Hur att Titta på Klassiska “Simpsons” i Original 4:3-Format på Disney+

0
46

I ett försök att modernisera den klassiska Simpsons-avsnitt, Disney+ beskurna 4:3 episoder ner till 16:9. På så många visuella skämt var klipp ut. Tack och lov, Disney nu kan du titta på i de ursprungliga proportionerna, men du måste inaktivera en funktion för att visa den ursprungliga format.

Tweet inbäddad nedan visar ett exempel på några av visuell humor som var förlorat när Disney+ remastered klassiska Simpsons-avsnitt:

Som tidigare nämnts, du kommer att behöva för att inaktivera Disney ‘ +’s remastrad version av Simpsons innan du kan titta på avsnitten i det klassiska 4:3-bildförhållande. Tack och lov, detta kan göras från din dator eller Disney+ app på din smartphone eller tablett.

Börja med att besöka Disney ‘ +’s webbplats eller genom att öppna för streaming-tjänsten app på din iPhone, iPad eller Android-enhet. Från startsidan sök efter “The Simpsons” eller rulla ner och välj visa.

Nästa, tryck på “Info” – fliken finns ovanför listan med tillgängliga avsnitt.

Klicka eller tryck på växla till nästa “Remastrad Bildförhållande”) för att inaktivera funktionen.

En “Ursprunglig form” meddelande kommer att dyka upp från botten av skärmen för att låta dig veta att du har stängt av remastered 16:9 widescreen-format och kommer nu att kunna strömma klassiska Simpsons-avsnitt på det sätt de var avsedda för.

Gå tillbaka till “Avsnitt” – fliken och väljer en episod från en av de första 20 säsonger för att titta på Simpsons i 4:3-bildförhållande.

RELATERAT: Hur att Ladda ner Disney+ Filmer och TV-program att Titta Offline

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Avinstallera Windows 10 Maj 2020 Uppdatering
  • “Hur att Titta på Plex Tillsammans Med Vänner
  • “Hur att Titta på Klassiska “Simpsons” i Original 4:3-Format på Disney+
  • “Hur att Titta på TV med Vänner Med Hjälp av Hulu Titta på Fest
  • “Hur Pin-kod Text och Bilder till Windows 10 Klippbord Historia