Hur att Titta på TV med Vänner Med Hjälp av Hulu Titta på Fest

0
51

Om du missar håller titta på fester med dina vänner som inte kunde följa med dig i person, kan du använda Hulu Titta Part har att samla in upp till sju vänner tillsammans runt en synkroniserad video feed.

Till skillnad från Netflix, som endast kan delas via webbläsare från tredje part extension som heter Netflix Fest, Hulu nya funktionen är inbyggd i plattformen. Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig på ad-gratis planer. Enligt Hulu, klockan Fest funktion är avsedd för personer 18 år och äldre. Alla som vill titta på måste ha sina egna ad-fri Hulu planera och använda Hulu webbplats.

Inte varje del av innehållet på Hulu kan använda den här funktionen. För att ta reda på om en film eller TV-show stöder Titta på Fest (och för att få festen), navigera till “Detaljer” – sida för den video du vill titta på.

Om en video kan använda den Titta på Fest har, ser du en ikon som påminner om tre människor och en play-knappen till höger om den vanliga play-knappen. Klicka på den här knappen och bekräfta sedan din ålder i popup-att börja festen.

Om du inte ser denna knapp, antingen en video som inte har stöd för denna funktion eller om du inte har en ad-fri Hulu plan. Vid release, detta fungerar endast med ad-fri Hulu planer.

När klockan Part har startat, kommer du att se en länk i mitten av skärmen så att du kan dela den med vem som helst som vill delta. Skicka den till alla de personer som du vill titta på video med.

När alla är redo att gå, klicka på “Start Fest” och videon kommer att börja spela. Det kommer att hålla i synk för alla på bild.

Hulu är den första stora streaming företaget att släppa en inbyggd officiella funktionen för att titta på med vänner. Denna funktion gör att dela med dina vänner enklare än någonsin, även om Hulu: s finstilta inte hålla konto innehavare är ansvarig för eventuellt missbruk eller oönskade kommersialisering av sin produkt med hjälp av den här funktionen.

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Avinstallera Windows 10 Maj 2020 Uppdatering
  • “Hur att Titta på Plex Tillsammans Med Vänner
  • “Hur att Titta på Klassiska “Simpsons” i Original 4:3-Format på Disney+
  • “Hur att Titta på TV med Vänner Med Hjälp av Hulu Titta på Fest
  • “Hur Pin-kod Text och Bilder till Windows 10 Klippbord Historia