Wat Willen Winkelen? Interessante Producten Voor Goedkope

0
48

Willen is één van de grootste online shopping platforms in de wereld, maar het heeft een wat dubieuze reputatie. Wat is precies Wilt winkelen en kun je eigenlijk je interessante producten zonder te verbranden?

We proberen antwoord te geven op deze vragen en meer. We gaan om iets te kopen, zodat je niet hoeft te doen.

Is Wens een Scam?

Laten we heel duidelijk zijn hier: de Wish.com de website is niet een oplichterij. Wens is een legitiem bedrijf en e-commerce platform. Dit betekent dat:

 1. U kunt een kopen met vertrouwen tegemoet.
 2. U krijgt uw product (uiteindelijk).
 3. U kunt het product terugsturen en geld terugkrijgen.

In andere woorden, Wilt winkelen is, algemeen gesproken, niet anders dan het kopen van een platform, zoals Amazon. Echter, het heeft veel van dezelfde tekortkomingen als Amazon en, in feite, ze worden versterkt dankzij het unieke business model Wilt gebruikt.

Als je begrijpt wat Wilt winkelen is alles over, het kan een mooie geweldige plek om te winkelen. Als je in blind, er kan best een paar harde lessen te leren.

Platforms als Amazon hebben veel van derden verkopers die producten via Amazon. Echter, Amazon is vooral bekend voor de aanschaf, opslag en verkoop van producten direct, dat is waarom het heeft een enorme magazijnen vol met mensen, robots en goodies. Het is een van de redenen kunt u iets bestellen van Amazon vandaag en morgen.

Willen is niet zo. De producten die u vermeld zijn in wezen al van onafhankelijke verkopers, meestal de werkelijke fabrikant van het product of iemand die heel dicht bij. Dit is grotendeels waarom Willen verkoopt producten voor zo weinig geld – de tussenpersonen zijn verwijderd.

Dat betekent niet dat de producten zichzelf legitiem zijn of goede kwaliteit echter wel. Wilt verkoopt veel goedkope rommel. Natuurlijk, u vindt er tal van goedkope rommel op elk platform, maar Wilt de markt en business model trekt veel van. Je moet ook heel voorzichtig zijn als het gaat om counterfeit producten, iets bespreken we in meer detail kort.

Wilt Winkelen Is Niet Voor De Gevoelige Shoppers

Voordat we verder gaan, het is heel belangrijk dat u weet Wens lijkt uit te oefenen geen controle op de producten die u zult zien. We waren getroffen, met expliciete product beelden die duidelijk behoorde in een volwassen categorie recht uit de vleermuis, browsen door middel van de producten.

Dit is niet het einde van de wereld zelf, maar als je een gevoelige persoon, wilt u misschien om te voorkomen dat de site sinds je kon zien wat expliciete beelden zonder waarschuwing. Wij zijn zeker niet aan te raden dat je laat kinderen op Willen. Als je goed met het zien van de oneven ondeugende foto, dan laten we gaan.

Die Willen Het Winkelen Voor?

De mensen achter Wilt hebben jarenlang verzamelen van economische gegevens. Ze zijn op zoek naar wat mensen te besteden, wat voor soort producten die zij nodig hebben en wie hij kan aanspreken. Kijkend door de product selectie onszelf, denken we Willen het beste is voor mensen die::

 • Goedkope producten die de fundamentele taak.
 • Echte koopjes op producten die zijn duurder dan elders.
 • Vreemd, interessant of anderszins unieke spullen die je nergens anders zult vinden.

Dus laten we eens kijken naar het proces van het kopen van iets op Wilt.

Aanmelden

We hebben ondertekend met behulp van de Google-account en alles ging vrij soepel. Binnen enkele seconden onze account werd gemaakt en we konden het toevoegen van producten aan de winkelwagen. Echter, opgemerkt moet worden dat bij het afrekenen van onze rekening werd gezet in afwachting van verificatie van de identiteit.

Dit betrof het verzenden Wilt u een scan van onze regering ID. We hebben geen idee of dit was gewoon een willekeurige controle, of dat dit gebeurt bij elke nieuwe klant. Echter, dit is iets wat andere sites hebben gedaan in het verleden als een vorm van fraude te voorkomen, het is dus niet ongewoon. De rekening werd ontgrendeld ongeveer vijf dagen na de schepping en we konden eindelijk je Wilt winkelen.

Het Vinden Van Producten

Het is niet onmiddellijk duidelijk wanneer u op de home pagina van de Wens hoe je precies bedoeld om iets te vinden. De truc is, dat we hebben gevonden, is door te klikken op “Merken” die zal onthullen een meer traditionele categorieën en merk secties om u te helpen vinden wat u zoekt.

Kijk ook uit voor “gecontroleerd” merk secties. Deze zijn gegarandeerd real-deal-producten door de Wensen. De stroom van producten die je raken op de homepage minder dan nuttig.

