Philips Hue TV Sync Box Senaste Uppdatering Lägger till Kontroller Röst

0
53

Beteckna, företaget bakom Philips smart hem varumärke har en ny funktion för sin Nyans TV sync box—röst kontroller. Innan, om du ville enheten ska slås på, av, eller ändra lägen, du behövs för att få ut telefonen för att kontrollera det. Nu kan du be Google, Alexa, eller Siri för att göra förändringar för dig.

Philips Hue Sync box är en nyhet lyx i smarta hem världen. Anslut den till din TV eller andra HDMI-enheter (högst fyra totalt), och det kommer att synkronisera din Philips Hue-lampor med vad du tittar på. Med hjälp av data från video, färgerna i ditt ljus kommer att synkronisera med ditt visa eller film för att lägga till en mer dramatisk känsla.

Beteckna lovade att det skulle lägga röst kontrollerar att lådan senare i år tillbaka i januari, och det verkar som att tid är nu. Du behöver för att ansluta din Nyans TV sync rutan till ditt Google-eller Alexa-konto, men när du gör det, kan du stänga rutan på och av, ändra lägen, eller starta och stoppa en light-funktionen.

Det är inte bara rösten kontroller, antingen för att uppdateringen kan du också styra sync låda med ir-fjärrkontroller och Logitech Harmony-fjärrkontroller. Så nu har du flera bekväma alternativ att välja. Du kommer fortfarande att använda box-appen för att konfigurera hur fjärrkontroller arbete, men efter det, du kan praktiskt taget dike telefonen kontroll.

via Engadget