Wat te Kijken op HBO-Max bij de Lancering

0
42
DANIEL CONSTANTE/Shutterstock

HBO is al bijna een halve eeuw het indrukken van de envelop als het gaat om hard-hitting televisie, films en originele programmering. Dat allemaal en nog veel meer is beschikbaar via HBO Max. Hier zijn onze top picks beschikbaar zijn bij de lancering.

De Draad

HBO is verantwoordelijk voor de creatie van een aantal van de grittiest en hardst raken misdaad drama ‘ s van het kleine scherm aankan. Misschien is de grittiest van allemaal is De Draad, een voorstelling in Baltimore, Md. en geïnspireerd door de zeer reële ervaringen van David Simon, die gedurende 12 jaar het schrijven van de Baltimore Sun City Bureau. De show volgt een Baltimore task force, de criminelen die zij nastreven, en de goede en slechte jongens aan beide zijden.

De Fresh Prince of Bel-Air

Terwijl bits van dit decennium-het definiëren van komische tv-serie zijn beschikbaar voor het streamen via diensten als Amazon Prime, de lancering van HBO-Max is de eerste keer dat alle zes seizoenen van De Fresh Prince of Bel-Air beschikbaar zijn door middel van een enkele streaming service. Naast de lancering van will Smith ‘ s carrière, de show heeft een onuitwisbare stempel op de popcultuur.

Geopend door een van de meest beroemde TV-show theme songs in de recente geschiedenis (samengesteld door Smith en Quincy Jones), elke aflevering toont de worstelingen en successen van een jonge zwarte man plots van de armoede van zijn Philadephia huis aan de welvaart en de maatschappelijke mores van zijn Bel-Air familieleden, de Banken familie.

Doctor Who

Het is een van de meest populaire science fiction toont draait vandaag en is in productie voor meer dan vijf decennia. Tijdens het HBO-Max zijn niet begrepen de overgrote meerderheid van de Arts Die dat liep van 1963 tot 1989, het is uiteindelijk consolideren van de nieuwe serie die al loopt sinds de herstart in 2005.

Als je een fan bent van het runnen van een reeks gangen weg van het monster van de week terwijl u geniet van de eigenzinnige karakters en reizen naar het verre toekomst en verre verleden, verpakt in wisselende sluier van mysterie, horror, actie en avontuur, dan is er geen betere toon dan Doctor Who. De show volgt een gek mens-als vreemdeling die stal een chagrijnig time machine, dat ‘ s vast in de vorm van een oud-engelse politie vak. De alien species kan regenereren en worden zelden aangetroffen zonder minstens één begeleider aan hun zijde en verschillende vijanden om hen heen. Hoewel het op dit moment onduidelijk wanneer het volgende seizoen van de show zal komen op HBO-Max, kunt u een bijna eindeloze stroom van binge-waardig zijn inhoud in de eerste 11 seizoenen.

David Bowie: De Laatste Vijf Jaar

In aanvulling op de oorspronkelijke drama ‘ s, HBO heeft altijd bekend gestaan om hun ontroerende, diep duiken documentaires, en David Bowie: De Laatste Vijf Jaar is het niet anders. David Bowie is een van de grootste en meest voortdurend muzikanten op de genade van de planeet, en zijn dood in 2016 liet een leegte die nooit kan worden gevuld. Deze originele HBO-documentaire onderzoekt Bowie ‘ s werk op zijn laatste twee albums, De Volgende Dag en Blackstar, terwijl de tekening mooi contrast op het leven van de kunstenaar door middel van interviews met vrienden en medewerkers.

Wachters

Het nemen van een aantal signalen uit de originele strip klassiek geschreven door Alan Moore (Watchmen maakt gebruik van de Tulsa race bloedbad van 1921 als een historische achtergrond voor een brutale blik in een toekomst waar de politie zijn gemaskerde handhavers bedreigd door een blanke racist opstand. Het eerste seizoen van negen afleveringen duikt in de thema ‘ s macht, race, en eigenrichting, zonder dat enige voorafgaande kennis van de bron-materiaal.

De donkere gewelddadige superheld drama is voorzien van een passende soundtrack, gecomponeerd door Trent Reznor en Atticus Ross van Nine Inch Nails. Terwijl er geen tweede seizoen is bevestigd, dit eerste aanbod is gelukkig zelfstandige als een compleet eigen verhaal.

Singin’ in the Rain

Met een aanbod van meer dan HBO ‘ s originele films, HBO-Max biedt een enorme selectie van nieuwe en klassieke inhoud door middel van partnerschappen met de entiteiten van Warner Bros als TCM. In feite, met de nieuwe toevoeging van een enorme hoeveelheid van de top-notch films uit De Criterion Collection, HBO Max zal zeker blijken te zijn een must-have abonnement voor film liefhebbers.