De Product Selectie

Dit is misschien wel het meest belangrijke aspect van het shoppen op de website. Het maakt niet uit hoe goed de Wens website werkt, wat echt belangrijk is, is of er iets te bieden dat u daadwerkelijk wilt kopen.

Aan de ene kant is dit natuurlijk betekent dat elke persoon zal te vinden zijn op verschillende niveaus van waarde bij het bladeren door de producten op Wilt. De meeste van de producten die we zagen tijdens het surfen op de site waren, eerlijk gezegd, goedkope, junk-mail of beide. Er was echter ook tal van interessante dingen met goede ervaringen. Zo schilder niet de hele catalogus met dezelfde kwast!

Met De Wens Het Beleid Van De Terugkeer

[Kapotte Telefoon]

Zoals bij iedere andere legitieme online shopping platform, Wens heeft een uitgebreid beleid van de terugkeer. Het is zeker de moeite waard om te gaan door middel van hun beleid in detail. Zorg ervoor dat de criteria voor een terugkeer in lijn met wat je van plan bent te doen met het type product dat je gaat kopen.

Onze lezing van dit beleid (we zijn niet-juristen!) lijkt niet de steun krijgen van uw geld terug als blijkt dat een product is namaak. Hoewel het beleid niet zeggen dat items die niet in overeenstemming zijn met de aanbieding in aanmerking komen voor een terugbetaling. Echter, dat betekent niet dat een product dat eindigt niet van het merk je dacht dat het zou tellen.

Wilt niet specifiek verboden namaak goederen worden verkocht, maar ze hebben zeer specifieke richtlijnen die je moet ook vertrouwd zijn met.

Nogmaals, als iets te mooi lijkt om waar te zijn is het waarschijnlijk. Je zal nooit meer een high-end duizend-dollar-item voor $10. Echter, als de vermelding specifiek namen het merk van het item zijn we nogal zeker, dat u kunt krijgen een terugbetaling of retourneren, indien het blijkt fake te zijn. Anders, vasthouden aan de geverifieerde brand categorieën.

Willen Is Nog Steeds Vrij Riskant

Hoewel u niet uw gegevens worden gestolen, of niet om een terugbetaling te krijgen voor defecte of ontbrekende producten, Willen nog steeds een mijnenveld voor de argeloze shoppers. Gebruik uw gezond verstand bij de beoordeling van een product, de prijs en de kans is groot dat het een nep-item.

Er zijn een aantal types van producten waarvan wij denken dat zijn over het algemeen OK om te kopen van de site. Novelty items zoals beelden of memorabilia niet altijd van belang als het gaat om het nep is of niet. Als het item dat u zoekt op de manier die u verwacht, en het is vooral een esthetisch product, u kan perfect gelukkig met de prijs die u betaald en het item dat u hebt ontvangen.

De ergste soort van product om te kopen op de site, is bijna zeker elektronica. Hoewel er altijd een paar ruwe diamanten worden gevonden, wordt de overgrote meerderheid van de elektronische gadgets die je zult vinden op deze site zal worden van slechte kwaliteit of het uitvoeren van zeer slecht. Zelfs eenvoudige artikelen zoals audio kabels of USB-accessoires zijn waarschijnlijk niet werken zoals ze zouden moeten of slechte kwaliteit.

Dus, laten we het samenvatten van de Wensen shopping ervaring:

 • De site is legitiem en je krijgt het item dat u besteld of uw geld terug.
 • Het item kan echter misleidend zijn en niet op een manier die in strijd Wilt u de voorwaarden en condities.
 • Het kan een lange tijd duren voordat uw item ontvangt, afhankelijk van waar u woont.
 • Je kan hebben om te betalen aanvullende invoerrechten voor de lokale overheid.
 • We zagen tal van interessante items, zoals nieuwheid, T-shirts, geeky beelden en een paar mooie, unieke gadgets die het waard zijn te kopen voor een lach.

Zoals met alles, Wens zal evolueren in de tijd. Voor nu, hou je serieus geld te winkelen op platforms als Amazon, maar wees niet bang om te bladeren door de vreemde en prachtige wereld van de Wensen.

Tips & Verkeersdrempels

Na eindelijk betalen voor onze item in een plastic figuur van een populaire TV-show, we hebben een paar tips, verkeersdrempels en waarnemingen te delen, zodat u een vloeiender ervaring:

 • Altijd Google naar Wens coupons voordat u betaalt, wij redden 20% op de aankoop.
 • U kunt alleen gebruik maken van de app om de toepassing van bepaalde coupons.
 • Wens kunnen worden gebruikt via het web, maar de app biedt een betere ervaring.
 • We hadden problemen met de betaling (credit card of PayPal), dus start de app en een paar seconden wachten voor PayPal worden weergegeven, zelfs als het lijkt alsof er niets gebeurt

Vooralsnog hebben we niet ontvangen onze bestelling op het moment van schrijven, maar we zullen dit artikel updaten als het niet aankomt en laat je weten wat de laatste etappe van onze reis Wilt zien.