Hoe Kijken Klassieke “Simpsons” in de Oorspronkelijke 4:3-Formaat op Disney+

0
49

In een poging om de modernisering van klassieke Simpsons-afleveringen, Disney+ bijgesneden 4:3 afleveringen omlaag naar 16:9. Daarbij tal van visuele grappen waren uitgesneden. Gelukkig, Disney kunt u nu bekijken in de originele aspect ratio, maar je moet uitschakelen om de oorspronkelijke indeling.

De embedded tweet hieronder ziet u een voorbeeld van enkele van de visuele humor die verloren is gegaan bij de Disney+ geremasterde klassieke Simpsons-afleveringen:

Zoals eerder vermeld, je gaat nodig hebben om te schakelen Disney’s geremasterde versie van De Simpsons voordat je kunt kijken naar afleveringen in de klassieke 4:3 aspect ratio. Gelukkig, dit kan worden gedaan vanaf uw computer of de Disney+ app op je smartphone of tablet.

Beginnen met een bezoek aan Disney’s website of het openen van de streaming service van de app op uw iPhone, iPad of Android-apparaat. In het startscherm op zoek naar “The Simpsons” of scroll naar beneden en selecteer de toon.

Vervolgens tikt u op de “Details” tab te vinden boven aan de lijst van beschikbare episodes.

Klik of tik op de schakelaar naast “Remastered Aspect Ratio” om de functie uit te schakelen.

Een “Origineel Formaat” verschijnt er een pop-up van de onderkant van het scherm om u te laten weten dat u hebt uitgeschakeld de geremasterde 16:9 breedbeeld formaat en zal nu in staat zijn om te streamen klassieke Simpsons afleveringen van de manier waarop ze bedoeld waren.

Ga terug naar de “Afleveringen” tabblad en selecteert u een aflevering van een van de eerste 20 seizoenen om te kijken naar De Simpsons in de 4:3 aspect ratio.

GERELATEERD: Hoe te Downloaden Disney+ Films en TV-Shows te Kijken Offline

LEES VERDER

  • “Hoe te Verwijderen Windows 10 Mei 2020 Update
  • “Hoe kan ik Plex Samen Met Vrienden
  • “Hoe Watch Classic “Simpsons” in de Oorspronkelijke 4:3-Formaat op Disney+
  • “Hoe om TV te Kijken Met je Vrienden Via Hulu Kijken Partij
  • “Hoe Pin Tekst en Afbeeldingen op het Windows-10 Klembord Geschiedenis