Epic Games Store Geeft een Afstand van ‘Borderlands 2’ en De ‘Pre-Vervolg’ Deze Week

0
54
2K/Versnellingsbak

De hits blijven komen op de Epische Spel op te Slaan, en ze kosten niet een cent. Na het doden van zijn servers voor bijna een hele dag door het geven van Grand Theft Auto V en de aankondiging van een nieuwe freebie collectie van Samurai Showdown Shodown games, Epic is het weggeven van een van deze generatie een van de meest geliefde looter-shooters. Oh, en ook De Pre-Vervolg.

Geen twee manieren omheen: Borderlands 2 is zeker de bulk van 2K ‘ s “De Knappe Collectie,” en het was erg geliefd bij de lancering in 2012. Het is een vervolg op de Versnellingsbak is “looter-shooter” Borderlands, dat zich mengt een sarcastische Mad Max-meets-sci-fi verhaal met een stevige FPS mechanica een obsessie op gerandomiseerde loot denken aan Diablo. Het vervolg ups de inzet met meer diverse klassen, levels en wapens, en een verhaallijn die nog veel meer boeiende, voornamelijk als gevolg van de uitstekende prestaties van roosters schurk Handsome Jack.

Borderlands: De Pre-Vervolg is het derde spel in de reeks (dat is een ander beest geheel van Borderlands 3), en het maakt gebruik van dezelfde engine en mechanica-2. Maar het werd ontwikkeld door een andere studio, 2K Australia, en het toont. Ondanks de nieuwheid van de maan instelling met lage zwaartekracht en zuurstof tanks, het verhaal tussen de eerste en de tweede game is minder boeiend, en de missies vasthoudende snel.

Nog steeds kan je niet verslaan gratis, en alle post-launch content (DLC missies en extra outfits) zijn inbegrepen voor beide games. Je hebt een Windows-computer om het spel te spelen, maar je kunt beweren dat het online via de Epische Winkel op de website. Eens beweerde, het spel is gratis te spelen via uw Epische account op elk gewenst moment. De aanbieding is beschikbaar voor de volgende week.