Maak Je Eigen TARDIS Met Nog Meer Gratis Dingen Van ‘Doctor Who’

0
48
Titan Comics

Als uw idee van een verblijf in huis brengt Totaal En Radicaal Rijden In de Ruimte, dan hebben we goed nieuws voor je. De fijne mensen bij de BBC zijn het uitdelen van nog meer gratis Arts Die spullen, waaronder een gratis uitgave van Titan Comics. Deze keer krijg je een gratis Vierde Arts comic, maar dat is niet alles, je kan grijpen.

In de laatste aflevering van de Review Geek en de Dokter Die, vertelden we u over het Verblijf in de TARDIS initiatief dat uitgedeeld gratis comics, audio drama ‘ s, en nog veel meer. Nou, het initiatief soldaten op in een andere week, en zijn er nieuwe gratis aanbod voor het oprapen.

Deze keer rond, je kan grijpen de eerste uitgave van de Titanen Comic Vierde Arts-serie, dit keer met meer jelly baby ‘ s. U kunt ook luisteren naar een gratis audio drama genaamd Verschroeide Aarde in de hoofdrol de Derde Arts en Sarah Jane Smith over YouTube.

Als u op zoek bent naar een Arts Die thema activiteiten om u te vermaken uw kinderen (of laten we eerlijk zijn jezelf), je hebt veel wibbly wankele timey wimey opties. Er is een “maak je eigen papier Tardis” kit die plooien langs de stippellijnen. U kunt ook plezier hebben met een kruiswoordpuzzel, een snelle doolhof, en een Dertiende Arts kleurplaat.

En dan aan de Arts Die: Lockdown YouTube-kanaal, vindt u een fantastische crossover verhaal met alle veertien (het tellen van de Oorlog Arts) Artsen. Het is een leuke manier om de tijd te doden, dus niet te missen.

via de Arts Die