Wat Is Het Adobe Creative Cloud En Is Het De Moeite Waard De Kosten?

0
40

We weten allemaal over Adobe, maar wat is het Adobe Creative Cloud en is het de moeite waard te betalen? Adobe Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop en mobiele apps ontworpen voor creativiteit, design, UI, UX en video werk.

Adobe Creative Cloud is nu ook vol met andere functies, zoals font packs, online opslag en back-up.

Er zijn verschillende bundels beschikbaar voor Adobe Creative Cloud, dus of het de moeite waard voor u weer naar uw eigen behoeften en of er geschikt zijn genoeg gratis alternatieven op de markt.

De Volledige versie van Adobe Creative Cloud-Pakket – 20+ Apps Voor $52.99/maand

Laten we eens een nadere blik op de volledige versie van Adobe Creative Cloud-pakket eerste, die kost $52.99 per maand en bevat meer dan 20 apps, naast andere functies.

Voordat we in elke app en de functionaliteit van Adobe ‘ s prijszetting moet worden verder uitgelegd. Terwijl geadverteerd als $52.99 per maand, dit is de prijs als u een jaarplan. Dit betekent dat als u niet annuleert tijdens de 14 dagen terugbetaling periode, de enige manier om eruit te komen van het betalen van de maandelijkse te betalen de resterende jaarlijkse vergoeding.

Er is een maandelijks bedrag, dat kan worden opgezegd op elk moment, vergelijkbaar met de meeste andere online services abonnement. Echter, deze kosten $79.49 per maand. Gelukkig kun je kopen afzonderlijke apps voor $20.99/maand op een jaarplan of $31.49 maandelijks op een maand-per-maand basis. Er zijn ook besparingen voor studenten en docenten.

Uiteindelijk, hoewel, het Adobe Creative Cloud is aan de dure kant van de dingen en in tegenstelling tot het verleden, er is geen manier om het gewoon ronduit kopen van een eenmalige licentie voor hun software.

Dus, wat apps zijn opgenomen in de Adobe Creative Cloud?

Fotografie & Ontwerp

De volgende fotografie en ontwerp apps zijn opgenomen in de volledige versie van Adobe Creative Cloud-abonnement.

 • Photoshop – het Maken van afbeeldingen, foto ‘ s en kunst.
 • Illustrator – Maak illustraties en vector kunst.
 • Adobe XD – Ontwerp en prototype website/app UX.
 • Dimensie – het Creëren van realistische 3D beelden en product branding.
 • InDesign – Pagina ontwerp en de lay-out voor het printen.
 • InCopy – Toestaan kopiëren bewerken in combinatie met InDesign.
 • Spark – Maken van aangepaste afbeeldingen en webpagina ‘ s snel.
 • Animatie – het Maken van interactieve vector animaties voor video of games.
 • Dreamweaver – Maak responsive website ontwerpen.

In sommige gevallen zal er apps in deze lijst zijn die van cruciaal belang zijn voor uw werk, maar als je het alleen algemene grafisch ontwerp en bewerken dan Photoshop kan doen de meeste zaken die hier met enige oefening. Er zijn ook een aantal gratis alternatieven voor Photoshop, zoals GIMP of Paint.NET.

Zelfs zo, Photoshop kan niet worden geslagen op vele manieren. Adobe heeft gewerkt op de app voor twee decennia, dus ze hebben echt verfijnd zichzelf in de industrie.

Photoshop is geen noodzaak – u kunt de basis met andere apps voor gratis, Echter, zou velen betogen Photoshop is de nummer één optie. Photoshop heeft ook de grootste steun voor de officiële en gemeenschap tutorials.

Animatie aandelen een vergelijkbaar verhaal, als een van de beste opties voor vector animatie werk, maar dat betekent niet dat er geen gratis alternatieven die gebruikt kunnen worden voor het werk aan de basis.

De andere apps in de bundel kan het overwegen waard zijn, bijvoorbeeld als u hebben betere tools voor animatie, of UX design. Zelfs dan zijn er ook nog steeds gratis alternatieven ook. Bijvoorbeeld, Canva is een prima gratis alternatief voor de Vonk, die kan worden gebruikt voor het maken van in het oog springende affiches, sociale berichten, afbeeldingen voor het web design en nog veel meer. Google Web Designer kan een grote gratis web design alternatief voor Dreamweaver.

Uiteindelijk moet het per geval bekijken met Adobe ‘ s fotografie en ontwerp apps. Soms kunt u met een gratis alternatief, en soms Adobe is echt de beste keuze. Het zal afhangen van uw specifieke behoeften, maar met hoe het jaarabonnement kunt werken met Adobe, het is altijd de moeite waard te proberen de gratis alternatieven eerste voor het plegen van een volledige versie van Adobe Creative Cloud-abonnement.

Video & Audio

Adobe Creative Cloud komt ook met een aantal geweldige hulpmiddelen voor video-en audio-editing. Hier is een kort overzicht van wat er beschikbaar is.

 • Premiere Pro – Professioneel niveau, video-en filmmontage.
 • Premiere Rush – Snelle video bewerken en het delen van gereedschap.
 • Na-Effecten – het Maken van visual effects voor video.
 • Auditie – Audio opnemen en mixen.

Laten we eerst beginnen met Premiere Pro is een van de meest bekende video-editing tools in de industrie. Perfect voor alles van clipping samen een YouTube-video te maken van volwaardige films. Gelukkig is dit een zeer competitieve markt, wat betekent dat u kunt vinden gratis video ‘ s bewerken alternatieven.

Er zijn ook andere grote video-editing suites zoals Sony Vegas Pro.

Sony Vegas Pro gekocht kan worden met een eenmalige licentie die aantrekkelijk zijn voor sommige.

Voor velen is het de opname van Na-Effecten dat maakt het de moeite waard om te blijven voor Adobe Creative Cloud. After Effects is de meest krachtige tool voor het creëren van prachtige visuele effecten en het leren van After Effects kunt uw video productie naar het volgende niveau. Als Na-Effecten al kost $20.99 per maand op een jaarlijks plan, het gooien van in Premiere Pro, Photoshop, en elke andere app voor een totaal van $52.99 plotseling lijkt niet zo vergezocht.

De Extra Functionaliteit

Naast de apps en hun individuele functionaliteit, het abonneren op de Adobe Creative Cloud biedt u toegang tot meer functies. Bijvoorbeeld, je krijgt 100 GB opslag in de cloud is ideaal voor zowel back-up van je creatieve werk en maakt het gemakkelijker om samen te werken met anderen in real-time.

Adobe-Lettertypen kunt u krijgen gratis toegang en commercieel gebruik om duizenden lettertypen, die allemaal kunnen worden gebruikt in alle Creative Cloud apps. Je hebt ook hulpmiddelen voor de presentatie van uw creatieve werk door Adobe Behance en u kunt het opslaan en samenwerken op activa, zoals borstels, materialen en ontwerpen via Adobe Creative Cloud Bibliotheken.

Is Adobe Creative Cloud de Prijs Waard?

Adobe Creative Cloud kan de moeite waard de prijs, maar is het de moeite waard voor u? Dat komt allemaal neer op uw individuele behoeften. In de meeste gevallen, een gratis Photoshop en gratis Premiere Pro alternatief zou kunnen volstaan, maar soms is de individuele apps zijn veruit superieur.

We stellen voor om te beginnen met gratis alternatieven eerste, en als je geen toegang kunnen krijgen tot de functies die u nodig hebt, overweeg dan het betalen voor Adobe Creative Cloud-na.