Gör Din Egen TARDIS Med Ännu Mer Gratis Saker Från “Doctor Who’

0
53
Titan Serier

Om din idé om att stanna hemma innebär Helt Och Radikalt Drivande I Rymden, då har vi goda nyheter för dig. Fint folk på BBC är att dela ut ännu fler gratis Läkare Som saker, bland annat gratis nummer av Titan Serier. Denna gång kommer du få ett gratis Fjärde Läkare är komisk, men det är inte allt du kan ta.

I det sista avsnittet av den Översyn som Nörd och Läkare Som vi berättade för dig om du Bor i TARDIS initiativ som delas ut gratis serier, ljud-dramer, och mer. Tja, initiativ soldater på i en vecka, och det finns nya gratis-erbjudanden på spel.

Den här gången kan du ta den första frågan från Titans Komiska Fjärde Läkare serien, denna gång med mer jelly babies. Du kan också lyssna på en audioguide-dramat dubbade Brända Jorden med Tredje Läkare och Sarah Jane Smith över dig YouTube.

Om du letar efter några Läkare Som tema och aktiviteter för att underhålla dina barn (eller låt oss vara ärliga själv), du har gott om wibbly vinglig timey wimey alternativ. Det är en “gör ditt eget papper Tardis” kit som fälls upp längs de streckade linjerna. Du kan också ha kul med ett korsord, en snabb labyrint, och en Trettonde Läkare målarbok.

Och över på Doctor Who: Låsning YouTube-kanal hittar du en fantastisk crossover historien med alla fjorton (räkna Kriget Läkare) Läkare. Det är ett underhållande sätt att fördriva tiden, så missa inte det.

via Läkare Som