Hoe Kijken Plex Samen Met Vrienden

0
48

Plex heeft altijd in de voorhoede van de media sharing-technologie voor de massa, en haar nieuwe Horloge Samen functie maakt het gemakkelijker dan ooit de films en TV met uw vrienden en familie over de hele wereld.

Plex is het verstrekken van deze functie is gratis voor iedereen met behulp van de populaire Plex media server, inclusief die met de gratis accounts. Bekijk Samen is momenteel alleen beschikbaar op Android, iPad en iPhone-apparaten en Android-TV en Apple TV. U kunt zoveel mensen uitnodigen met Kijken naar Elkaar als je media server normaal kan verwerken.

Delen van uw inhoud of Plex eigen gratis content met iedereen met een gratis Plex account, start u door op de drie puntjes naast een aflevering of film en het selecteren van “Horloge Samen.”

Op het volgende scherm kiest u welke van uw Plex vrienden je wilt om mee te doen. Als uw vrienden of familie niet op deze lijst, zorg ervoor dat ze maak een gratis Plex-account, zodat u kunt gebruik maken van hun e-mail adres in om ze toe te voegen als vriend. Wanneer u klaar bent om verder te gaan, tik op “Ok” in de rechter bovenhoek.

Plex geeft uw account wat tijd om de content bufferen. Je kan iedereen zien die u hebt uitgenodigd aan de rechterkant. Wanneer u bent klaar voor de show begon, druk op “Start”.

Wanneer het spel begint, kunt u de controle van uw inhoud als normaal, terwijl weergeven wie anders is uitgenodigd en heeft deelgenomen aan de rechterkant. Plex zal de video in sync voor iedereen te kijken. Als u wilt extra mensen uitnodigen, moet u het einde van de huidige sessie en begint dit proces opnieuw.

Als u ervoor kiest om te vertrekken van een sessie, kunt u het hervatten van uw Home-scherm op het apparaat of een ander.

Plex al biedt een uitgebreide selectie van gratis films en TV-shows die u kunt streamen. De toevoeging van Kijken Samen maakt het gemakkelijker dan ooit om echt deze ervaringen delen met uw familie en vrienden.

LEES VERDER

  • “Hoe te Verwijderen Windows 10 Mei 2020 Update
  • “Hoe kan ik Plex Samen Met Vrienden
  • “Hoe Watch Classic “Simpsons” in de Oorspronkelijke 4:3-Formaat op Disney+
  • “Hoe om TV te Kijken Met je Vrienden Via Hulu Kijken Partij
  • “Hoe Pin Tekst en Afbeeldingen op het Windows-10 Klembord Geschiedenis