Vad man ska Titta på HBO Max vid Lanseringen

0
48
DANIEL CONSTANTE/Shutterstock

HBO har under nästan ett halvt århundrade att trycka på kuvertet när det kommer till slagkraftigt tv, filmer, och ursprungliga planeringen. Allt detta och mycket mer finns tillgängligt via HBO Max. Här är våra översta plockningar tillgängliga vid lanseringen.

Tråden

HBO är ansvarig för skapandet av vissa av grittiest och svåraste-att slå brottslighet dramer den lilla skärmen kan hantera. Kanske grittiest av dem alla är The Wire, en show som i Baltimore, Md. och är inspirerad av verkliga erfarenheter av David Simon, som tillbringat 12 år som skriver för the Baltimore Sun City-och Utflyktsdisk. Showen följer en Baltimore task force, de brottslingar som de eftersträvar, och de bra och dåliga killar på båda sidor.

The Fresh Prince of Bel-Air

Medan bitar av det här decenniet-att definiera en komediserie som har varit tillgängliga för streaming via tjänster som Amazon Prime, lanseringen av HBO Max är första gången som alla sex säsonger av The Fresh Prince of Bel-Air är tillgängliga via en enda streaming-tjänst. Förutom att lansera Will Smiths karriär, showen har lämnat ett outplånligt märke på pop-kultur.

Öppnas av en av de mest berömda TV-show tema låtar på senare historia (som består av Smith och Quincy Jones), varje avsnitt skildrar kamp och framgångar på en ung svart man plötsligt tas in från fattigdom av hans Philadephia hem till rikedom och sociala sedvänjorna i sin Bel-Air släktingar, Banker familj.

Läkare Som

Det är en av de mest populära science fiction visar löpning idag och har varit i produktion i över fem decennier. Medan HBO-Max omfattar inte de allra flesta Läkare Som som sprang mellan 1963 och 1989, det gör slutligen befästa den nya serien som har funnits sedan dess starta under 2005.

Om du är ett fan av att köra ner en serie av korridorer bort från monstret i veckan medan du njuter av udda karaktärer och resor till fjärran framtid och avlägsna förflutna, allt insvept i omväxlande slöja av mystik, skräck, action och äventyr, så finns det inget bättre än Doctor Who. Showen följer en galen mänskliga-liknande utomjording som stal en skranglig time machine som är fast i form av en gammal engelsk polis rutan. De främmande arterna kan regenerera och hittade sällan utan minst en kamrat vid sin sida och flera fiender allt omkring dem. Samtidigt som det är för närvarande oklart när nästa säsong kommer fram på HBO Max, kan du hitta en nästan oändlig ström av hetsätning-värdig innehåll i sin första 11 säsonger.

David Bowie: De Senaste Fem Åren

Förutom ursprungliga dramer, HBO har alltid varit kända för sin tankeväckande, djup-dykning dokumentärer, och David Bowie: De Senaste Fem Åren är inte annorlunda. David Bowie är en av de största och mest hela tiden utvecklas musiker för att nåden planet, och hans död i 2016 lämnade ett tomrum som aldrig kan fyllas. Denna ursprungliga HBO dokumentär undersöker Bowie arbete på hans två senaste album, Nästa Dag och Blackstar, allt medan du ritar vacker kontrast på konstnärens liv genom intervjuer med vänner och samarbetspartners.

Watchmen

Tar lite inspiration från den ursprungliga serien classic skriven av Alan Moore, Watchmen använder Tulsa ras massakern av 1921 som en historisk bakgrund för en brutal se in i en framtid där polisen maskerade myndigheterna hotade av en vit-makt och demokrati. Den första säsongen av nio avsnitt gräver i teman som makt, ras, och vigilantism, alla utan att kräva några förkunskaper i källmaterialet.

Den mörk, våldsam superhjälte drama har en passande soundtrack som består av Trent Reznor och Atticus Ross från Nine Inch Nails. Medan inga andra säsongen har bekräftat att detta är ett erbjudande som lyckligtvis fristående som sin egen komplett historia.

Singin’ in the Rain

Erbjuder mer än bara HBO: s ursprungliga filmer, HBO Max erbjuder ett stort urval av nya och klassiska innehållet genom partnerskap med enheter som ägs av Warner Bros som TCM. I själva verket, med den kommande tillägg av en massiv mängd av top-notch filmer från Criterion Collection, HBO Max kommer säkert att bli en måste-ha abonnemang för film aficionados.

