Hva Er Amazon Kindle Cloud Reader Og Hvordan Du Bruker Den

0
93

Når folk flest hører navnet “Kindle” de mest sannsynlig tenke på Amazon er vanligvis utmerket utvalg av E-blekk lesing enheter. Imidlertid, sannheten er at Kindle er faktisk et økosystem av tjenester og enheter. Med populariteten til smarttelefoner og nettbrett, er det lite sannsynlig at mange mennesker kommer til å kjøpe dedikert e-lesere med mindre de trenger den spesifikke fordeler som elektronisk papir tilbyr.

Sikker, kan du bare bruke Kindle-appen på et nettbrett eller en smarttelefon for å få tilgang til samlingen, men takk til Kindle Cloud Reader, kan du få tilgang til all din Kindle bøker fra enhver enhet som har en kompatibel nettleser.

Hva Er Amazon Kindle Cloud Reader, Egentlig?

Amazon Kindle Cloud Reader app er en avansert web app som vil kjøre inne i en hvilken som helst kompatibel nettleser. Amazon anbefaler det for alle som ikke har en Kindle-enheten eller Kindle app på enheten. Det kommer til å kutte ut Android-og iOS-brukere, siden Kindle-appen er tilgjengelig direkte på disse operativsystemene.

For det meste, Kindle Cloud Reader-appen kan du gjøre ganske mye alt du vil gjøre på Kindle-enheten eller i appen. Du kan se hele biblioteket, lest noen av bøkene dine og se noen notater eller merker som har vært i en bestemt bok. Du kan også fint justere skriftstørrelse, marger, farger og de fleste av de tingene du forventer fra en anstendig ebok-leser program.

Nettleser Kompatibilitet

Hvis du kjører en nyere versjon av Chrome, Firefox, Edge eller Safari, så Amazon Cloud Reader skal fungere helt fint.Det er også fungerte perfekt på iPad-versjonen av Safari for oss, men Android-versjonen av Chrome bare omdirigert oss til Amazon Kindle nettstedet.

Det eneste stedet dette kan virkelig være et problem er hvis du bruker en enhet som ikke lenger mottar leser oppdateringer. I så fall bør du ikke være tilgang til internett med det i første omgang!

Det Beste Amazon Kindle Cloud Reader-Appen Bruke Tilfeller

Siden bare om alle har en smarttelefon i disse dager, hva er poenget med Kindle Cloud Reader-app? Det er faktisk fortsatt en ganske relevant tjeneste, og det er mange enheter som ikke har mobil-apper, men fortsatt gjøre ganske anstendig lesing enheter.

Den første og mest åpenbare kandidatene er bærbare datamaskiner. I disse dager skillelinjen mellom ultraportable bærbare datamaskiner og nettbrett krymper raskt. Det er også nettbrett som kjører Windows 10, snarere enn Android eller iOS. Cloud Reader gjør det mulig å lese Kindle samling på disse enhetene.

Det er også nok av gode grunner til å ønske den allsidigheten av nettleser-basert lesing. Ved hjelp av en Windows, macOS eller Linux-datamaskin gir deg tilgang til alle slags viktige evner. Først av alt, du kan bruke stort format eller spesialisert skjermenheter. Du kan selv lese bøker på en stor TV, hvis du bruker en hjemmekino-PC eller en annen datamaskin som er koblet til din flatskjerm.

Dette kan være spesielt viktig når det kommer til tilgjengelighet programmer. Noen mennesker har oppsett som, for eksempel, fungerer bare i Windows. Kindle Cloud Reader åpner opp for alle slags muligheter fordi det gjør Kindle-tjenesten tilgjengelig i et stort utvalg av datamaskiner.

Hvordan Til Å Bruke Amazon Cloud Reader App

Bruker Amazon Cloud Reader er utrolig enkel. Hvis du kan åpne en nettleser og skriv inn en adresse, du er ganske mye det. Først, gå til https://read.amazon.com/.

Hvis du ikke allerede er logget inn på din Amazon-konto, vil du bli bedt om å gjøre det første. Deretter, du bør være på biblioteket skjermen.

Her kan du se din samling av bøker, kjøpt på Amazon Kindle store. Det er nok av muligheter til å spille med på bibliotek-skjermen. Du kan endre displayet stil av bøker. Ordne dem etter forfatter, tittel eller hvor nylig du har lest dem. Det er bare en strømlinjeformet sett av grunnleggende funksjoner for å få deg som leser så enkelt som mulig.

Når du har plukket den boken du vil lese, i dette tilfellet Renegade Spy av vår egen Mark O ‘ Neill, flere alternativer åpne opp.

Du vil merke at det verktøylinjer skjule seg når du leser, men du kan bare flytte musepekeren til å bringe dem tilbake.

Når som helst, kan du klikke på disse to pilene for å snu siden.

Med verktøylinjer ut, kan du hoppe til en hvilken som helst side ved å bruke fremdriftslinje nederst på skjermen.

Den øverste verktøylinjen har massevis av nyttige ting også. På venstre side, vil du se den “Bibliotek” – knappen. Som du kanskje forventer, dette tar deg tilbake til biblioteket!

Til høyre for Bibliotek-knappen, vil du se et ikon som ser ut som en åpen bok. Hvis du klikker på den vil du få tilgang til boken meny som lar deg hoppe til dekselet, innholdsfortegnelse, begynnelsen eller en bestemt plassering i boka.

Neste opp er “innstillinger”, der du kan endre farger og tekst størrelse. Marginer kan bli forskjøvet som kan stil med tekst-kolonne du foretrekker.

De øvrige kontrollene er ganske grei. Bokmerke-knappen brukes til å slå bokmerke på eller av for den gjeldende siden.

Ved siden av det, vil du finne en knapp som veksler notater på eller av. Apropos, du kan legge til et notat til boken din ved ganske enkelt å fremheve noen av tekst.

Den siste knappen synkroniserer din Amazon Cloud Reader-appen til lengst siden lese i denne boken på tvers av alle enheter.

Det er ganske mye alt du trenger å vite for å bruke Amazon Kindle Cloud Reader. Det er bare én viktig funksjon for å dekke offline lesing.

Offline Lesing

Hva bruker er en bok du ikke kan lese hvor som helst? Hvis du bruker en Kindle-enheten eller en av de mobile apps, du kan laste ned e-bøker til lokal lagring og lese dem om du har en internett-tilkobling eller ikke.

Den gode nyheten er at Amazon har tenkt på dette. Kindle Cloud Reader-appen har to viktigste knappene i biblioteket: “Skyen” og “Ned”.

Første gang du klikker på “Lastet ned”, vil du bli bedt om å aktivere nedlasting.

Når du har gjort det mulig for nettleseren, vil du ha tilgang til dine bøker hvor som helst, med eller uten internett!

Å Lese Med Hodet I Skyene

Nå som du vet hvordan du bruker Kindle Cloud Reader app, er det ingen grunn til å komme bak på å lese nå uansett hvilke enheter du har med deg. Om du ønsker å krølle opp med en bærbar pc på hotellet seng eller ønsker å lese høyt i klassen fra en projektor, Cloud Reader vil mest sannsynlig gjøre det mulig.