Niet alleen een van de grootste musicals van alle tijd, maar ook één van de grootste Hollywood-films ooit gemaakt, Singin’ in the Rain gebruikt once-in-een-era star power van Gene Kelly, Debbie Reynolds, en Donald O ‘ Connor te bieden ongeëvenaarde entertainment met zang en dans. Al dit talent vrolijk speelt op veel dieper op de thema ‘s van hoe zo’ entertainment is gemaakt, die is gemaakt door, en de tol die dit op zich neemt maker en consument gelijk.

Batman: The Killing Joke

Voor Batfans, we zijn het aanbevelen van één van de meest invloedrijke verhalen van de grote detective verhalen ooit verteld: Batman: The Killing Joke van Alan Moore. Als zowel HBO en DC Comics comfortabel onder de grote media paraplu is dat Warner Bros, het bedrag van de Batman-inhoud beschikbaar op HBO-Max heeft de world ‘ s greatest detective zijn eigen pagina op de site.

Affleck, Clooney, Kilmer, Keaton, West, en vooral Conroy zijn afgestemd op en klaar voor een strakke lederen actie; Bale is de enige grote Wayne ontbreken van de inhoud op HBO-Max. Of u nu kijken naar De LEGO Batman film met kinderen, of gewoon dorst voor sommige tragische Batnips met de echt ongeëvenaard Batman & Robin, het is heel moeilijk om dit te vinden veel van hoge kwaliteit Batcontent op één Batservice.

My Neighbor Totoro

Studio Ghibli heeft gedurende tientallen jaren het creëren van een aantal van de mooiste en meest indrukwekkende geanimeerde speelfilms voor kinderen en volwassenen onder begeleiding van visionaire regisseurs als Hayao Miyazaki en Isao Takahata. Helaas, niet elke Ghibli film is te zien op HBO-Max. Maar met bijna twee dozijn titels beschikbaar zijn bij de lancering is er veel te betoveren uw ogen en de kick van je hart.

My Neighbor Totoro is een van de meest bekende Ghibli films, en heeft een geweldige job het vastleggen van een rustgevende en verfrissende geest, die velen van ons kunnen gebruiken op dit moment. U vindt alle Ghibli inhoud die beschikbaar is op HBO-Max door in te loggen in uw account en het zoeken naar “Ghibli.”

Rashomon

Zo aantrekkelijk als HBO-Max de nieuwe en de oorspronkelijke inhoud, de bibliotheek van de klassieke film blijkt een even krachtige tekenen voor film liefhebbers popelen om de goedkope en gemakkelijke toegang tot enkele van de beste films ooit gemaakt. Een dergelijke film Rashomon van de legendarische Japanse filmmaker Akira Kurosawa, wiens werken inspireerde talloze West-aanpassingen, zoals De Prachtige Zeven. Met in de hoofdrol de ongeëvenaarde Toshiro Mifune, Rashomon is een psychologisch drama met meesterlijke verhalen en cinematografie die voor altijd heeft veranderd in de manier van Oost-en de Western films zijn gemaakt.

De Niet-Al-Te-Late Show Met Elmo

Na het maken van een deal met HBO in 2015, sesamstraat uitgebreid hoe veel inhoud die ze maken, en de verscheidenheid van inhoud als goed. Terwijl de privatisering van deze Amerikaanse instelling heeft helaas geleid tot nieuwe afleveringen worden beperkt tot de exclusieve HBO-inhoud, met een negen maanden duren voordat de inhoud hits het publiek, HBO-Max heeft nu tientallen seizoenen en duizenden klassieke en nieuwe afleveringen van sesamstraat.

Een van deze gloednieuwe shows van Sesame Street is De Niet-al-Te-Late Show Met Elmo, een laat-nacht-stijl talk show met het wereldwijde verschijnsel, de ene en enige Elmo, samen met zijn maatje Cookie Monster. Samen hebben ze plezier met spelen en moderne onderwerpen, interview beroemdheden, en in het algemeen zich in dezelfde merk van gezonde shenanigans zien we van oudsher volwassenen late-night talk show. Met deze krachtpatser van amusement voor de kinderen in haar portefeuille, HBO-Max is vreemd genoeg blijkt het een van de must-have voor streaming abonnementen voor gezinnen met kinderen.

Enkele van de grootste content op de genade van de grote en kleine schermen van Adult Swim op Turner Classic Movies, is nu beschikbaar om te streamen via HBO Max. U vindt hier ook andere populaire series als Friends, The Big Bang Theory, Spel van Tronen, en South Park. Vergeet niet om in de gaten te houden voor alle originele en derde-partij-inhoud nog steeds om te komen tot dit steeds verder uitbreiden streaming service.

LEES VERDER

  • “Wat om naar te Kijken op HBO-Max bij de Lancering
  • “Hoe te Verwijderen Windows 10 Mei 2020 Update
  • “Hoe kan ik Plex Samen Met Vrienden
  • “Hoe Watch Classic “Simpsons” in de Oorspronkelijke 4:3-Formaat op Disney+
  • “Hoe om TV te Kijken Met je Vrienden Via Hulu Kijken Partij