Hur att Titta på Plex Tillsammans Med Vänner

0
56

Plex har alltid varit i framkant av media sharing teknik för massorna, och sin nya Klocka Tillsammans funktion gör det enklare än någonsin att titta på filmer och TV med dina vänner och familj runt om i världen.

Plex är att tillhandahålla denna funktion gratis för alla att använda den populära Plex media server, inklusive personer med gratis konton. Titta Tillsammans är för närvarande endast tillgängligt för Android, iPad och iPhone samt Android-TV och Apple TV. Du kan bjuda in så många människor som använder Titta på Tillsammans som din media server kan normalt hanterar.

Att dela ditt innehåll eller Plex egen gratis innehåll med någon med en gratis Plex konto, starta genom att trycka på de tre punkterna bredvid någon episod eller film och välja “Titta på Tillsammans.”

På följande skärm väljer du vilken av dina Plex vänner du vill ha med dig. Om dina vänner eller familj inte är med på denna lista, se till att de skapar en gratis Plex konto så att du kan använda deras e-postadress för att lägga till dem som en vän. När du är redo att gå vidare, tryck på “Klar” i det övre högra hörnet.

Plex kommer att ge ditt konto lite tid att buffra innehållet. Du kan se alla som du har bjudit in till höger. När du är redo att komma igång, tryck på “Start”.

När spelet börjar, kan du styra ditt innehåll som normala, medan du tittar på vilka som har bjudits in och har gått på den högra. Plex kommer att hålla video i sync för alla att titta på. Om du vill bjuda in ytterligare personer, som du behöver för att avsluta den aktuella sessionen och starta den här processen igen.

Om du väljer att lämna en session, kan du återuppta det från din startskärmen på samma enhet eller en annan.

Plex erbjuder redan ett brett utbud av gratis filmer och TV-program som du kan strömma. Tillägg av Titta på Tillsammans gör det enklare än någonsin att verkligen dela dessa upplevelser med din familj och vänner.

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Avinstallera Windows 10 Maj 2020 Uppdatering
  • “Hur att Titta på Plex Tillsammans Med Vänner
  • “Hur att Titta på Klassiska “Simpsons” i Original 4:3-Format på Disney+
  • “Hur att Titta på TV med Vänner Med Hjälp av Hulu Titta på Fest
  • “Hur Pin-kod Text och Bilder till Windows 10 Klippbord Historia