel på Facebook

Det enklaste alternativet är att gå över till Facebook och spelar Scrabble spel som du kan hitta där. Om en spelare inte har ett Facebook-konto, spel kommer att kräva en gratis registrering innan du kan spela.

Det första spelet är den officiella online-versionen av Alfapet finns på Facebook. Den levereras med två lägen: du kan spela mot 1 till 3 vänner, eller sök efter en slumpmässig motståndare. För en avancerad nivå av svårigheter, byta om hastighetsgränsen för varje varv.

Ett annat populärt ord spel som du kan spela på Facebook är Scrabble Gå. Detta är en uppdaterad version av en all-time classic. Spelet är mycket enkelt. Ladda startsidan, välj upp till 3 andra spelare från vänner-listan och starta spelet.

Slutligen, du kan välja att spela med Ord Med Vänner – en Scrabble-liknande vokabulär spel på Facebook. Här kan du också starta ett nytt spel och skicka en varning till dina vänner på Facebook, eller få slumpmässigt ihop med någon som redan använder appen.

Den största nackdelen med alla Scrabble-spel på Facebook är att de är fyllda med annonser. Ibland får du en annons som spelas efter varje tur. Men, det finns en möjlighet att betala för en reklamfri version av spel.

Pogo Scrabble

Om du inte är ett fan av Facebook i allmänhet och föredrar att använda en separat webbplats för att spela Alfapet på nätet, ge Pogo ett försök. Denna webbplats är ett bra val för en smidig Scrabble erfarenhet.

Innan spelet måste du gå igenom en gratis registrering. Alternativt, kan du gå med ditt Facebook-konto. Välj en av de 5 svårighetsgrader och spela Alfapet online med dina vänner, eller mot en slumpmässig online motståndare. Motståndare är anpassade efter kompetens och din erfarenhet i spelet.

Spelet har ett belöningssystem i form av polletter som du kan tjäna poäng som du framsteg. Du kan sedan ta del av ritningar och vinna priser.

Lexulous

Lexulous kanske saknar en kul-ser gränssnitt, men det är definitivt värt en titt tack till alla funktioner som den erbjuder.

På Lexulous, du kan också spela Alfapet på nätet i olika spellägen: praxis mot datorn, för att få paras ihop med en slumpmässig spelare online, eller starta ett spel med dina vänner. När du väljer att spela upp en slumpmässig motståndare, du kan även välja ett specifikt land.

Det finns ett chattrum om du vill diskutera ditt spel framsteg med andra spelare. Plus, om någon av er inte är så övertygad om att de vet hur att spela Alfapet, Lexulous kommer att erbjuda en snabb tutorial när du först går med i spelet.

Internet Scrabble Club

Internet Scrabble Club är en riktig old school alternativ. Spelet har en nostalgisk känsla från gränssnittet, chat-rum, och även ljudet. Men detta är ett bra val för någon som verkligen vill förbättra sin Scrabble färdigheter.

Online Scrabble spel har en omfattande rating system. Du får tilldelas poäng som du framsteg och spela fler rundor. Så småningom kan du klättra upp i Scrabble stege och spela riktiga spel experter.

Alternativt, du kan bara hitta dina vänner med deras smeknamn och spela spel tillsammans.

Poki Scrabble Sprint

Poki Scrabble Sprint är faktiskt en singleplayer-spelet Scrabble. Men det är en bra källa för de hängivna Scrabble fans bland er som ständigt vill utvecklas och förbättra sina färdigheter.

I stället för en tur-baserade spel, här kan du spela mot klockan. Även om formatet på Poki Scrabble Sprint är något annorlunda, målet är fortfarande att arbeta din väg runt bordet. Försöka komma med mer komplicerade ord för att tjäna mer poäng och mer tid på din timer.

Några spel på denna sajt erbjuder den perfekta utbildningen du behöver inför andra erfarna Scrabble-spelare online.

Dags Att Testa Ditt Ordförråd

Alfapet är ett av de spel som inte bara om underhållning utan också om utbildning. Men, att spela Alfapet på nätet med dina vänner kommer inte bara att testa ditt ordförråd men kan också testa ditt tålamod och din vänskap.

Vissa Scrabble argument kan bli ganska hetsig. Om du behöver för att blåsa av ånga efter en, prova att spela ett spel av Kort Mot Mänskligheten online.

Har du någonsin spelat Alfapet på nätet innan? Föredrar du singel-eller multiplayer-spel? Dela dina erfarenheter med oss i kommentarerna nedan.