Inte bara en av de största musikaler av alla, men samtidigt en av de största Hollywood-filmerna som någonsin har gjorts, Singin’ in the Rain använder gång-i-en-tid-stjärniga ström från Gene Kelly, Debbie Reynolds, och Donald O ‘ Connor för att ge enastående underhållning med sång och dans. All denna talang glatt spelar på mycket djupare teman av hur sådan underhållning är gjort som det är gjort av, och avgiftsbelagda tar på skaparen och konsumenten lika.

Batman: The Killing Joke

För Batfans, vi rekommenderar en av de mest inflytelserika historier om bra deckare någonsin sagt: Batman: The Killing Joke av Alan Moore. Både HBO och DC Comics vila bekvämt under den överdimensionerade media paraply som Warner Bros, det belopp som av Batman innehåll som finns på HBO Max har gett världens största detektiv hans egen sida på webbplatsen.

Affleck, Clooney, Kilmer, Keaton, Väst, och viktigast av allt Conroy är alla passar upp och redo för lite tajt läder åtgärder; Bale är den enda större Wayne saknas från innehållet på HBO Max. Oavsett om du tittar på LEGO Batman film med barnen, eller bara törstar efter några tragiska Batnips med verkligt enastående Batman & Robin, det är ganska svårt att hitta denna mycket hög kvalitet Batcontent på en enda Batservice.

Min Granne Totoro

Studio Ghibli har spenderat årtionden med att skapa några av de mest vackra och effektfulla animerad långfilm för barn och vuxna under ledning av visionära regissörer som Hayao Miyazaki och Isao Takahata. Tyvärr har inte alla Ghibli-filmen visas på HBO Max. Men med nästan två dussin titlar tillgängliga vid lanseringen, det är gott att förtrolla dina ögon och spänningen ditt hjärta.

Min Granne Totoro är en av de mest kända Ghibli filmer, och gör ett bra jobb att fånga en lugnande och uppfriskande anda som många av oss kan använda vid denna tid. Du kan hitta alla Ghibli innehåll som finns på HBO Max genom att logga in på ditt konto och söka efter “Ghibli.”

Rashomon

Så attraktiv som HBO Max ‘ s nya och ursprungliga innehåll, dess bibliotek av klassiska filmer har visat sig vara ett lika kraftfullt dra för film älskare ivriga att få billig och enkel tillgång till några av de största filmerna som någonsin har gjorts. En sådan film är Rashomon från den legendariska Japanska auteur Akira Kurosawa, vars verk inspirerat otaliga Västra anpassningar som The Magnificent Seven. Med oöverträffad Toshiro Mifune, Rashomon är ett psykologiskt drama med mästerligt berättande och film som för alltid har förändrat sätt Eastern och Western-filmer är gjorda.

Den Inte-Too-Late Show Med Elmo

Efter att ha gjort en deal med HBO 2015, Sesame Street har expanderat hur mycket innehåll de skapar, och de olika typer av innehåll också. Medan privatiseringen av det Amerikanska institutet har tyvärr lett till att nya avsnitt begränsas till exklusiva HBO innehåll, med en nio-månaders fördröjning innan innehåll som träffar allmänheten, HBO Max nu har massor av säsonger och tusentals klassiker och nya avsnitt av Sesame Street.

En av dessa var helt nya serier från Sesame Street är Den Inte-Too-Late Show Med Elmo, en sen natt-stil talk show med den globala fenomen, en och endast Elmo, tillsammans med hans kompis Cookie Monster. Tillsammans har de kul med spel och moderna ämnen, intervjua kändisar, och i allmänhet njuta i samma märke av hälsosamma spektakel vi se från traditionellt vuxen-orienterad sena talkshows. Med detta kraftpaket med underhållning för barnen i sin portfölj, HBO Max är märkligt nog visar sig vara en av de måste-ha-streaming-abonnemang för familjer med barn.

Några av de största innehåll för att nåden stora och små skärmar, från Adult Swim till Turner Classic Movies, finns nu att streama via HBO Max. Du kan också hitta andra populära serier som Vänner, Big Bang-Teorin, Game of Thrones, och South Park. Glöm inte att hålla ett öga ut för hela den ursprungliga och innehåll från tredje part fortfarande att komma till denna ständigt växande streaming-tjänst.

LÄS NÄSTA

  • “Vad att Titta på HBO Max vid Lanseringen
  • “Hur att Avinstallera Windows 10 Maj 2020 Uppdatering
  • “Hur att Titta på Plex Tillsammans Med Vänner
  • “Hur att Titta på Klassiska “Simpsons” i Original 4:3-Format på Disney+
  • “Hur att Titta på TV med Vänner Med Hjälp av Hulu Titta på Fest